2014-08-20

Nauja grėsmė civilizacijai: Islamo valstybė kūrėjai pjausto galvas gyviems belaisviams, civiliams, o kai nespėja-šaudo juos tūkstančiais

Nauja grėsmė civilizacijai: Islamo valstybė kūrėjai pjausto galvas gyviems belaisviams, civiliams, o kai nespėja-šaudo juos tūkstančiais:
Rytų ekspertas G.Mirskis teigia, kad JAV išleido iš kalėjmo vieną iš Al Kaedos lyderių Al Bagdadi, kad tas kovotų su Sirijos prezidentu Asadu. Bet Al Bagdadi pasiuntė velniop Al Kaedos lyderius, kurie jam priekaištavo už galvų pjaustymą gyviems belaisviams ir pradėjo kovą ne tik su Asadu, bet ir su nuosaikia Asado opozicija - Laisvąja Sirijos armija, taip pat su fundamentalistų Al Nusros frontu ir su Irako šiitais, krikščionimis ir kurdais, taikosi nuversti Jordanijos karalių, Saudo Arabijos valdančiuosius. Kurdami Islamo valstybę pjausto galvas gyviems belaisviams, o kai nespėja-šaudo juos tūkstančiais:
шиитов убили гораздо больше, чем американцев. Это то, что их губит всегда, и, я думаю, погубит и на этот этот раз в Ираке и в Сирии. Это изверги и абсолютные мракобесы: когда они захватили Мосул, то прямо на улице расстреляли больше 1,5 тыс. иракских военных из числа шиитов."
http://kurdistan.ru/2014/08/19/news-22086_Eto_izvergi_i_absol.html

Komentarų nėra: