2014-06-22

Kernius Kuolys: Kaip išmokti anglų kalbos - arba tiesiog prasilaužti.

Kernius Kuolys: Kaip išmokti anglų kalbos -
arba tiesiog prasilaužti.
"Šio įrašo tikslas yra pateikti minčių, kaip vienu metu ne tik lavinti savo anglų kalbos žinias, bet ir įdomiai plėsti akiratį - pačiam net nejaučiant, jog tuo metu kartu ir mokaisi kalbą. Visa tai skirta žmonėms, kurie jau turi anglų kalbos pagrindus, bet jaučia tarsi plyšį tarp savo žinių ir realaus jų
panaudojimo. Tiesa, tai nėra greičiausias būdas išmokti užsienio kalbą. Greičiausiai išmokti kalbą
padeda tik gyvas bendravimas..."
http://kernius.net/kaip-ismokti-anglu-kalbos-arba-tiesiog-prasilauzti
Komentarai:
1. Galima naudoti naršyklės priedą:
https://chrome.google.com/extensions/detail/mgijmajocgfcbeboacabfgobmjgjcoja?hl=en tiesiog paspaudus du kartu ant nežinomo žodžio tau parodo to žodžio anglišką paaiškinimą, čia vadinamasis english to english žodynas, kuris manau netgi yra geresnis besimokant.
2. YouTube A J Hoge „effortless english", ten tie jo septyni kalbos mokymosi principai – SUPER! Viską apvertė. Per pusę metų išmokau daugiau nei per visą laiką mokykloje. Bet esmė ta pati – turi būti idomu.
3. Dar labai puiki sistema kalbų mokymuisi yra Lingq.com Ten sudarytos visos sąlygos (klausymas, skaitymas, rašymas kalbėjimas) per du metus nuo 0 laisvai kalbėti užsienio kalba. Vienas sistemos kūrėjų-Steve Kaufman, mokantis 9 kalbas advance lygiu.
4. http://www.youtube.com/watch?v=itTOGPnfB28 Man labai padejo sis vyrukas.
5. Pradedantieji gali skaityti wikipedijos straipsnius specialia supaprastinta anglu kalba: http://simple.wikipedia.org/wiki/Main_Page
6. Bandykite kelis būdus, kol rasite tinkamą, pvz. kalbosdėžutės.lt

Komentarų nėra: