2013-11-25

Ryžtingą pareiškimą dėl kaltų nustatymo turėjo paskelbti ir LT vadovai po moksleivės Evelinos sudeginimo Dembavoje, bet nepaskelbė, nes LT vadovai, skirtingai, nei Latvijos, neturi širdies.

Ryžtingą pareiškimą dėl kaltų nustatymo turėjo paskelbti ir LT vadovai po moksleivės Evelinos sudeginimo Dembavoje, bet nepaskelbė, nes LT vadovai, skirtingai, nei Latvijos, neturi širdies, todėl gen.prokuroras tiria siemkių ir lemputės neva vagystes, o 112 sistemos vagis dangsto:
"Stogo griūtis Rygoje esančiame prekybos centre "Maxima" yra sunkus nusikaltimas, kuris privalo būti nedelsiant ištirtas, o kaltininkai turi būti išaiškinti, Latvijos premjeras Valdis Dombrovskis pareiškė duodamas interviu pirmadienį. „Tai sunkus nusikaltimas, kuris turi būti atitinkamai vadinamas ir tiriamas, – jis sakė Latvijos visuomeninei televizijai. – Gelbėjimo darbai praktiškai baigti, ir dabar turime sutelkti dėmesį į du dalykus: pirma – pagalbą nukentėjusiems ir žuvusiųjų artimiesiems; antra – tyrimą ir kaltųjų patraukimą atsakomybėn." „Negali susiklostyti padėtis, kad niekas nebus įvardytas kaltu", – pažymėjo V.Dombrovskis, žadėdamas asmeniškai prižiūrėti tyrimą ir jo išvadas. V.Dombrovskis sakė, kad į tyrimą turėtų būti įtraukti užsienio ekspertai, kad visuomenė neabejotų, jog tyrimo rezultatai bus objektyvūs."


http://www.delfi.lt/news/daily/world/premjeras-rygos-prekybos-centro-griutis-yra-sunkus-nusikaltimas.d?id=63368300

Komentarų nėra: