2016-05-19

Kodėl liberalai nedaro to, ką deklaruoja? Kodėl jie sakydami, kad visi turi elgtis vakarietiškai, patys elgiasi rytietiškai?

Tai kur gi tas visų išreklamuotas liberalų skaidrumas – kodėl meras R.Šimašius slėpė, kad pietauja su MG Baltic koncerno vadovais? Kodėl liberalai nedaro to, ką deklaruoja, kodėl jie sakydami, kad visi turi elgtis vakarietiškai, elgiasi rytietiškai? Kodėl lietuvis A.Abromavičius Ukrainoje daro priešingai, t.y. elgiasi pagal vakarietiškas politinės kultūros normas ::

Atėjęs vadovauti ministerijai pasakiau: mes nevaikščiosime nei į įmonių vadovų gimtadienius, nei į arklidžių atidarymus, nei į įvairių daiktų pristatymus. Jeigu pas ministerijos darbuotoją ateidavo verslininkas su savo problemomis, kabinete turėjo būti dar vienas bendradarbis. Ir mano kabinete pokalbiai su verslininkais vykdavo prie liudininkų. Jei lietuvis, amerikietė ir gruzinas būtų įklimpę į kokias nors korupcines istorijas, Ukrainos žmonės būtų praradę viltį, kad jų šalis gali pasikeisti. – iš http://lietuvosdiena.lrytas.lt/aktualijos/aivaro-abromaviciaus-drasa-ukrainoje-uzrustino-turto-grobuonis.htm


N.P.: N.P.; tuo tarpu liberalai:
"Apie pietus su „MG Baltic" vadovais R.Šimašiaus oficialioje darbotvarkėje nebuvo skelbiama, nors meras tikina esąs už tai, kad būtų skelbiami visi jo susitikimai.

„Natūraliai aš paklausiau: ar planuojate ką nors statyti Vilniaus mieste. Paklausiau, ar jie nusiteikę prisidėti prie Japoniško sodo sutvarkymo, nes jis Geležinio Vilko gatvėje, todėl natūralu, kad tie, kas ten turi sklypus, galėtų prisidėti. Daugiau temų nebuvo", – sakė R.Šimašius.

„Pietūs tikrai nebuvo prabangūs. Nebuvo tokie, kurie man padarytų kokią įtaką. Kiek atsimenu, sąskaitą apmokėjo jie, bet pietumis manęs juo labiau nupirkti negalima, kaip ir niekuo kitu", – juokėsi R.Šimašius.

Komentarų nėra: