2014-08-29

Dvi nesunkiai išsprendžiamos problemos dėl paramos Ukrainos armijai - apkasai prie Mariupolio.


 Ačiū Jaroslavui Vabaliui, kuris atsiuntė man šias nuotraukas.
Dvi nesunkiai išsprendžiamos problemos dėl paramos Ukrainos armijai.
Jonai ir Jolanta- prieš tai pasiklausęs Jono Ohmano ko reikia, nupirkau ukrainiečių armijai - X batalionui - du benzininius pjūklus, tepalo kurui, tepalo pjovimo grandinėms, atsarginių grandinių ir galandijimo prietaisų jiems, kirvių, miegmaišių, pirštinių.
Yra dvi nesunkiai išsprendžiamos problemos:
1. Reikia, kad viskas, iškyrus miegmaišius, būtų vienoje pakuotėje-kad tepalų kanistrai neatsiskirtų nuo benzininių pjūklų. Kai rūšiuosite rytoj Lietuvių kalbos institute taip ir supakuokite. Jei ką, galiu padėti.
2. Reikia parašyti ukrainiečiams, kad išsitrauktų iš interneto instrukcijas ukrainiečių, anglų ar rusų kalba šiems benzininiams pjūklams: Stihl MS 261 ir Stihl MS 291. Nes dabar jų dėžėse instrukcijos tik lietuvių ir estų kalba. Jei duotumėt tų ukrainiečių kontaktus, tai pats parašyčiau į feisbuką ar gmailą.
Mano kontaktai yra facebook.com/puteikis ir puteikis@gmail.com. Naglis Puteikis

2015 01 26 d.papildymas: šiuos benzininius pjūklus pirkau tam Ukrainos kariuomenės pulkui, kuris stovi įsirausęs į gynybinius  apkasus tarp Mariupolio ir Rusijos pasienio. Pjūklai skirti rąstams ir lentoms pjauti, kurie savo ruožtu skirti apkasams sutvirtinti, kad žemės neįgriūtų.
Kad tokių sutvirtintų apkasų Ukrainos kariams reikia, akivaizdu po to, kai "Gradų" ir "Uraganų" raketos perskrido tuos apkasus ir nukrito ant Mariupolio, užmušdamos 30 ir sužeisdamos virš100 civilių miesto gyventojų. Kariams apkasuose gal taip pat kliuvo?:
http://www.delfi.lt/news/daily/world/po-ataku-mariupolyje-rusija-tyciojasi-ukraina-pati-kalta.d?id=66995122 Mano nupirkti benzininiai pjūklai pasiekė Ukrainos kariuomenę - jais įrenginės gynybinius apkasus Mariupolyje. https://puteikis.blogspot.com/2014/09/mano-nupirkti-benzininiai-pjuklai.html Ar vakarietiška civilizacija leis įvykti Ukrainos - 2014 ir Suomijos - 1940 panašumams: 1940 Suomija neteko 1/10 dirbamos žemės, pramonės ir miškų, 12% gyventojų turėjo išsikelt. https://puteikis.blogspot.com/2014/08/ar-vakarietiska-civilizacija-leis.html?m=1 Dvi nesunkiai išsprendžiamos problemos dėl paramos Ukrainos armijai - apkasai prie Mariupolio. https://puteikis.blogspot.com/2014/08/dvi-nesunkiai-issprendziamos-problemos.html

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Nuoširdžiai pritariu,Ukrainai reikalingos priemonės ir įrankiai,kurie padeda statyti ir kurti...