2021-04-01

Tęsiame piketų bangą prieš A. Jakubausko atleidimą, prie kurios dar jungiasi Telšiai, Panevėžys, Utena. Mažeikiai.

Nuotraukose - 2021 04 01 Utenos CPT skyrius pikete prieš Genocido centro vadovo A.Jakubausko atleidimą .


Tęsiame  piketų bangą,  prie  kurios dar  jungiasi  Telšiai, Panevėžys, Utena. Mažeikiai.   Atkovojus Nepriklausomybę, deja,  vis dar jaučiame Rusijos nedraugišką globą.  Ji  šiandien siekia šeimininkauti Lietuvoje, kaip gūdžiais sovietiniais laikais, tiesa, vadovaujant  Rusijos užsienio žvalgybos generolui Vladimirui Černovui.

                             Generolo Černovo parankiniai  Lietuvoje naudoja KGB-istinius metodus, manome,  juos   pritaikė  susidorojant su  Lietuvos gyventojų genocido ir rezistencijos tyrimo centro  generaliniu direktoriumi Adu Jakubausku.

                             Ar galima reikalauti visuomenės per TV pasmerkti, o Seimą - atleisti iš direktoriaus  pareigų A. Jakubauską, jei nutraukė  darbo sutartį su  Mingaile Jurkute, arba, kad į darbą priėmė dirbti Vidmantą Valiušaitį, ar dėl tiesos, kurią  išsakė  per Krymo totorių TV?

                             Dėl išvardintų pretekstų neturėtų atleisti vadovo, tačiau ruošiamasi  nutraukti  darbo sutartį su generaliniu direktoriumi, -  slaptai balsuojant Seime.

                             Pagrindinė atleidimo priežastis, kad Lietuva informaciniame kare  dirbtų  Rusijos naudai ir imtų „formuoti, ginti ir platinti moksliniu požiūriu teisingus, Rusijos interesus atitinkančius postulatus dėl „probleminių“ bendros istorijos siužetų.“ – rašo Liudas Dapkus  „Istorijos makaronai lietuvių ausims“.

                             Neišėjusiems KGB-istams,  ne tas žodis, kad nepatinka,  juos siutina, kai LGGRTC generalinis direktorius  A. Jakubauskas  ir V.  Valiušaitis  reikalauja  sovietinius šaltinius  vertinti kritiškai.  KGB, išvykdama į Maskvą,  savo kruvinų instrukcijų ir bendradarbių sąrašo nepaliko. Ji  paliko Lietuvos istorikams tai, kas  turi   balinti sovietinę okupaciją ir sovietinį genocidą ir kiršinti Lietuvos gyventojus.

                             Jau du mėnesius stebime per žiniasklaidą  loginio  šmeižto skandalą,   kurio tikslas pakeisti LGGRTC generalinį direktorių.  Manome, kad šlykštaus skandalo užsakovas  yra agresyvi kaimynė Rusija.

                             Seimo narių prašome  nevykdyti užsakymo, nedalyvauti hibridiniame kare priešo pusėje.

                             Piliečiai renkasi prie buvusių  KGB pastatų,  kuriuose  vykdavo  pragariški žaidimai, o tų žaidimų tikslas  buvo organizuoti Lietuvos gyventojų genocidą, t.y. kuo daugiau  žmonių išžudyti, o likusius gyvus,   sukiršinti, laikyti baimėje. Piketo vietą galite numatyti, pagal situaciją,  ir kitoje vietoje.

                             Sakome NE sovietinės totalitarinės  sistemos balinimo šalininkams Lietuvos istorijos  naratyvuose. Neleiskime susidoroti su  prof. Adu Jakubausku.

                             Piketai vyks 2021 m.  balandžio mėn. 1d. ( ketvirtadienį).

Vilniuje, Nepriklausomybės aikštė prie Lietuvos Respublikos Seimo Vilniuje, Gedimino prospekte, 9:30 val.,

Kaune, prie buvusio KGB pastato, Vytauto  pr. 91,  piketo pradžia 9:30 val.,

Klaipėdoje, šalia buvusio KGB  pastato, Taikos  pr. 63, piketo pradžia 10:00 val.,

Panevėžyje, priešais buvusius KGB rūmus , Vasario 16- osios- A.Smetonos gatvių sankryžoje,  priešais buvusius KGB rūmus, piketo pradžia 10:00 val.,

Telšiuose, prie buvusio policijos pastato, Respublikos g. 28, piketo pradžia 10:00  val.,

Utenoje, J. Basanavičiaus-Maironio  gatvių sankryžoje,  piketo pradžia 10:00 val..

Mažeikiai , prie merijos, Laisvės g. 8, piketo pradžia 10:00 val.

Lietuvos žmogaus teisių gynimo Klaipėdos atstovybė      Virginija Jurgilevičienė

Kauno jungtinis demokratinis judėjimas                              Rūta Zabielienė

Klaipėdos jungtinis demokratinis  judėjimas                       Virginijus Partaukas

1 komentaras:

annonymous rašė...

ar jūs susiduriate su kokiais nors gyvenimo sunkumais ir norite burtų ratuko pagalbos, ar jūs susiduriate su skyrybomis ir norite susitaikymo? Dr. Ajayi yra teisingas ir tikras vyras šiam darbui, jis tikrai gerai moka, nes jis taip pat padėjo norėdamas susigrąžinti vyrą po išsiskyrimo, susisiekite su juo „Viber / Whatsapp“: +2347084887094 arba el. paštas: drajayi1990@gmail.com

Galite susisiekti su juo už šį burtų darbą

meilės burtas,
Darbo paaukštinimo burtas,
loterijos burtas,
vaistažolių vaistas nuo bet kokių sveikatos problemų