2013-10-03

Policijos vadovas S.Skvernelis ragina visus policininkus pilietinę visuomenę doroti lygai taip pat kaip ir kriminalinę

Policijos vadovas S.Skvernelis ragina visus policininkus pilietinę visuomenę doroti lygiai taip pat kaip ir kriminalinę
N. Puteikis: policijos generalinis komisaras skelbia karą pilietinei visuomenei: klausyti įrašo - http://www.ziniur.lt/get.php?f.334157
2013 m. spalio 2 d. BFL/Andrius Ufartas: Seimo narys „Žinių radijo“ laidoje „Dienos klausimas“, kuri transliuojama darbo dienomis 13-15 val.:
Naglis Puteikis sako, kad policijos generalinis komisaras Saulius Skvernelis savo viešame laiške agituoja prieš visuomenę. „Aš žinau, kas yra generaliniam komisarui Skverneliui ta demagoginė,  populistinė dalis. Tai yra tie žmonės, kurie turi kritinį požiūrį į Prezidentę, Seimą ir Vyriausybę, kurie protestuoja, piketuoja. Generalinis komisaras leidžia sau paskelbti karą pilietinės visuomenės daliai“, – „Žinių radijui“ sakė N. Puteikis.
Praėjusią savaitę S. Skvernelis paskelbė viešą laišką Lietuvos teisėsaugos pareigūnų federacijos tinklalapyje, kuriame piktinosi viešojoje erdvėje išsakoma kritika policijai ir ironizavo esą ši kalta dėl visų Lietuvos nelaimių.
Spalio 2 d. policininkai mini Angelų sargų dieną.
N.P.: „Žinių radijuje“ citavau policijos gen.komisaro S.Skvernelio atviro laiško policininkams šią dalį, kurioje jis pilietinę visuomenę prilygino kriminalinei ir paragino policininkus su ta pilietine visuomene kovoti taip pat, kaip ir su kriminaline: "Bet būkite ryžtingi ir bekompromisiai su kriminalinės, demagoginės ir populistinės Lietuvos dalimi."   - iš http://www.15min.lt/naujiena/ziniosgyvai/nuomones/saulius-skvernelis-kas-kaltas-policija-ar-menulio-fazes-18-372606

Policijos g.komisaras S.Skvernelis ragina visus policininkus pilietinę visuomenę doroti taip pat kaip ir kriminalinę: 

1 komentaras:

Unknown rašė...

Ir labai teisingai Skvernelis pasakė.