2014-03-31

Norėčiau paprašyti Jūsų pagalbos tautininkams dėl parašų rinkimo internete ir ant popieriaus lakštų

Norėčiau paprašyti Jūsų pagalbos tautininkams – jie man padėjo surinkti parašus dėl kandidatavimo į prezidentus, o dabar jie patys prašo pagalbos, nes nebespėja.

Jie, skirtingai nei kitos partijos, negauna milijonų iš biudžeto, neturi pavaldžių organizacinių struktūrų kiekvienoje savivaldybėje, todėl jiems sunku rinkti parašus ant popieriaus lakštų.

Jų pagrindiniai siekiai – čia:

http://www.tautininkusajunga.lt/lt/principai/viska-lietuvai.html

Pacituosiu svarbią vietą: „Lietuvos valstybė turėtų veiksmingai prisidėti prie esamo Europos valstybių sąjungos modelio tobulinimo, tačiau tik taip, kad nebūtų naikinamas pats suverenus valstybingumas ir laisvo funkcijų delegavimo tarptautinei organizacijai principas."

Jei naudojatės  el. bankininkyste ar el. parašu, prašyčiau pasirašyti už juos elektroniniu būdu šiame puslapyje: https://aikis.vrk.lt

Jei norite pasirašyti internetu, eikite TIK per šį puslapį, nes tik iš jo sistema nuves  prie kandidatų be klystkelių.

Jei jungsitės per banką „Swedbank", suvedę prisijungimo kodus, rinkitės „Elektroninės valdžios vartus".

Kiti bankai ir kiti prisijungimo būdai išsyk atveria partijų, kandidatuojančių į Europos Parlamentą sąrašą.

Galima pasirašyti už kelias partijas.

Dėkoju Jums.

Pagarbiai, Naglis Puteikis, kandidatas į Lietuvos Respublikos Prezidentus, Seimo narys, Afganistano karo 1979-89 m. dalyvis www.puteikis.lt

 

P.S.: gal galėtumėt šį laišką persiųsti tiems Jūsų draugams ar kolegoms, kurie taip pat sutiktų pasirašyti už tautininkus?

P.P.S.: kas galite prisidėti prie parašų rinkimo tautininkų naudai ant popieriaus lakštų, skambinkite Donatui tel.Nr. 864688447.

Komentarų nėra: