2013-11-10

Spectarnybos susipainiojo ir pradėjo mušti saviškius.

Spectarnybos susipainiojo ir pradėjo mušti saviškius:
Politologas T.Janeliūnas yra stažavęsis VSD-e, saugumiečiai jam yra padėję rašyti mokslinius darbus. Kai VSD šmeižė FNTT vadovus V.Gailių ir V.Giržadą, o Seimo Antikorupcijos komisija tai nustatė, tada T.Janeliūnas, spėju, kad spectarnybų prašymu, viešais pareiškimais tyčiojosi iš Antikorupcijos komisijos narių - cituoju iš jo straipsnio IQ žurnale:
"Antikorupcijos komisija yra "kelianti pasibjaurėjimą, nušiurusi, politikos naujokų, vaidinančių generolus, pajuokos vertų diletantų be teisinio išsilavinimo saviveiklos grupė" (www.tiny.lt/cphwucx ).
Dabar dėl kažkokių mums nežinomų aplinkybių T.Janeliūnas akivaizdžiai pateko į jėgos struktūrų nemalonę. Gal nebevykdo VSD prašymų tyčiotis iš teisėsaugininkų savivalei besipriešinančių visuomenininkų?:
"T.Janeliūnas "Lietuvos rytui" patvirtino buvęs apklaustas STT. Pasirodo, žurnale dirbantis politologas STT agentus sudomino, nes norėjo gauti prezidentės interviu. Žurnalo "IQ" vyriausiojo redaktoriaus pavaduotojas turėjo aiškintis, ko praėjusią savaitę lankėsi Prezidentūroje ir su kuo ten bendravo. "Aš vykau derinti interviu su prezidente ir, aišku, kalbėjausi su jos atstove spaudai. Bet jokios pažymos aš nemačiau ir apie tai jokių pokalbių su manimi nebuvo. Tai paaiškinau ir pareigūnams", – sakė Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto dėstytojas. Politologo žodžiais, "šaudoma visai ne į tuos
taikinius" - iš www.delfi.lt/news/daily/lithuania/stt-zygis-pries-ziniasklaida-apklaustas-zinomas-politologas.d?id=63245896

Komentarų nėra: