2016-12-15

LT policija: šunų kirpykla su sulaikymais į areštinę yra svarbiau, nei “Lietuvos geležinkelių” otkatnikai

Kai perskaičiau antraštę, iš pradžių pasirodė, kad pričiupo "Lietuvos geležinkelių" korumpulus, jų firmas-firmeles su otkatais, Eligijų Masiulį pasodino ir kitus panašius, ar prigriebė milijonines apyvartas turinčią kokią nors statybos kompaniją,kuri kelis šimtus tūkst.eurų išmokėjo nelegaliai algas vokeliuose. Bet pasirodo, kad čia šunų kirpykla su sulaikymais į areštinę. Įdomu tai, kad viskas vyko 12.08, o parašė tik dabar - už 6 dienų. Dar įdomiau, kad kai sučiumpa ką nors su tomis algomis vokeliuose, tai nei ką sodina, nei pavardžių skelbia, nei formų pavadinimų nemini. O čia - šunų kirpykla. Matyt, šios kirpyklos apyvartos yra didesnės, nei "Lietuvos geležinkelių" otkatinių firmų.
P.S.: Kažkaip drovu klausti, bet paklausiu - o kitos pusės nereikėjo išklausyti? Bet gal žurnalistas negalėjo apklausti - juk abi aprašytosios kaltininkės tuo metu buvo į cypę patupdytos, viena net su antrankiais - gal todėl negalėjo mobiliaku atsiliepti?
P.P.S.: Ai, matyt vėl būsime mes, Seimo nariai prisidirbę - jaučiu, kad, kaip jau tampa įprasta, nežinodami už ką balsuojame, vėl prisibalsavome - priėmėme pataisą, kad nebereikia jokios kitos (antros) pusės žurnalistams apklausti aprašant ginčus ir konfliktus - visada užteks tik vienos pusės komentarų. Vėl teks atgailauti ir prašyti, kad Prezidentė vetuotų :(

Komentarų nėra: