2008-11-17

Teisingumo stebuklas: Tele2 pašalino savo anteną nuo dviaukščio gyvenamo namo Verpėjų g.

Ką tik paskambino Triyčių kvartalo Klaipėdoje gyventojai ir pranešė naujieną, kuria iš pradžių negalėjau patikėti: šiandien apie 11.00 val. Tele2 pašalino savo anteną nuo dviaukščio gyvenamo namo Verpėjų gatvėje.
Tikras teisingumo stebuklas ar stebuklingas teisingumas oligarchų valdomoje Lietuvoje? To negali būti, nes Tele2, kaip ir visi stambūs verslininkai daugumą valdininkų yra nupirkę, daugumą politikų papirkę, o teisingumo institucijos su labai retomis išimtimis gina tik turtinguosius.
Todėl negaliu paaiškinti tokio "nuėmimo" reiškinio ir todėl jį vadinu stebuklu.
Nebent ruošiasi pastatyti dar didesnę anteną. Kaip partizanai tą anteną statė - darbininkai be užrašų ant striukių, tokie patys užsislapstinusieji ir nuvertė.
Ką tik visi nupirktieji valdininkai šaukte šaukė, kad viskas yra tvarkoje. Maža to, per kelis pastaruosius mėnesius taip vadinami Visuomenės sveikatos centrai net 2 mokslines konferencijas surengė, kurių tikslas - pasitarti, kaip apginti nuo gyventojų mobiliojo ryšio bendrovių antenas, pastatytas beveik gyventojų miegamuosiuose.
Sunku patikėti, kad Tele2 išsigąstų peticijų, skundų, mitingų. Lietuvos oligarchai ir stambūs verslininkai nebijo Dievo į medį vyti, tai ko jiems čia išsigąsti paprastų žmonių. Beje, Dievą į medį vyti privengia net Lotynų Amerikos politikai - tiek kairieji , tiek dešinieji, tiek demokratiškai išrinkti, tiek ir diktatoriai. Galime su pasididžiavimu pasakyti, kad mūsų oligarchai ir turčiai - patys drąsiausi civilizuotame pasaulyje.
Todėl būtinai šį Tele 2 antenos nuėmimo stebuklą reikės ištirti ir visiems paskelbti.
Kad visi išmoktume apsiginti nuo pelno ir godulio apakusių verteivų, papirktų valdininkų ir parsidavusių politikų.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Sveiki,
tiesiog Jus informuoju, kad Jūsų tinklaraštis įtrauktas į bendrą politikų tinklaraščių srautą polilogas.lt, skirtą skatinti piliečių ir politikų tiesioginį bendravimą.
Atsiprašau už žinutę ne į temą, - galite ją ištrinti.

Anonimiškas rašė...

nusibodo tie skandalai ir mitingai! kiek galima!