2007-11-26

Permainų koalicijos pareiškimas GELBĖKIM KLAIPĖDĄ 2007-11-26


Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos
Permainų koalicijos
Pareiškimas

GELBĖKIM KLAIPĖDĄ!

2007-11-26

Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK) nusprendė, kad Klaipėdos miesto savivaldybės meras Rimantas Taraškevičius nevykdė Viešųjų ir privačių interesų derinimo valstybinėje tarnyboje įstatymo reikalavimų.
Viešai abejojama ir dėl bene visų kitų Klaipėdos miesto savivaldybės vadovų reputacijos.
Tokią situaciją Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos Permainų koalicija, (Liberalų sąjūdžio, Konservatorių, Rusų sąjungos ir Nepriklausoma frakcijos) vertina kaip kritišką, neatitinkančią miesto žmonių lūkesčių ir žalingą Klaipėdai.
Tačiau mes tikime:
- kad Rimantas Taraškevičius ras jėgų objektyviai įvertinti susiklosčiusią situaciją ir priims vienintelį šiuo atveju garbingą sprendimą – atsistatydinti;
- kad savivaldybės Tarybos valdančioji dauguma (Liberalų ir centro sąjunga, Socialdemokratai, Darbo partija, Tvarka ir teisingumas (liberaldemokratai), Rusų aljansas) ras kuo pakeisti abejotinos reputacijos savo lyderius. Ateityje savo darbais įrodys, jog dirba klaipėdiečių labui, o ne siekdami asmeninių interesų naudos.
Jeigu valdančiajai daugumai pritrūks ryžto permainoms, esame pasirengę padėti miesto savivaldybės Taryboje suformuoti plačią koaliciją „GELBĖKIM KLAIPĖDĄ!“
Tačiau, jei valdančioji dauguma nesugebės objektyviai įvertinti situacijos rimtumo ir savo abejotinos reputacijos lyderių daromos žalos Klaipėdai, Permainų koalicija, atsižvelgdama į klaipėdiečių lūkesčius, sieks demokratiniu būdu pakeisti dabartinę miesto savivaldybės valdžią.

Permainų koalicijos vardu,-

Artūras Šulcas

Komentarų nėra: