2012-01-28

Liberalai išparduoda TS-LKD partijos principus ir vertybes

Nuotraukoje - Nuotraukoje - A.Beliackio ir V.Stefanovičiaus banko duomenis A.Lukašenkos režimui išdavusi Aušra Bernotienė. ('Lietuvos žinių' nuotr.)

"Elitas" savų nelaimėje nepalieka: ranka ranką plauna, bet vis tiek abi nešvarios. Teisingumo ministras toliau demonstruoja nevaržomą libertariškumą ir laisvarinkiškumą: dėl pelno ir pinigų galima išduoti rezistento asmens duomenis diktatoriui.

Tokiu būdu R.Šimašius toliau griauna teisingumą.

Gaunasi, kad TS-LKD partija už koaliciją liberalams apmoka TS-LKD Seimo rinkimų programoje nustatytais principais ir vertybėmis - liberalai jomis tiesiog prekiauja?

Ar ne per brangi ši koalicija?

Kaip tokius sandorius su sąžine vertins TS-LKD rinkėjai šių metų rudens Seimo rinkimuose?:

http://www.alfa.lt/straipsnis/13645198/Lietuvisko.teisingumo.krokodilo.asaros=2012-01-27_06-55/

"A.Bernotienės sprendimai dėl disidentų A.Beliackio ir V.Stefanovičiaus banko duomenų išdavimo A.Lukašenkos režimui stebėtinai sutapo su Baltarusijos valdžios palaiminimu 2011 02 28 dieną pasirašytai sutarčiai dėl 77 mln. eurų vertės Lietuvos verslininkų investicijos Mogiliavo srityje.

Pagrindinis UAB "Vakarų medienos grupė" teisinis patarėjas sudarant šią sutartį buvo E.Bernoto kuruojamas advokatų kontoros biuras Baltarusijoje.

Kovo 2 dieną - praėjus vos kelioms dienoms po investicijų sutarties pasirašymo - A.Bernotienė persiuntė prašymą bankui pateikti režimo pageidaujamus duomenis. Vienam iš bankų atsisakius tai padaryti, ji parodė Lietuvos valdininkams nebūdingą uolumą ir principingumą - pasirašė ir kreipimąsi į teismą dėl įpareigojimo pateikti kliento paslaptį sudarančią informaciją. Kovo 28 dieną per teismą išreikalautus duomenis TM persiuntė Baltarusijos teisingumo ministerijai."

http://www.lzinios.lt/Lietuvoje/Krokodilo-asaros

http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/abernotiene-dirbs-nacionalineje-teismu-administracijoje.d

http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/lietuva/po-alesio-beliackio-skandalo-is-teisingumo-ministerijos-pasitraukusi-ausra-bernotiene-dirbs-nacionalineje-teismu-administracijoje-56-192387

Komentarų nėra: