2013-01-27

Kyšiai duodami ne tik savivaldybių tarybų nariams, bet ir Aplinkos ministerijos valdininkams

N.P.: štai dar vienas korumpavimo šiukšlių deginime pavyzdys, tik šį kartą jis susijęs su Aplinkos ministerijos valdininkais (o gal už jų stovi ir nacionalinės reikšmės politikai?):

Žemiau pateikiama publikacija yra geriausias Aplinkos ministerijos tarnavimo ne visuomenei, o nerūšiuotų šiukšlių deginimu suinteresuotų transnacionalinių korporacijų pelnui pavyzdys: grynas l t yra ministerijos finansuojamas projektas, už jį delfiui sumokama visų ES mokesčių mokėtojų pinigais.

Autoriaus nėra - straipsnis anonimiškas, o antroje straipsnio dalyje pateikiama GRYNAI VIENA nuomonė - griežtai už nerūšiuotų šiukšlių deginimą. Atleiskite, o kur čia žurnalistika - kur antra , kitokia, priešinga nuomonė?

Jei STT dirbtų šioje srityje, tai nesunkiai nustatytų, kokia korporacija, kuriam iš Aplinkos ministerijos valdininkų ar politikų ir kiek sumoka kyšių, kad būtų skleidžiama tokia vienpusiška NERŪŠIUOTŲ ŠIUKŠLIŲ DEGINIMO MIESTŲ CENTRUOSE propaganda ir dar, kas ĮŽŪLIAUSIA, ŠIS MULKINIMAS vyksta už mokesčių mokėtojų pinigus:

http://grynas.delfi.lt/aplinka/seimo-nariai-nepritaria-atlieku-deginimo-gamyklai-vilniuje.d?id=60464251

Komentarų nėra: