2013-11-20

Puikus A.Ramonaitės straipsnis apie neteisingumą Lietuvoje.

Puikus A.Ramonaitės straipsnis apie neteisingumą Lietuvoje.
N.P.: Tuos komentarus prieš A.Patacką rašo iš biudžeto gautomis lėšomis keletos partijų samdiniai, o su A.Ramonaite besąlygiškai sutinku:

"tai, ką padarė valstybės institucijos, yra labai baisus dalykas – Patackas pastatytas į vieną gretą su Uspaskichu, o visuomenei akivaizdžiai parodyta, kad valstybinis „teisingumas" Lietuvoje neturi nieko bendro su morale ir su sveiku protu. Akivaizdžiu veiksmu patvirtinta tai, kuo daug žmonių yra seniai įsitikinę – kad valstybės „teisingumo" sistema yra tik įrankis, kurį galima panaudoti bet kur ir bet kam sudoroti. Taip galvojo tie, kurie nuo pat pradžių nepasitikėjo nepriklausoma Lietuvos valstybe ir iš jos šaipėsi. Su tuo nenorėjo sutikti tie žmonės, kurie ją kūrė. O dabar ta valstybė atsisuko prieš juos ir pervažiavo bukais vikšriniais ratais."
http://www.alfa.lt/straipsnis/15165003/Ramonaite..valstybinis.teisingumas.Lietuvoje.neturi.nieko.bendro.su.morale.ir.su.sveiku.protu=2013-11-20_10-13/

1 komentaras:

augis rašė...

tai kaip ten buvo is tikruju? nebuvo nei lemputes, nei siemkiu? koks ten pats fakta?. faktines aplinkybes? paaiskinkite normaliai, gerbiu Patacka, bet protas atsisako pateisinti. kad ten buvo is tikruju?