2009-08-16

Inesai, kuri susirgo piktu vėžiu sarkoma, labai reikia Jūsų pagalbos

ve.lt foto - Sarkomos vėžio užpulta jauniausia Klaipėdos m. savivaldybės tarybos sekretoriato darbuotoja Inesa su dukrele Ugne įrodė turinčios ugninę valią, meilę, tikėjimą, viltį.

Pastaruoju metu kelis pažįstamus ar jų gimines puola vėžys.

Vienas toks atvejis užklupo išvažiavusį iš Lietuvos į JAV ir ten įsidarbinusį žmogų. Kadangi nežinau, ar galiu apie tai rašyti su detalėmis, tai parašysiu abstrakčiau: jo darbovietė surengė pinigų gydymui didžiulį rinkimų vajų, koncertus, rinkliavas. Ir visi subėgę masiškai padeda kas kuo gali.Ir tai daroma labai dideliu mastu.

Čia Klaipėdoje turime panašų atvejį. Savivaldybės tarybos sekretoriate dirba penkios moterys. Piktas vėžys – Evingo Sarkoma - užpuolė kaip tyčia jauniausią darbuotoją – Inesą.

Reikalingos lėšos gydymui ir pan., nes gyvena dabar tik iš 800 Lt pašalpos.

Kviečiu visus susibėgti ir padėti.

Visus taip pat raginu paremti pinigais (aš jau parėmiau), jos sąskaita:

gavėjas Inesa Morkūnaitė, LT447300010036860428, bankas "Swedbank"

Pervedant lėšas iš užsienio:

gavėjas Inesa Morkūnaitė, LT447300010036860428,

"Swedbank" AB, Savanorių pr. 19, 03502 Vilnius, Lithuania,

SWIFT kodas: HABALT22

Yra sąskaitos ir kituose bankuose, jos nurodytos tinklapyje, kurį sukūrė savanoriai Inesai paremti: http://ugnine.webs.com .

Šiame tinklapyje pateikiama ir visa naujausia informacija.

Pacituosiu iš jame skelbiamo Inesos dienoraščio:

 

"Dabar labai noriu visų Jūsų paprašyti, perduokite mano puslapėlį visiems visiems kam galite,reikia pinigų viskam ir operacijai, ir pooperaciniam gydymui, paskui važinėjimui vėl į chemoterapiją iš Klaipėdos į Vilnių, reikia palatoms, daktarams, maistui, butui, paskolai, darželiui, vaistams....viskam kad išgyvenčiau, mano ex vyras nemoka alimentų jau daugiau nei metus laiko, per tiek laiko sumokėjo tik kelis kartus, deja net antstoliai jam nieko padaryt negali...Gyvensiu tik iš invalidumo, tačiau mano mielieji, vis gi.....

jei gyvenimas apsivers aukštyn kojomis, ir deja, šitą kovą aš pralaimėsiu, labai prašau jūsų surinkite pinigėlių tiek, kad galima būtų išmokėti mano paimtą būsto paskolą biški daugiau nei 30 000 lt, ir iš mano dukrytės bankas neatimtų to mūsų mažiuko vos 20 kv.m. butuko...Noriu, kad ji turėtų savo butelį, kaip mamytės dovanėlę, ten sukauptus mūsų prisiminimus .surinkite nors mažytę dalį, nes Ugnytė tėčio kaip ir neturi, ji turi mane ir senelius...Negaliu daugiau rašyti, atsiprašau...."

 

N.P.: Pateikiu taip pat straipsnį VE tinklapyje apie šią situaciją, tik ji kiek pasikeitusi, nes Inesa nusprendė prieš operaciją, kurios metu planuojama šalinti dalį klubo kaulų, dar pasitikrinti specializuotoje tokių Sarkomos vėžių klinikoje Vokietijoje, kas ,  mano galva, yra labai teisingas poelgis:

Ugninė stiprybė nusipelnė palaikymo 2009 08 11 d. VE.lt

http://www.ve.lt/?data=2009-08-11&rub=1065924810&id=1249924438

Ivona ŽIEMYTĖ

"Aš nenoriu, kad dukrytė prarastų tokį didelį savo tikėjimą. Sudėjusi rankutes ji meldžiasi savais žodžiais: "Angele, padėk mano mamytei pasveikti. Dievuli ir Marija, prašau, juk turiu tik ją vieną", - sako 28-erių klaipėdietė Inesa. Rugpjūčio 18-ąją jos laukia sudėtinga operacija.

Kai susitikome parke, vietoje prislėgtos ir palūžusios ligonės pamačiau gražią besišypsančią moterį, o šalia striksėjo ketverių metų Ugnė. Mergytė nubėgo žaisti su vaikais, bet vis grįždavo prie mamos, kad pabučiuotų ar parodytų boružę. Žinojau, kokia trapi ši paprastutė idilė.

2008 metų gruodį jaunai moteriai buvo diagnozuota reta pikta liga - Ewingo sindromas. Iš dubens kaulo buvo pašalintas 25 centimetrų auglys, peraugęs dešinį klubikaulį ir pilvo ertmėje nustūmęs inkstus, žarnyną ir kraujagysles į kairę pusę. Bet auglys vėl ataugo 13 cm, ir per septynis mėnesius ji ištvėrė septynias operacijas. Po chemoterapijos kilo komplikacijų, žarnyne buvo sepsis, ir moterį ištiko koma. Rugpjūčio 18 dieną turi būti pašalintas likęs auglys kartu su dešinio dubens kaulo dalimi. Po operacijos Inesa turės pusę metų išgulėti nejudėdama, negalės net sėdėti. Tuomet jos lauktų dar viena - dubens kaulo rekonstrukcijos operacija. Kas miniatiūrinei, per 40 kilogramų sveriančiai moteriai suteikia jėgų visa tai ištverti?

Forume bendraudama su kitomis mamytėmis, pasirašote slapyvardžiu Ugninė - jūsų ir dukros vardų santrauka. Matau, esate labai artimos?

Ištekėjau iš beribės meilės, pasaulis atrodė gražus, ir labai norėjau vaikelio. Ugnytė gimė sveika, nors nėštumas buvo sunkus. Nuo praėjusio gruodžio mėnesio aš visai nieko neprisimenu, pusę metų ištrynė skausmas ir vaistų aptemdyta sąmonė. Į nieką nereagavau. O kai grįžau po reanimacijos, Ugnytė vėl pajuto, kad turi mamą. Visiems mane rodo, ir piešia mamytę su plaukais, nors jų nebeturiu. Kartais pabučiuoja man ranką. Ji viską supranta... Aš nuo pirmų dienų kalbuosi su ja kaip su suaugusia, neguguoju. Kai išeinu į chemoterapiją, ji būna vaikų darželyje. Bandau pasikalbėti apie tai, ką jaučiu, ji nusuka kalbą, taip vaikiškai norėdama apsisaugoti. Bet kartais labai smarkiai pratrūksta rauda...

Ką sako gydytojai, kiek yra vilties, kad operacija bus sėkminga?

"Kodėl reikia rodyti kitiems, kaip beprotiškai skauda, kodėl jų nuo to neapsaugoti? Aš nenoriu, kad manęs gailėtųsi", - sako Inesa. 

Tikimybė visiškai pasveikti menka. Bet mane daktarai jau ne kartą buvo nurašę, sakė, vilties nebėra. Kad nuo jų niekas nebepriklauso, tik nuo manęs pačios. Išgyvenau komą, po to dar penkias operacijas. Negyvenu tolima ateitimi, tik šia diena. Anksčiau aš labai daug svajojau ir tikėjausi, bet viskas taip greit sudužo. Noriu pasveikti ir užauginti laimingą dukrytę. Svajoju kada nors nuvažiuoti pas Indijos vienuolius, lankyti jogą. Sukurti šeimą, surasti vyrą, kuris mylėtų mane ir Ugnytę. Gyventi ilgai ir laimingai.

Per paskutinįjį vizitą pas gydytoją išgirdau, kad su dubens kaulu gali tekti amputuoti koją. Su tuo negaliu susitaikyti. Geriau gyvensiu trumpiau, bet noriu vairuoti mašiną (dėl išpjauto nervo vairuoju ne kojos pirštais, o kulnu), noriu, kad vaikas prisimintų mane judančią, o ne verkiančią luošą ratukuose.

Kas dar jus palaiko? Turbūt tai netiesa, kad nuo susirgusiojo onkologine liga nusigręžia draugai?

Deja, daug draugų, iš kurių tikėjausi palaikymo, atsiskyrė, dingo. Nesuprantu jų. Susiimti padeda likimo draugės, jos nuramina ir pataria.

Mano mama - tikra dvasios milžinė: ji verkia kartu su manimi, mes kartu juokiamės. Tėtis kartais neištveria ašarų ir išeina iš kambario, iš namų. Kai jau visai apleidžia jėgos, sakau, kad man per sunku, o mama drąsina: "Tu gali, turi dukrą, išgyvensi dėl jos." Ir aš noriu įrodyti, kad viskas įmanoma. Kai matau kenčiančius artimuosius, noriu juos nuraminti. Aš pati neįsivaizduoju, iš kur tas tikėjimas. Kai perbrendi skausmo jūrą, turbūt užsigrūdini kaip deimantas, nori priešintis likimui, siela auga ir tempia kūną kaip šapelį.

Dvasinis skausmas stipresnis už kūno?

Sunkiausia išsiskirti su dukryte. Po darbo bėgte bėgau į darželį jos pasiimti. Kai išsiskyriau su vyru, visur eidavome kartu. Kai ji užmiega, man pasidaro silpna, tada išsirėkiu, išsikaukiu vonioje, įsikniaubusi į rankšluostį. Stovi bejėgė, nebeturi nieko, tik tikėjimą.

Prasitarėte, kad iki šiol savęs nemylėjote, liga padėjo daug ką suprasti.

Negailėjau savęs, visą laiką skyriau kitiems. Labai mylėjau vyrą, daugybę kartų jam atleisdavau už išdavystes ir priimdavau į namus. Paskui man rūpėjo tik dukrelė. Maniau, kad neturiu teisės sirgti nė dienos, nes būčiau gavusi mažesnę algą, kuri ir šiaip buvo nedidelė. Galvojau, kad galiu dirbti ir padaryti dar daugiau, nėra kada ilsėtis. O dabar Dievulis padarė taip, kad turiu va kiek laisvo laiko!

Kai ieškojau geriau mokamo darbo, išgirsdavau: "Ak, jūs išsiskyrusi? Turbūt auginate vaiką? Mes jums paskambinsim..." Ir niekam nerūpėjo, ką moku, ką sugebu. Sielvartavau, graužiausi dėl iširusios šeimos, kai dukrytė užmigdavo, verdavau papuošalus seseriai, mamai, Ugnytei. Tai buvo tarsi meditacija. Ir dabar, kai po operacijos ilgą laiką negalėsiu net atsisėsti, tikiuosi, kad versiu tuos karoliukus.

Negailestinga taip klausti, bet ką tokia žiauri liga gali duoti žmogui?

Patirties ir kitokį požiūrį į save, į gyvenimą. Nebeatidėlioji: tai padarysiu poryt, nes jau rytojaus gali nebūti. Kiekvieną dieną noriu apkabinti artimuosius, prisiglausti. Ligą vertinu kaip suteiktą galimybę ką nors pakeisti. Kaip pamoką gal? Taip, matyt, turėjo būti.

Jūs labai mylite žmones. Kaip pavyksta atrodyti gražiai, šypsotis, vaikščioti, kai skausmas nė akimirkai neatslūgsta?

Net jeigu operacija pavyks, skaudėti gali visą likusį gyvenimą. Bet kodėl reikia rodyti kitiems, kaip beprotiškai skauda, kodėl jų nuo to neapsaugoti? Aš nenoriu, kad manęs gailėtųsi. Sunku priimti pagalbą, bet priimi. Gailestis yra visai ne tai, ko reikia tokiems žmonėms kaip aš. Reikia palaikymo, stiprybės, ateinančios iš šalies. Reikia, kad žiūrėtum į besijuokiantį, gyvenimo geismo sklidiną žmogų, galvotum: ir aš noriu tokia būti. Kiek įstengiu, tiek šypsausi. O kai vakare nusivalau makiažą, liūdnoka žiūrėti į veidrodį.

Žinote, ko tikiuosi? Kai nuvažiuosiu į Vilniaus klinikas ir atvers dubens kaulą, tas augliukas bus toks mažas, susitraukęs į adatos smaigalį...

Baigus pokalbį, jauna mama su dukryte išskubėjo pirkti lovą. Mat jos išsikėlė iš tėvų buto, kad keletą savaičių iki operacijos pagyventų vienos. Inesa neužsiminė apie tai, kad nebegalėdama dirbti, gyvena iš pašalpos, nesiekiančios nė 800 litų. Iš jos reikia mokėti už butą, darželį, vaistus ir keliones į Vilniaus klinikas. Jeigu kartu su Inesa ir jos dukrele tikite jos pergale prieš ligą, galite ją paremti.

Pervedant lėšas iš Lietuvos:

gavėjas Inesa Morkūnaitė, LT447300010036860428, bankas "Swedbank"

Pervedant lėšas iš užsienio:

gavėjas Inesa Morkūnaitė, LT447300010036860428,

"Swedbank" AB, Savanorių pr. 19, 03502 Vilnius, Lithuania, SWIFT kodas: HABALT22

261 komentaras:

«Seniausi   ‹Senesni   201 – 261 iš 261
Unknown rašė...

visas ačiū dr. Ayo, kad sugrąžino mano vyrą pas mane, mes jau 4 metus kartu gyvename laimingą gyvenimą ir mūsų meilė yra labai miela, bet vieną dieną mano vyras eina namo pasimatyti su draugu, kuris niekada nesišypso ant manęs ir jis labai piktas, todėl iš visų jėgų stengiuosi, kokia yra problema, bet jis niekada nenori, kad prisiartinčiau prie jo, todėl labai jaudinausi dėl jo, nepamiršdamas, kad jis turėjo romaną su kita moterimi. , jis nustoja gerai manimi rūpintis ir daugiau nebegalvoja apie mane, o mano gyvenimas niekada nebeprisimena tos pačios dienos, kai skaičiau tikrąjį internetą, susidūriau su dr. Ayo, kuris padėjo žmonėms ten patekti į meilę ir padovanoti jam pabandyk susisiekti su juo ir jis man atsakys, o aš jam paaiškinu savo problemą, o jis man liepė nesijaudinti dėl nieko, kad mano vyras grįš pas mane, ir jis man padarė meilės kerą, o po 3 dienų mano vyras man paskambino ir atsiprašau, kad atleisčiau jam, kad jis niekada nebepadarys to misteko, ir aš atleisiu jam, kad gyvename ppy gyvenimas vėl kaip vienas. visa ačiū dr. Ayo už tai, kad aš vėl gyvenime džiaugiausi. jei susiduriate su kokia nors gyvenimo problema. galite WhatsAPP jam +2347055691377 ARBA El. Paštas: drayo47373@gmail.com. jis vėl privers jus pasijusti laimingu.

Unknown rašė...

Sveiki, draugai, aš noriu pasakyti nuostabų ir nuostabų liudijimą apie man padėjusį „Great spell“ ratuką DR ISIKOLO. Mano vardas Cristina Samok. Grąžinti savo meilužį to, ko aš mažiausiai tikėjausi ir niekada negalėjau įsivaizduoti. Aš ir mano mylimasis buvome susituokę penkerius metus ir gyvenome laimingai, bet staiga jis visiškai pasikeitė ir nusisuko nuo manęs, o aš niekada nežinojau, kas vyksta, bandžiau jo paklausti, bet jis atsisakė man pasakyti, kas problema yra ir laikui bėgant jis ieškojo skyrybų. Aš buvau toks nerimastingas ir sumišęs, ir dariau viską, kas įmanoma, kad jį sugrąžinčiau, bet tai nebuvo lengva, maniau, kad visos viltys buvo prarastos, o ieškodamas išeities pasakė mano draugas, turėjęs panašią problemą. man apie puikų burtininką, vadinamą dr. ISIKOLO, kuris padėjo jai susigrąžinti ir savo draugą. Aš niekada netikiu burtų perteikimu per visą savo gyvenimą ar magija, nes niekada nemaniau, kad tai pavyks, bet aš bandžiau suteikti šiam vyrui galimybę ir mano didžiausiai nuostabai po 2 dienų, Jis užkeikė savo meilužį, bet šiandien mes vėl kartu su nuostabiais namais su trim gražiais vaikais. Ačiū dr. ISIKOLO. Mes vėl džiaugiamės kartu ir naudojuosi proga pasakyti visiems, praeinantiems panašią situaciją. Arba, jei jums reikia „Cure“, susisiekite su juo el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba whatsApp numeris: +2348133261196

Unknown rašė...

KAIP PALAIKU DR ISIKOLO RANKOSE. Mano vardas Garuzas Armstrongas ir aš visada žadėjau jus rekomenduoti žmonėms, kuriems taip pat gali prireikti jūsų pagalbos, nes jūsų el. Pašto adreso radimas buvo geriausias dalykas, koks man nutiko. DR ISIKOLO, jūs esate dėmesingiausias ir užjaučiantis žmogus, kurį pažįstu. Buvau taip nusileidusi, kai beveik 2 metus buvau be meilės, nes mane paliko vyras. Aš paprašiau susivienyti meilės burtų ir nuostabu, kad po 2 dienų jis suveikė, nes jis patikino, kad aš tik laikiausi procedūrų, ir tai veikė kaip magija, kai mano vyras grįžo pas mane. Laimingai gyvenu su mieliausiu gyvu vyru ir už tai meldžiausi. Ačiū, kad DR ISIKOLO nepakaktų, atsižvelgiant į tai, ką padarei man. Galite susisiekti su šiuo vyru dėl bet kokių santykių problemų ir jis taip pat jums padės, naudodamasis savo el. Pašto adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba „whatsApp“ numeriu: +2348133261196 tinklalapyje: https://isikololovetemple.com

annonymous rašė...

Skaičiau dr. Ayo meilės liudijimai, kaip jis padėjo daugeliui žmonių per 72 valandas sugrąžinti savo buvusius meilužius. Nuoširdžiai man įdomu, ar tai buvo tikra ir ar šis vyras galėjo padėti sugrąžinti mano meilužę. kuris man labai patinka. Nusprendžiau su juo susisiekti, nes labai myliu savo vaikiną ir keliems mėnesiams išsiskyrėme. Aš to labai pasiilgau, išbandžiau visus kitus būdus, kaip jį susigrąžinti, bet nepavyko. Aš susisiekiau su gydytoju Ayo ir jis man pasakė, kad mano buvęs asmuo grįš pas mane per kitas 72 valandas. Daktaras Ayo jį paleido, kai žinojo, kaip aš jį myliu ir noriu. Ir atvėrė akis į nuotrauką, kiek mes buvome kartu. Dabar mano buvusioji grįžta pas mane. Iš šio liudijimo esu laimingiausia mergina pasaulyje, o aš ir mano vaikinas gyvename laimingą gyvenimą, o mūsų meilė dabar yra stipresnė nei prieš skyrybas. Gydytojui Ayo už perdėtą darbą, "ką jis daro vyrui, kuris padeda man susirasti savo buvusį vaikiną. Norėčiau pamesti daktaro Ayo pašto adresą ir tikiuosi pamatyti šį liudijimą ir susisiekti su juo, jei turite mylimąjį, kuris labai nori grįžkite atgal į jo el. paštą: drayo47373gmail.com Taip pat galite pamatyti, kai žiūrite „WhatsApp“ telefonu +2347055691377.

Unknown rašė...

Gyvenimas yra daugybės klausimų paslaptis, į kurią reikia atsakyti, su kokia bėda susiduriate žemėje?
Ar jūsų vyras ar žmona paliko gyvenimą be gero paaiškinimo, dėl kurio jūs susipainiojate ir norite, kad jie sugrįžtų į savo gyvenimą? Gydytojas Ilekhojie yra tinkamas žmogus šiam darbui, jis yra galingas burtų ratukas, palaimintas jo protėvių ir dievų priimtas kaip jų rutulys žemėje. . Aš ir mano vyras buvome išsiskyrę 9 mėnesius be bendravimo, bet su dr. Ilekhojie užkeikimu jis grįžo ir mes vėl esame viena laiminga šeima. Susisiekite su dr. Ilekhojie, jei susiduriate su bet kokiomis gyvenimo problemomis ir jums reikia greito sprendimo. „Viber“ arba „Whatsapp“: +2348147400259 arba el. Paštas: gethelp05@gmail.com

Unknown rašė...

Sveiki visi, aš čia noriu pasidalinti nuostabiu darbu, kurį man padarė dr. Ayo. Po 3 metų santuokos su vyru mano vyras pradėjo keistai elgtis ir eiti su kitomis moterimis ir parodė man šaltą meilę. Kelis kartus jis grasina manimi išsiskirti, jei aš jam pateiksiu klausimą apie jo romaną su kitomis moterimis, aš buvau visiškai nuniokotas ir sumišau, kol senas mano draugas man neprasitarė apie burtų ratuką internete, vadinamą daktaru Ayo, kuris meilės kerų galia padeda žmonėms, turintiems santykių ir vedybų problemų, iš pradžių abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau duoti pabandymas, kai susisiekiu su juo, jis padėjo man užburti meilę ir per 72 valandas mano vyras grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nustojo eiti su kitomis damomis ir su manimi visam laikui. Norėdami susisiekti su savo santykių ar santuokos problema šiandien, susisiekite su šiuo puikiu meilės rašybos pranešėju el. Paštu: drayo47373@gmail.com arba „WhatsApp“: +2347055691377

Unknown rašė...


Anksčiau abejojau burtų rašymu, kol labai norėjau susigrąžinti savo vyrą, kai jis paliko mane ir mūsų 4 vaikus savo kolegai darbe ir grasino skyrybomis. Aš neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik ieškoti pagalbos, ir štai radau, kad vietinis daktaras Ilekhojie mandas jį išbandė. Būdamas tikrai skeptiškas, nustebau pamatęs, kaip iš tikrųjų veikia burtai, ir aš labai džiaugiuosi, kad turėjau omenyje ir labai rekomenduoju jį. Jei turite problemų ir ieškote tikro rašybos rašiklio, kad išspręstumėte problemą už jus. Išbandykite dr Ilekhojie šiandien, jis gali būti atsakymas į jūsų problemą.? Čia yra jo kontaktas: +2348147400259 ir el. Paštas: gethelp05@gmail.com) Linkime jums sėkmės jūsų santykiuose

martinmarisa rašė...

Noriu greitai pasakyti pasauliui, kad egzistuoja tikras galingas ir tikras rašybos būrys, Jo vardas yra dr. Ozalogbo. Jis man neseniai padėjo suvienyti santykius su vyru, kuris mane paliko. Kai susisiekiau su dr. meilės užkeikimas man, o mano vyras, sakęs, kad vėl neturi nieko bendro, man paskambino ir ėmė maldauti, kad grįžčiau. dabar jis grįžo su tokia meile ir rūpesčiu. šiandien džiaugiuosi galėdamas pranešti jums visiems, kad šis burtų leidėjas turi galių atkurti nutrūkusius santykius. nes dabar esu laiminga su savo vyru. Tiems, kurie skaito šį straipsnį ir kuriems reikia pagalbos, dr ozalogbo taip pat gali pasiūlyti bet kokio pobūdžio pagalbą, pavyzdžiui, visų rūšių ligų gydymą, teismo bylas, nėštumo burtus, dvasinę apsaugą ir dar daugiau. Galite susisiekti su juo el. Paštu ozalogboshrine@gmail.com paskambinę arba pridėti jį „WhatsApp“ su savo telefono numeriu +2348162562991

annonymous rašė...

Džiaugiuosi galėdamas šiandien pasidalinti savo liudijimu su pasauliu. Niekada neįsivaizduoju savęs to darančio, bet esu kupinas džiaugsmo ir noriu, kad kiti turėtų jų pagalbą. Pagal profesiją esu biuro sekretorė, turiu du vaikus su vyru. Mano vyras paliko mane ir mūsų vaikus be jokio paaiškinimo. Jis ką tik išėjo iš namų, o aš esu jie, kai pamato kitą moterį. Išbandžiau galimas priemones su vizomis, kad parsivežčiau jį namo, bet jis keistai elgėsi su manimi ir net apleido vaikus. Buvau nusivylusi ir nuniokota, pagalbos ieškojau iš įvairių pusių, kol pamačiau apie dr. Aoy burtų keitiklis. Kreipiausi į rašytoją, kuris man pasakė, ką daryti. Jis patikino, kai ištarė burtą ir viskas bus gerai per tris dienas, bet aš buvau skeptiškas ir išsiskyriau su tokiomis mintimis, kol galiausiai vėl susisiekiau su juo, mes jį paėmėme kartu ir nustebome, kad rašymas pavyko ir mano vyras grįžo namo. atsiklaupė, kad maldautų atleidimo, tačiau anksčiau buvo netikėtas jo skambutis, nes mes nekalbėjome maždaug 6 metus. Daktaras Ayo yra tikrai savo žodžių žmogus, jei reikia rasti ilgalaikį jo gyvenimo santykių ar bet kurio gyvenimo aspekto sprendimą, susisiekite su rašytoju dr. Aoy. susisiekite su juo per savo whatsApp +2347055691377 arba atsiųskite jam el. laišką drayo47373@gmail.com

Antonela Lasse rašė...

Šiandien esu labai laiminga dėl to, ką man padarė DR ISIKOLO, mano sužadėtinis su manimi išsiskyrė praėjusius tris mėnesius, nes jis manė, kad aš jį apgaudinėjau, todėl pastaruosius tris mėnesius bandžiau jo prašyti, bet jis vis tiek pasakyk tą patį, ko jis nenori, kad vėl sugrįžtume, jog jis negali manimi pasitikėti, todėl aš susisiekiau su DR ISIKOLO, kuris man pasakė, kad mano meilužis grįš pas mane, jei aš dirbu su juo taip, kaip aš ką jis manęs paprašė, po to jis man pasakė, kad per 48 valandas, kai mano meilužis grįš pas mane, ar galite patikėti, kad mano meilužis grįžo pas mane, jis dabar mane myli labiau nei anksčiau, kai aš tokia laiminga, Jo meilės ir susibūrimo užkeikimas yra geras, kai susitinki su DR ISIKOLO. jei jums reikia jo pagalbos, susisiekite su juo: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp/Viber jį paskambinti +2348133261196

Unknown rašė...

Sveiki visi, aš esu Sanela Morar ir noriu pasidalinti nuostabiu darbu, kurį man padarė DR ISIKOLO. Po 5 metų santuokos su vyru su 2 vaikais mano vyras pradėjo keistai elgtis su kitomis moterimis ir parodė man šaltą meilę. Kelis kartus jis grasina manimi išsiskirti, jei išdrįsiu suabejoti jo romanu su kitomis moterimis. buvo visiškai nuniokotas ir sumišęs, kol senas mano draugas man papasakojo apie burtų ratuką internete, vadinamą DR ISIKOLO, kuris meilės kerų galiomis padeda žmonėms, turintiems santykių ir vedybų problemų, iš pradžių abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyk, kai susisiekiu su juo, jis padėjo man užburti meilę ir per 48 valandas mano vyras grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nebegalėjo išeiti su kitomis moterimis, o jo su manimi visam laikui. Susisiekite su šiuo puikiu meilės rašybos pranešėju, kad šiandien išspręstumėte savo santykių ar vedybų problemą el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp/Viber jį telefonu +2348133261196

Anonymous rašė...

Mes visi turime skirtingas istorijas gyvenime. jie buvo pakilę ir nusileidę, bet aš buvau labiau nuniokotas, kai mano sužadėtinis, su kuriuo draugavome 7 metus, pasakė, kad turėtume nutraukti mūsų santykius, aš savo gyvenime nepatyriau tokio skausmo, kokį jaučiau tą dieną. Aš paklausiau, ką aš padariau ne taip, bet jis pasakė, kad yra pavargęs. Po 3 mėnesių išsiskyrimo susidūriau su panele, kuri kalbėjo apie dr. Ajayi burtų ratuką, liudijančią daugelį žmonių, kurie padėjo savo namuose atkurti taiką ir meilę, liudijimą, t. Aš tikrai myliu savo vyrą ir noriu, kad jis grįžtų į mano gyvenimą, todėl kreipiuosi į daktarą Ajayi ir paaiškinau sau, po tam tikrų konsultacijų man buvo pasakyta, kokia yra problema ir ką daryti, kad atkurčiau savo santykius. Aš viską paprašiau iš manęs ir po užkeikimas įvyko, mano sužadėtinis susisiekė su manimi ir mes dabar esame laimingi. Jei jums reikia „geniune spell“ rato pagalbos, galite pasikliauti daktaru Ajayi, tikiu, kad vėl turėsite priežastį šypsotis. Susisiekite su „Viber / Whatsapp“: +2347084887094

Anonymous rašė...

Aš noriu padėkoti dr. Ajayi už mano santykių išsaugojimą. Su vaikinu susitikinėjau jau ketverius metus, jam 39 ir 32 metai. Mano vaikinas visada buvo toks rūpestingas ir mylintis, kad prieš kelis mėnesius mes susižadėjome supažindinau mane su savo šeimos nariais ir draugais. Mes jau buvome nustatę savo vestuvių datą, kol mano svajonės staiga virto košmaru. Praėjus vos kelioms savaitėms iki mūsų vestuvių mano sužadėtinis pasikeitė tiek, kiek jis teigė, kad santykiai nebedomina vien todėl, kad jis man atsibodo, aš žinojau, kad tai įvyko dėl jo buvusios merginos, kuri maldavo ateiti visa tai atgal, bet jis sakė, kad jis nesiruošia patekti į jos spąstus, bet kai jis pasakė, kad viskas baigėsi, aš žinojau, kad ji yra priežastis. Visą naktį ir dieną aš šaukiau savo širdies, prašydamas sužadėtinio sugrįžti, nes mes jau sutvarkėme savo vestuves, bet jis atsisakė, kol išgirdau apie daktarą Ajayi burtų ratuką, aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, kad jis išleis keletą burtai ir mano sužadėtinis grįš po 3 dienų po burtų. Praėjus kelioms dienoms po burtų, kaip žadėjo daktaras Ajayi, mano sužadėtinė buvo pas mane, maldaudama manęs ant kelių, kad atleistų, sakydamas, jog gailisi ir nežino, kas jį užklupo ... ačiū dr. Ajayi už mano santykių išsaugojimą , susituokėme prieš kelias dienas. jei jums reikalingas burtų ratukas bet kokiam rašybos darbui, susisiekite su galingu dvasiniu vyru dr. Ajayi „Viber / Whatsapp“: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

annonymous rašė...

Geros dienos draugai, noriu pristatyti vyrą, kurį gausiai palaimino jo protėviai, turėdami galią išspręsti ginčus santykiuose ir kitas gyvenimo problemas. Su manimi jį supažindino artimas draugas, kuriam taip pat buvo naudinga jo tarnyba. Mano draugas daktaras Ajayi man pasakė, kad jis tapo sėkmingu verslo vyru, turėjau problemų dėl savo santuokos ir norėjau, kad mano žmona grįžtų namo, nes man jos labai trūksta po 3 mėnesių išsiskyrimo, todėl pasitelkiau dr. Ajayi pagalbą ir nuoširdžiai daktaras Ajayi mane nustebino su nuostabiu darbu, nes kai rašau tai, mano žmona grįžo namo ir mes gyvename nuostabų meilės gyvenimą, taip pat galite kreiptis į dr. Ajayi pagalbą susisiekę su juo telefonu „Viber / Whatsapp“: +2347084887094 arba el. paštas: drajayi1990 @ gmail.com ir esu tikras, kad jis jums padės jūsų santykiuose ar santuokoje.

Unknown rašė...

Aš amžinai būsiu skolinga didžiajam GYDYTOJUI ISIKOLO už tai, kad sutvarkė mano išardytą santuoką. Aš esu Maria Artur Po to, kai mano vyras 3 mėnesiams paliko mane pas savo meilužę. Niekada netikėjau burtais, kol draugas nepažindino manęs. Iš pradžių aš buvau skeptiškas jo atžvilgiu, nes daug girdėjau apie melagingus burtų išparduotojus, tačiau užmyniau abejones, nes labai norėjau susigrąžinti savo vyrą ir dariau pagal tai, ką jis man liepė. Dabar mano vyras grįžo vos per 48 valandas nuo susisiekimo. Po 6 skyrybų mėnesių vėl gyvenu laimingai su savo vyru ir ilsiuos ne tol, kol jis nebus žinomas visame pasaulyje. Jis taip pat specializuojasi gydant bet kokias ligas, apsaugos kerus, loterijos burtus, pakilimo burtus E.T.C. Dabar susisiekite su GYDYTOJU ISIKOLO, jo el. Paštas yra: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį „WhatsApp“ parašyti telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

Sveiki, mano vardas Dora Florian. Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi su didžiausiu burtų leidėju DR ISIKOLO. Mano vyras mane apgaudinėjo ir kai sužinojau, kad susidūrėme, dėl ko jis įvykdė skyrybas. verkiau ir sirgau, kai ieškojau meilės citatų internete, mačiau žmones kalbant apie DR ISIKOLO ir jo puikų darbą, kurio byla buvo panaši į mano, jie paliko jo kontaktinę informaciją. Aš susisiekiau su juo ir ašarojau jam ašaras, o jis man pasakė nesijaudinkite, kad po 48 valandų mano vyras grįš, jis atšauks skyrybas ir sugrįš pas mane. po to, kai padariau viską, ko jis manęs paprašė, mano nuostabai, dvi dienas po vakaro, tai buvo mano vyras, atsiklaupęs maldaudamas, kad priimčiau jį atgal, ir aš abejojau dėl tokių dalykų, jei jie kada nors dirba, bet čia aš liudiju ir apie tai. dar kartą ačiū jums, DR ISIKOLO, jūs iš tikrųjų esate palaima man, jis taip pat gali jums padėti susisiekti su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite Whatsapp jį telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

Tai yra DR ISIKOLO liudijimas. Dvasinė pagalba man bus paskelbta visame internete, kad galėčiau paskelbti jo vardą žmonėms ir leisti kitiems padėti žmonėms, turintiems santykių problemų. Pasitikėjimas yra raktas į sėkmingą burtą. Mano vardas Amy Dylan. Šį liudijimą pradėjau rašyti birželio 28 d., Ir tikslingai įdėjau datą čia, kad atsimenu, jog mano seniai prarasti santykiai su buvusia žmona pagaliau nutrūko tik per 2 dienas nuo susisiekimo su DR ISIKOLO Spiritual. Aš per 2 dienas vėl užmezgiau ryšį su vyru, mano buvęs mylimasis grįžo pas mane, atsiskyręs nuo jo daugiau nei 7 mėnesius. Tai buvo stebuklas, nes niekada netikėjau, kad tai bus įmanoma. jo galios atstato meilę ir ryšį tarp mūsų per 48 valandas ir mes esame laimingi kartu. maloniai susisiekite su juo, jei jums reikia pagalbos. El. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite „WhatsApp“ jį parašyti +2348133261196

Anonymous rašė...

Sveiki, dabar žinau burtų daktarą. Galite apčiuopiamai aptarti asmenines diskusijas ir iš naujo apgyvendinti savo meilės gyvenimą. Tas žmogus yra visada patikimas daktaras Egwali, užkeikėjas, kuris naudojo savo burtą pakeisdamas mano ir kitus tiek daug gyvenimų, kuriuos šiandien žinau. Jūs tiesiog įvardijate tai meilės užkeikimas, karjeros siekimas, sveikatos problemos, kad ir koks būtų atvejis, kad ir kokią traumą patiriate, jis yra tinkamas, kad nedvejodamas galėtų jus aplankyti. Mano atvejis buvo gana negražus prieš susitikimą su juo, o visa kita buvo istorija. Galite susisiekti su juo bet kuria iš šių priemonių „WhatsApp / Viber +2348122948392“
Paštas: dregwalispellbinder@gmail.com
Surenkite su juo privačią sesiją ir vėl būkite laimingi.
Viskas kas geriausia !!

Anonymous rašė...

Sveiki visi, ar jūs laukiate skyrybų ir norite susitarti ne teisme, ar norite, kad jūsų sutuoktinis grįžtų namo. Dr Egwali burtai iš tikrųjų yra teisingi ir patikimiausi iš jų, jis įspūdingas ir be streso, niekada netikėjo tokiais dalykais, kol man labai trūko tada jis pakeitė mano suvokimą, mano sutuoktinis grįžo namo po skyrybų, įvykusių per metus, dabar mes visiškai kartu gyvename gražiai, nes viena šeima padidino mūsų finansinį gyvenimą. Mes abu buvome paaukštinti skirtingose ​​darbo vietose. dabar daug ramybės mūsų namuose. Aš labai dėkingas dr. Egwali už jūsų įsikišimą tikrai padėjo, maniau, kad viskas baigėsi, bet jūs tai padarėte, kai dingo visa viltis. Jei esate ten ir jums reikia patikimo burtų daktaro, tada nebeieškokite dr. Egwali, kuris jums toks teisingas.
Čia yra jo kontaktai „WhatsApp“ +2348122948392
El. dregwalispellbinder@gmail.com

Unknown rašė...

Ką tik susigrąžinau savo buvusį vyrą per dr. ISIKOLO meilės kerų ekspertų pagalbą.
Mano vyras paliko mane kitai moteriai. Tai buvo tik 3 metai mūsų santuokos. Skaudžiausia, kad buvau nėščia su antruoju mūsų kūdikiu. Norėjau, kad jis sugrįžtų. Aš padariau viską, kas man prieinama, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui, pažadėjau, bet jis atsisakė. Aš paaiškinau savo problemą savo draugei, o ji pasiūlė verčiau kreiptis į burtų ratuką, kuris man galėtų padėti užburti, kad jį sugrąžinčiau, neturėjau kito pasirinkimo, kaip išbandyti. Aš išsiunčiau rašybos būrį, vadinamą DR ISIKOLO, ir jis patikino, kad nėra problemų ir kad viskas bus gerai iki 48 valandų. Jis užbūrė ir sugrąžino meilę ir ryšį tarp manęs ir vyro ir grįžo pas mane po 48 valandų. aš vis dar stebiuosi jo darbo rezultatu. daugiau neverk, dabar kreipkis pagalbos į DR ISIKOLO. Čia jo kontaktas, el. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp jį naudoti +2348133261196

Anonymous rašė...

Aš labai didžiuojuosi ir džiaugiuosi būdamas čia, norėdamas pasidalinti šiuo nuostabiu, nuostabiu ir nepaprastu liudijimu, tiesiog negaliu dabar patikėti, kad mano buvęs vyras yra čia su manimi ir maldauja visų blogų darbų, pasakodamas, kaip jis jautėsi tuščias . visą laiką jis buvo toli, paliko mane ir taip įskaudino po skyrybų, įvykusių prieš 5 mėnesius. Ir visas šis stebuklas įvyko iškart po to, kai kreipėtės pagalbos į daktarą Egwali. Aš esu laimingiausia moteris pasaulyje šiandien, sakyčiau, kad vėl turėčiau ją šalia. Tai stebuklas man ir mano šeimai bei amžinas malonumas ir linksmumas. Dabar esu tokia laiminga ir nežinau, kiek dėkoti ir padėkoti dr. Egwali. Labai rekomenduoju, jei jums reikia skubios pagalbos, nes tai garantuota.
Siųskite jam el. Laišką šiandien į /dregwalispellhome@gmail.com arba
„WhatsApp“: +2348122948392

Anonymous rašė...

Labas pasauli! Esu čia, kad paliudyčiau savo kuklią patirtį su Egwali Dr. gydant įvairius negalavimus. Aš suteikiau jai galimybę, štai šiandien esu paliudyti, kaip šis žavus ir patikimas žolininkas užbūrė ir aš radau ramybę. Mano buvęs vyras sakė, kad jis man pasakė, jog jis turėjo eiti savo keliu be apčiuopiamos priežasties, tik sužinojęs, kad miega su senu draugu iš koledžo, tai man sukėlė daug skausmo ir tada jis pateikė skyrybų prašymą. Jis dingo maždaug metus, aš jo labai pasiilgau ir bet kokiu būdu padarysiu viską, kad tik atkurčiau savo meilę, štai kaip turėjau susisiekti su juo su patikimu žmogumi ir bumu, visa kita buvo visiškai miela, ir taip aš jį atgavau į rankas, dabar mes gyvename laimingi, kaip sakė daktaras Egwali. Aš naudojuosi šiuo forumu norėdamas pasidalinti savo nuostabia istorija, o jūsų taip pat nėra išimtis, pabandykite ir lažinuosi, kad jums bus labai malonu, kad tai padarėte. Su juo galite bendrauti per bet kurią iš šių platformų. El. Paštas: Dregwalispellbinder@gmail.com / Whatsapp: +2348122948392

Elena Ignat Sandra Pearson rašė...

MEILĖS BURTYBĖS, VEIKIANČIOS TIKSLAI, IR LIKO NUOLATINĖS.
Dalinuosi šiuo liudijimu partneriams, kenčiantiems jų santykiuose, nes yra ilgalaikis sprendimas. Mano vyras paliko mane ir 2 vaikus kitai moteriai 2 metams. Stengiausi būti stipri tik dėl savo vaikų, bet negalėjau suvaldyti skausmų, kurie kankino mano širdį. Buvau įskaudinta ir sutrikusi. Man reikėjo pagalbos, todėl atlikau tyrimą internete ir aptikau svetainę, kurioje pamačiau, kad „DR ISIKOLO“ rašybos ratukas gali padėti sugrąžinti įsimylėjėlius. Aš susisiekiau su juo, ir jis už mane specialiai meldėsi ir burtus. Mano nuostabai, po 2 dienų mano vyras grįžo namo. Taip mes vėl susivienijome ir šeimoje buvo daug meilės, džiaugsmo ir ramybės. Taip pat galite susisiekti su DR ISIKOLO, galingu rašybos pranešėju, kad galėtumėte rasti sprendimus, susisiekdami el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite susisiekti su „WhatsApp“ telefonu +2348133261196.

Anonymous rašė...

Sveiki draugai, štai, aš žinau, kad jūs galite apčiuopiamai aptarti asmenines diskusijas ir pertvarkyti savo meilės gyvenimą. Tas žmogus yra visada patikimas daktaras Egwali, kerėtojas, kuris savo kerais pakeitė daugelio šiandien pažįstamų gyvenimą. Jūs tiesiog vadinate tai meilės užkeikimu, karjeros siekimu, bet kokiu atveju sveikatos problemos išvalo, kad laikas rūpintis jumis nedvejojant. Mano atvejis buvo gana blogas, kol nesutikau jo, o visa kita buvo istorija. Su juo galite susisiekti bet kuria iš šių priemonių
„WhatsApp / Viber“ +2348122948392
Paštas: dregwalispellbinder@gmail.com
Surenkite su juo privačią sesiją ir vėl būkite laimingi.
Linkiu tau geriausio!!

Unknown rašė...

Esu sužavėta, kad tai tikrai vyksta su manimi. Turiu savo buvusį vyrą, o DR ISIKOLO tai padarė už mane. Mano vardas Veronika Adrian. Labai džiaugiuosi, kad šiandien galiu parašyti apie savo pagalbininką, kuris meldėsi už mane dėl mano santykių. Dievas iš tikrųjų panaudojo šį žmogų, kad padėtų mano situacijai. Prašau, išgirskite mano žodžius, jei ieškote burtų ratuko, kuris jums padėtų, susisiekite su daktaru Isikolo. Jis yra geriausias burtininkas, galintis jums padėti šiandien. Prieš dvejus metus aš ir mano vyras turėjome didžiulę problemą, dėl kurios mes išsiskyrėme. Man ir mano berniukui buvo pragaras, kad turėjome persikelti į kitą miestą. Tapau vienišas tėvas. Su daktaru Isikolo susipažinau tik maždaug prieš mėnesį, kai papasakojau jam apie savo situaciją ir jis man pasakė, kad dėl to nesijaudink. Per dvi dienas pas mane grįžo buvęs vyras. Tai atsitiko antradienio rytą, kai man paskambino iš namų (mano tėvai), kad jis manęs ieško. Aš sutikau jį ateiti pas mane ir atsiprašiau, kad atsiklaupčiau prieš mūsų sūnų. Iškart žinojau, kad šis vyras man padėjo. Esu labai laiminga moteris, turinti viską, kas nutiko mano gyvenime. Jei norite susisiekti su rašytoju, susitiksite su dr. Isikolo ir būsite nustebinti nuostabiais jūsų gyvenimo pokyčiais. Jo el. Pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį Whatsapp +2348133261196. susisiekite su juo ir jis jums atsakys.

Anonymous rašė...

Laba diena, draugai, mano vardas yra Trina, o aš pagal profesiją esu slaugytoja, aš ir mano sužadėtinis susitikome 6 metus, bet turėjome rimtų problemų, nes jo mama nenori, kad mes susituoktume, ji naudojo kitokį metodą, kad įsitikintų, jog ji sūnus nesituokia su manimi, kol galiausiai be jokios priežasties išsiskyrė su manimi, aš jį tikrai myliu, todėl internete ieškau greito sprendimo ir man pasisekė, kad sutikau daktarą Ajayi puikų burtų ratuką, palaimintą jo protėvių, turinčių super galių, Aš papasakojau jam, o jis man, kas sukelia nesantaiką tarp mūsų, ir pasakiau, ką reikia padaryti, kad mano santykiuose vėl būtų taika, aš vykdžiau visus jo nurodymus ir šiandien mes laimingai susituokėme. mūsų pirmasis kūdikis. Ar turite problemų savo santuokiniuose namuose, ar norite, kad po išsiskyrimo meilužis sugrįžtų, susisiekite su dr. Ajayi dabar, kad gautumėte ilgalaikį sprendimą „Whatsapp“ / „Viber“ numeriu: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com

anonymous rašė...

Ačiū, pone, už nuoširdžius burtus. Aš vardu Zara Matteo. Tai tikrai neįtikėtina, ir aš niekada gyvenime nieko panašaus nepatyriau. Prieš susitikdamas su jumis, pone, aš išbandžiau visas galimas priemones, kad galėčiau susigrąžinti savo vyrą, bet iš tikrųjų supratau, kad man nieko nepavyksta ir kad mano vyras man sukėlė daug neapykantos. Maniau, kad nėra vilties vėl susitikti su buvusiu vyru. Bet kai perskaičiau gerus atsiliepimus apie tai, kaip DR ISIKOLO padeda kitiems, nusprendžiau su juo susisiekti. pabandyti ir aš padariau viską, ką jis man nurodė, ir aš juo pasitikėjau ir vykdžiau jo nurodymus taip, kaip jis man garantavo per 48 valandas, ir būtent tada mano buvęs asmuo man paskambino. Pone, dabar esame labiau patenkinti nei bet kada. Viskas atrodo tobula ir taip natūralu! Labai ačiū, pone, už jūsų autentiškus ir neginčijamus susitikimo burtus. čia vėl jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti „WhatsApp“ telefonu +2348133261196.

Unknown rašė...

Mano vardas Mellisa Hannah, aš niekada netikėjau meilės burtais ar magija, kol vieną kartą nesusitikau su šiuo ypatingu burtininkų ratuku, kai išvykau į Afriką vykdyti kažkokio verslo .. Jis tikrai galingas. Moteris, su kuria norėjau susituokti, paliko mane 1 savaitę iki mūsų ravėjimo ceremonijos ir mano gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis. Ji buvo su manimi 7 metus ir aš ją labai myliu .. ji paliko mane dėl kito vyro be jokios priežasties. Kai aš paskambinau ji niekada neatsiliepė nuo mano skambučių ir nenori matyti manęs šalia savęs ... taigi, kai papasakojau vyrui, kas atsitiko. jis padėjo man perskaityti kai kuriuos dalykus, o po skaitymų privertė mane suprasti, kad kitas vyras padarė keletą burtų dėl mano žmonos ir tai yra priežastis, kodėl ji mane paliko ... jis man pasakė, kad padės man užburti burtą, kuris ją sugrąžins. Iš pradžių buvau skeptiškas, bet ką tik pabandžiau ... Per 2 dienas , ji pati man paskambino ir atėjo pas mane atsiprašydama ... Negaliu patikėti, kad ji kada nors vėl gali sugrįžti pas mane, bet dabar džiaugiuosi, kad ji grįžo ir dabar esame susituokę su gražiais vaikais ir gyvename kaip laiminga šeima. į forumo pjūvį visiems reikia vyro.Jo el. pašto adresas yra
Skambinkite/WhatsApp: +2347055691377 arba
Paštas: drayo47373@gmail.com

Merissa Dari Malaysia rašė...

Zemlja :::::: [Malezija]
Ime ::::: [Merissa Ahmed]
Iznos kredita :::: [450.000 RM
Grad ::::::::::::::::::: [Kuala Lumpur]
WhatsApp :::::::::::::::::::: [+60177807471]
e_mail :::::::::::: [merissaahmed11@gmail.com]
Adresa ::::: [Jalan-Bukit Bintang Plaza, Jalan Bukit Bintang]


Moje ime je Merissa, majka moje dvoje djece iz Malezije i već sam mnogo godina u Maleziji i do danas sam u ovom svjedočenju još uvijek u Maleziji. Jedan od glavnih problema s kojima sam se ikada suočio u svom poslu su financijski problemi i refinanciranje, zbog čega sam tražio zajmove, pa sam kao rezultat toga postao žrtvom 2 izmišljena zajmodavca, što me u određenoj mjeri traumatiziralo, ali nikada nisam odustao sve dok nisam prošao blog, kao i druge medije koje sam imao priliku otkriti [DUBAI FINANCIAL SERVICE AUTHORITY] isprva sam bio uplašen i vrlo skeptičan zbog toga, ali morao sam preuzeti jednokratni rizik koji je na kraju doveo do moje financijske slobode. Zapravo sam se prijavio za zajam od [RM 450K] u roku od 24 sata od uspješnog procesa plaćanja. Cijeli proces je pošten i pouzdan, stoga se ne bojte internetskih zajmova kontaktirajte [DUBAI FINANCIAL SERVICE AUTHORITY] kako biste dobili pouzdan kredit @ vrlo niske kamatne stope Možete ih kontaktirati putem donje e -adrese ::
[financialserviceauthority400@gmail.com]
Ili ako se želite dodatno raspitati, možete me kontaktirati i putem ove e -pošte: [merissaahmed11@gmail.com]


Zemlja :::::: [Malezija]
Ime ::::: [Merissa Ahmed]
Iznos kredita :::: [450.000 RM
Grad ::::::::::::::::::: [Kuala Lumpur]
WhatsApp :::::::::::::::::::: [+60177807471]
e_mail :::::::::::: [merissaahmed11@gmail.com]
Adresa ::::: [Jalan-Bukit Bintang Plaza, Jalan Bukit Bintang]

Unknown rašė...

Mano vardas yra Tamara Oskar ir noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi su didžiausiu burtininkų užrašu DR ISIKOLO. mano vyras mane apgaudinėjo ir kai sužinojau, kad susiginčijome, dėl ko jis išsipildė dėl skyrybų. verkiau ir susirgau, kai internete ieškojau pagalbos apie meilę ir pamačiau, kad žmonės kalba apie jį ir jo puikų darbą, kurio atvejis buvo panašus į mano, paliko jo kontaktinę informaciją, aš su juo susisiekiau ir jis pasakė man nesijaudinti, kad po 48 valandų atšauks skyrybas ir grįš pas mane po to, kai padarysiu viską, ko jis paprašė, kad man būtų didžiausia nuostaba po 48 valandų, tai buvo mano vyras, kuris atsiklaupė ir maldavo mane priimti jį atgal. dar kartą ačiū, dr. ISIKOLO, nes jūs man tikrai esate palaima. jis taip pat gali padėti susisiekti su el. susisiekite el. pašto adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite susisiekti su juo „WhatsApp“ telefonu +2348133261196

Unknown rašė...

Aš pažadėjau pasakyti savo liudijimą visame pasaulyje, kai mano vyras grįš pas mane ir mano vyras atėjo taip, kaip man pasakė DR ISIKOLO. Aš padariau teisingą sprendimą susisiekti su didiuoju rašytoju DR ISIKOLO, kuris gali padėti išspręsti jūsų problemas. Mano vyras paliko mane kentėti ir niekada netikėjau, kad jis vėl sugrįš pas mane, bet kai susisiekiau su dr. ISIKOLO, jis patikino, kad mano vyras vėl ateis. Aš įvykdžiau procedūrą ir nedvejodamas jis atliko darbą, kuris sugrąžino mūsų bendrąją meilę ir laimę. Mano vyras per 48 valandas grįžo pas mane maldaudamas atleidimo ir aš patvirtinau, kad jo galios yra tokios tikros. Buvau toks nustebęs, kad burtas veikė taip, kaip jis man sakė. Tai nuostabu ir noriu, kad jūs tikėtumėte, nes DR ISIKOLO yra toks tikras ir raginu susisiekti su juo dabar jo el. Paštu, kad jis taip pat galėtų jums padėti taip, kaip jis man padėjo. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp/Viber +2348133261196.

Unknown rašė...

Šiandien aš tokia laiminga dėl to, ką DR ISIKOLO padarė mano gyvenime. Mano vardas Dora Leon. jo užkalbėjimas yra toks efektyvus ir greitas, ir aš niekada nemačiau tokio naudingo žmogaus kaip jis, jis išsprendė mano problemą, kurios aš nesitikėjau, aš susidūriau su žmonėmis, kurie kalbėjo apie jo puikų burtų darbą, surinkau jo kontaktą ir susisiekiau su juo, jis nedelsdamas atsakė ir paklausti apie mano problemą, aš jam ašaromis paaiškinu, jis man pasakė, kad susisiekdamas su juo neturėčiau jaudintis, kad mano vyras grįš pas mane, nes aš vis dar jį myliu, buvau nustebęs. Iš karto paklausiu, ką darysiu, kad susigrąžinčiau savo vyrą. Jis per 48 valandas vėl sujungė mane ir mano vyrą ir meilė bei laimė buvo atkurta. Ačiū DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite jam padėti. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com. Galite jį Whatsapp +2348133261196

Anna Oscar rašė...

Tai yra gražiausias dalykas, kurį aš kada nors gyvenime patyriau, niekada negalvojau, kad vėl šypsosiuosi, mano vyras dvejus metus paliko mane su dviem vaikais, visi bandymai jį sugrąžinti nepavyko ir aš labai norėjau jį sugrąžinti parsinešti namo. Maniau, kad daugiau jo nebepamatysiu, kol internete nesutiksiu ponios, vardu Sally, kuri papasakojo apie burtų vediklį, pavadintą Dr.Ayo. Ji davė man savo el. Pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį, o aš su juo susisiekiau ir jis patikino, kad per 72 valandas mano vyras su manimi grįš, aš jaučiuosi laimingas, kai tai gavau iš jo. Grįžo per mažiau nei 72 valandas ėmė maldauti atleidimo sakydamas, kad tai velnio darbas, todėl iki šiol vis dar stebiuosi šiuo stebuklu, nes jis tiesiog per daug tikras, kad būtų tikras. Žinau, kad yra tiek daug moterų, turinčių tą pačią problemą, bet šiandien sakau jums, kad yra sprendimas. Visiems, kuriems reikia jų pagalbos, tai yra el. Pašto adresas; drayo47373@gmail.com arba „Whatsapp“ jam telefonu +2347055691377

Anonymous rašė...

siandien esu tokia susijaudinusi. Mačiau komentarus iš žmonių, kurie jau buvo gavę paskolą iš LAPO M-F, todėl nusprendžiau kreiptis remdamasis populiariomis rekomendacijomis ir tik prieš kelias valandas patvirtinau savo sąskaitoje bendrą 10 500 eurų sumą. Tai tikrai puiki žinia ir patariu visiems, kuriems reikia tikros paskolos, kreiptis elektroniniu paštu: lapofunding960@gmail.com
„Whatsapp“ +447883183014

Unknown rašė...

DR ISIKOLO yra tiesiog geriausias burtininkas ir pagalbininkas. Mano vardas Loreta Emilio. Iš pagarbos tau ir tavo burtams turiu visiems pranešti šį liudijimą. Buvau pas kitus burtininkus ir nemačiau jokio rezultato. Aš tiesiog norėjau ateiti pas tave anksčiau, gavau iš tavęs tai, kas geriausia. Mano buvęs vyras buvo išvykęs metams ir aš ėjau visur ir kitų burtininkų pagalbos, bet jokio rezultato, kol mano draugas nesupažindino manęs su DR ISIKOLO. Po meilės burto, po 48 valandų pagaliau sulaukiau jo skambučio. Jo burtai padarė stebuklus ir mano vyras grįžo kupinas meilės. Tai stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis, sakydamas, kad turėčiau jam atleisti. Buvau tikrai sutrikusi ir šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleisti ir priimti jį atgal. Dabar aš vėl esu laiminga moteris. Labai ačiū daktarui Isikolo. Visi, ieškantys tikro burtininko, turėtų susisiekti su DR ISIKOLO el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

Collins James rašė...

Ar jums reikia skubios paskolos skolai sumokėti, susisiekite el. paštu: collinsjamesfinance55@gmail.com arba Whatsapp: +1 (903) 326-3619

Anonimo rašė...

Šiandien esu labai laiminga su savo šeima. Mano vardas Angela, gyvenu JAV, vyras paliko mane vieneriems metams ir aš jį labai myliu, nuo tada ieškau būdo, kaip jį susigrąžinti. Išbandžiau daugybę variantų, bet nepavyko, kol sutikau draugą, kuris mane supažindino su daktaru UDAMA, burtininku, kuris padėjo man susigrąžinti vyrą po 2 dienų. Su vyru šiandien gyvename laimingai kartu, nes vykdžiau puikios daktarės UDAMA nurodymus. Tas žmogus puikus, su juo galite susisiekti el. paštu: (udamaada@gmail.com). o jo tiesioginis kontaktinis numeris ir whatsapp yra ( +27658978226 ) Dabar patarsiu rimtiems žmonėms, kurie susidūrė su tokia problema, susisiekti su juo dabar ir rasti greitą sprendimą be streso.

Sheryl Weiss rašė...

Sheryl Weiss, tikroji gyvenimo istorija:
Dalinuosi šiuo liudijimu su partneriais, kurie kenčia nuo santykių problemų. Mano vyras mane paliko prieš 3 metus. Buvau sužeistas ir man reikėjo pagalbos, todėl ieškojau internete ir aptikau puslapį, kuriame pamačiau, kaip daktaras Ola padeda kitiems žmonėms, turintiems panašių problemų. Susisiekiau su juo ir jis man padarė specialų burtą. Mano nuostabai, vyras grįžo namo po 24 valandų. Taip vėl susitikome ir mano šeimoje daug meilės, džiaugsmo ir ramybės.
Taip pat galite susisiekti su daktaru Ola per WhatsApp: +27 63 597 0874 arba el. paštu: drola.banjo@gmail.com dėl visko, ką išgyvenate, nesvarbu, ar tai jūsų santuokos verslas, ar darbas. Aš esu gyvas jo darbo liudijimas, šis žmogus yra puikus.

Anonymous rašė...

Mieli draugai internete, aš esu Jessica Cross, esu iš Lietuvos, turiu duoti šį stebuklingą liudijimą, kuris iki šiol man yra neįtikėtinas. Prieš 2 metus turėjau problemų su savo vyru, dėl kurios išsiskyrėme. Kai jis išsiskyrė su manimi, aš vėl nebuvau savimi, jaučiausi tokia tuščia viduje, mano meilė ir finansinė padėtis pablogėjo, kol mano artima draugė (Angela) papasakojo apie burtininką, kuris jai padėjo tai padaryti. taip pat problema.. Jo vardas yra DR.IBINOBA, todėl aš paskambinau burtininkui ir papasakojau jam savo problemą, tada padariau tai, ko jis manęs prašė, kad trumpai sutrumpinčiau istoriją. Kol dar nesužinojau, kas vyksta, mano vyras man paskambino ir pasakė, kad grįš pas mane vos po 2 dienų, ir aš labai džiaugiuosi, kad jis sugrįžo. Turime du bendrus vaikus ir esame patenkinti savimi. Dėkoju daktarei IBINOBAi už tai, kad išgelbėjote mano santykius ir už tai, kad išgelbėjote ir kitų savuosius. Tęskite savo gerus darbus Dr IBINOBA, Jei norite susisiekti su juo ir paliudyti tokias palaimas kaip aš arba išgyvenate sunkų gyvenimą ir jums reikia pagalbos sprendžiant tokią problemą, galite susisiekti su jo Whatsapp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

Anonymous rašė...

Ar tau skauda širdį? Nenusiminkite, tegul daktaras Ige Ajayi padeda susigrąžinti savo buvusį asmenį", jis tikrai tikras ir nuoširdus meilės burtininkas, jis sugrąžino mano vyrą. Aš Motina Lockas iš Jungtinių Amerikos Valstijų, labai džiaugiuosi mano vyras grįžo po to, kai paliko mane dėl kitos moters. Mano vyras turėjo romaną su bendradarbe ir aš labai myliu savo vyrą, bet jis mane apgavo su savo bendradarbe ir šia mergina, manau, kad ji pasinaudojo ragana ar juodoji magija ant mano vyro, kad jis manęs nevestų ir tai buvo taip kritiška ir neprašyta, kad verkiu visą dieną ir naktį, kad Dievas atsiųstų man pagalbininką, kuris sugrąžins mano vyrą! Aš buvau labai nusiminusi ir man reikėjo pagalbos, todėl pažiūrėjau Prisijungę ieškojau pagalbos ir aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlytas daktaras Ige Ajayi, galintis padėti greitai susigrąžinti buvusį vyrą. Taigi, pajutau, kad turiu tai išbandyti. Susisiekiau su juo ir jis pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau , tada jis mane užvedė meilės burtą. Po 16 valandų mano vyras iš tikrųjų man paskambino ir pasakė, kad labai manęs pasiilgo, o Dieve! Buvau tokia laiminga ir šiandien vėl esu laiminga. h su vyru laimingai gyvename kartu ir dėkoju galingam burtininkui daktarui Ige Ajayi, jis toks galingas, todėl nusprendžiau čia pasidalinti savo istorija. jei tu esi čia ir tavo mylimasis tave atstumia, arba tavo vyras persikelia gyventi su kita moterimi, daugiau neverk, kreipkis į jį pagalbos dabar. Čia yra jo kontaktas. Siųsti elektroninį laišką šiuo adresu: drigeajayi@gmail. com arba skambinkite / Whats-app: +2348130035939.

Anonymous rašė...

Labai džiaugiuosi galėdamas pasidalinti šiuo nuostabiu savo liudijimu.
Mano gyvenimas visiškai pasikeitė per 72 valandas. Galiu matyti save veidrodyje ir šypsotis. Pirmą kartą per amžių amžius pasitikiu savimi ir savo sugebėjimais. Mano vyras sugrįžo į savo gyvenimą padedamas daktarės Ibinobos. Jis atsiprašė po 48 valandų po burto sukūrimo. Jis sakė supratęs, kad niekada iš tikrųjų nenorėjo išsiskirti; jis negalėjo susidoroti su emocingu bagažu, kurį visą laiką nešiojau. Jis pasakė, kad mano, kad jis daro neigiamą įtaką mano gyvenime, ir manė, kad geriausia išeiti. Jis taip pat sakė, kad buvo sunku, kad aš visą laiką kalbėjau apie praeitį. Mes abu vienas kitam atleidome. (Mano kompensacijos čekis buvo gautas taip greitai ir man buvo pasakyta, kad liko keli mėnesiai). Esu gyvas įrodymas, ką daktaras Ibinoba gali padaryti. Labai dėkoju daktarui Ibinobai už nuostabų dalyką, kurį padarėte mano santuokoje. Aš dabar tokia laiminga. Su jūsų pagalba mes abu galėjome pamatyti ir pasakyti tiesą vienas kitam. Niekada anksčiau nemaniau, kad burtai gali padėti porai, man labai malonu susisiekti su jumis ir inicijuoti, kad visa tai įvyktų. Visi, turintys kokių nors problemų, gali susisiekti su Dr Ibinoba Whatsapp numeriu: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

Anonymous rašė...

Mano vardas Ashley Parker. Esu čia tam, kad pasidalinčiau liudijimu apie tai, kaip daktarė ibinoba man padėjo. Po 2 metų santykių su mano vaikinu jis staiga pasikeitė ir nustojo su manimi reguliariai bendrauti, sugalvodavo pasiteisinimų, kad nematyti manęs visą laiką. Jis nustojo atsakyti į mano skambučius ir sms ir nustojo su manimi reguliariai matytis. Tada kelis kartus pradėjau matyti jį su skirtingomis merginomis, bet kiekvieną kartą jis sakydavo, kad myli mane ir kad jam reikia šiek tiek laiko pagalvoti apie mūsų santykius. Negalėjau nustoti apie jį galvoti, todėl nusprendžiau prisijungti prie interneto ir taip pamačiau. daug gerų pokalbių apie šį burtininką, pavadintą daktaru Ibinoba, aš susisiekiau su juo ir paaiškinau jam savo problemas. Jis paskyrė man meilės burtą, kurį naudoju ir po 48 valandų mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo reguliariai su manimi susisiekti, o po kelių mėnesių mes apsigyvenome kartu. Jis man atviresnis nei anksčiau ir pradėjo daugiau laiko leisti su manimi nei su draugais. Galiausiai susituokėme ir dabar esame laimingai susituokę su sūnumi. Nuo tada, kai man padėjo daktarė Ibinoba, mano partneris yra labai stabilus, ištikimas ir arčiau manęs nei anksčiau. Taip pat galite susisiekti su šiuo burtininku ir išspręsti jūsų santykius... WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

Anonymous rašė...

Šiandien esu labai laiminga su savo šeima. Mano vardas Bianca Bethune, gyvenanti KANADA. Mano vyras paliko mane geriems 4 metams ir aš jį taip myliu, kad nuo tada ieškojau būdo, kaip jį susigrąžinti, išbandžiau daugybę variantų, bet jis negrįžo, kol nesusitikau. draugas, kuris nuvedė mane pas daktarą IBINOBA, burtininko, kuris padėjo man susigrąžinti vyrą po 48 valandų...Šiandien aš ir mano vyras gyvename laimingai kartu DR IBINOBA yra geras žmogus, galite su juo susisiekti Dabar aš patarsiu rimti žmonės, kurie susidūrė su tokia problema, susisiekite su juo dabar, greitas sprendimas be streso, dabar aš jį vadinu savo tėčiu. Visada susisiekite su juo internetu, susisiekite su juo per whatsapp +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

Unknown rašė...

Susisiekite su Dr Ayo adresu drayospell.com, jei norite, kad jūsų vyras, žmona, vaikinas ir mergina grįžtų dabar ir susigrąžintų savo laimę.

Sveiki, aš Laura Christ iš JAV. Ką tik patyriau internete ir visame pasaulyje pasklidusius daktaro Ayo stebuklus, kaip jis stebuklingai padėjo žmonėms visame pasaulyje susigrąžinti santuokinį gyvenimą ir susigrąžinti prarastus artimuosius, taip pat padėjo laimėti loterijoje. Susisiekiau su juo, išgyvenusi daugybę įvairių žmonių atsiliepimų, kaip jis padėjo susigrąžinti buvusį meilužį, papasakojau apie savo vyrą, kuris mane paliko maždaug prieš 8 mėnesius ir išėjo iš namų su viskuo, ką turėjau.. dr. Ayo tiesiog liepė šypsotis ir būti ramiam, jis viską susitvarkys vos per 24 valandas. Po antros dienos man paskambino vyras, buvau toks šokiruotas, kad skambinau ir netikėjau savo ausimis, jis tikrai prašė, kad atleisčiau ir pažadėčiau telefonu.. Grįžo namo ir padovanojo naują automobilį, tik tam, kad jis įrodytų savo meilę man. Buvau tokia laiminga ir paskambinau daktarui Ayo ir padėkojau, jis tik liepė pasidalinti geromis naujienomis visame pasaulyje. Na, jei jums reikia veiksmingo ir tikro burtažodžio, susisiekite su dr Ayo el. paštu: drayospell@ gmail.com arba whatsapp jo mobiliojo telefono numeris +2347055691377

Anonimiškas rašė...

My husband just woke up and decided that our marriage was over. For a few months, Roger and I have not been well because he was having an affair with his assistant at work. I loved my husband so much and decided to stay and work on our marriage. Before long, Roger stopped coming home and her close friend told me that he has another apartment where he lives with her. He hurt me and I kept looking for help because Roger was different from the man I married 10 years ago. Fortunately, I found baba eromosele who promised to bring my husband back to me. He performed a reconciliation spell that brought Rogers back and now we are both happy with our children again. If you have problems like mine, please email baba on his emaill address : babaeromosele12345@gmail.com ) or contact him on Whatsapp +2348140876149

Anonymous rašė...

Mane įskaudino ir sudaužė širdis, kai prieš septynis mėnesius mano santuokoje tarp manęs ir vyro įvyko labai didelė problema. taip baisu, kad jis kreipėsi į teismą dėl skyrybų. jis pasakė, kad daugiau niekada nenorėjo likti su manimi ir kad daugiau manęs nemyli. Taigi jis išėjo iš namų ir privertė mane ir mano vaikus išgyventi stiprų skausmą. Išbandžiau visas įmanomas priemones, kad po ilgo maldavimo jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Jis patvirtino, kad priėmė savo sprendimą ir daugiau niekada nenorėjo manęs matyti. Taigi vieną vakarą, kai grįžau iš darbo, sutikau seną savo draugą, kuris paklausė mano vyro. Taigi aš jam viską paaiškinau, todėl jis man pasakė, kad vienintelis būdas susigrąžinti savo vyrą yra aplankyti kunigą, nes tai tikrai pasiteisino ir jam. Nors aš niekada netikėjau burtais, bet neturėjau kitos išeities, nei sekti jo patarimu. Tada jis davė man kunigo, kurį aplankė, „WhatsApp“ numerį. Taigi kitą rytą nusiunčiau žinutę numeriu, kurį jis man davė, ir kunigas patikino, kad kitą savaitę susigrąžinsiu savo vyrą. Koks nuostabus pareiškimas!! Aš niekada netikėjau, todėl jis kalbėjo su manimi ir pasakė man viską, ką turiu padaryti. Tada kitą savaitę, labai keista, mano vyras, kuris man neskambino pastaruosius 7 mėnesius, man paskambino ir pranešė, kad grįš. Taip nuostabu!! Taip jis grįžo tą pačią dieną su daugybe meilės ir džiaugsmo ir atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir mano vaikams. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni nei anksčiau, padedant kunigui. Taigi, aš jums patarsiu, jei turite kokių nors problemų, susisiekite su daktaru Ibinoba, suteikiu 100% garantiją, kad jis jums padės. WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

Regina rašė...

KAIP SUGRĄŽINAU BUVUVĄ VYRĄ, PADĖDAMAS TIKRŲ IR VEIKSMINGŲ DR. Sunny burtų. Mano vardas Lydia Tomas , niekada nemaniau, kad vėl nusišypsosiu, Mano vyras paliko mane su dviem vaikais vieneriems metams, Visos pastangos jį sugrąžinti nepavyko Maniau, kad daugiau jo nebematysiu, kol nesutikau ponios, vardu Maria, kuri papasakojo apie burtininką, pavadintą Dr.Sunny. Ji davė man jo el. Po 48 valandų mano vyras sugrįš pas mane, po mažiau nei 48 valandų grįžo mano vyras ir pradėjo maldauti atleidimo sakydamas, kad tai velniai dirba, todėl iki šiol stebiuosi dėl šio stebuklo, negalėjau pastoti, bet kai tik buvo užkeikta, pastojau ir pagimdžiau trečią vaiką, jei jums reikia jo pagalbos, galite susisiekti su juo el. paštu: drsunnydsolution1@gmail.com arba WhatsApp arba paskambinkite jam dabar: +2348082943805.
Dr.Sunny taip pat gydo:
1. ŽIV / AIDS
2. HERPES 1/2
3. VĖŽYS
4. Jei norite paaukštinimo
5. Hepatitas B?
6. Laimėk loteriją
7.Jei norite pastoti

Unknown rašė...

Ačiū dr. Isikolo, ateinantis į mano gelbėjimą mano blogiausiomis akimirkomis.
Mano vyras ir aš kovojome su vedybinėmis problemomis per pastaruosius 6 mėnesius ir mažai žinojau, kad šeima yra smegenys, dėl kurių mes kada nors turėjome problemų. Klausimai išaugo ir jis galiausiai išsikraustė iš namų. Buvau viena su dukra, o gyvenimas buvo apgailėtinas be jo. Aš padariau viską, ką galėjau nutraukti problemas, bet nesėkmingai. Taigi aš turėjau ieškoti pagalbos, kuri paskatino susisiekti su dr. Isikolo. Kaip aš visada norėjau, jis išgirdo mano šauksmą ir atėjo į mano pagalbą. Jis išsprendė problemas, kurias turime, ir mano vyras ir aš grįžome kartu, ir tai mane vis dar stebina, kai gaunu rezultatą per 2 dienas, kaip jis pažadėjo. Jei kyla problemų su savo partneriu, susisiekite su juo dabar ir jis taip pat nepavyks, nes jis yra patikimas ir patikimas. Siųskite jam el. Laišką: isikolosolutionhome@gmail.com arba parašykite jam per „WhatsApp/Viber“: +2348133261196.

Unknown rašė...

Sveiki, aš esu Christiana iš Jungtinių Valstijų, perskaičiau keletą liudijimų apie daktarą ibinobą apie tai, kaip jis padėjo žmonėms susigrąžinti savo buvusį asmenį per 48 valandas. Aš tik galvojau, ar tai tiesa, ir nusprendžiau paskambinti moteriai, kuri padarė parodymus ir taip pat numečiau jos numerį, todėl paskambinau jai ir paklausiau jos apie daktarą Ibinobą, ji pasakė, kad daktarė Ibinoba yra patikimas vyras ir yra pasirengęs sugrąžinti mano meilužį už mane, aš buvau tokia laiminga ir šiek tiek palengvėjo, kad meilužis netrukus sugrįš pas mane. Tada nusprendžiau susisiekti su daktaru ibinoba, ką ir padariau, ir prieš galėdamas pasidalinti savo problema, jis man jau papasakojo, ko aš atėjau, jis pasakė, kad viskas bus gerai per 48 valandas, kad mano meilužis bus atgal į mano rankas, jis taip pat pasakė, kad burtų, kad per 48 valandas mano meilužis man paskambins. Taigi aš tikėjausi, kad tikrai prieš 48 valandas man paskambino vyras, kuris paliko mane pastaruosius 2 metus ir pasakė, kad jis atsiprašau ir jis nori mane susigrąžinti, aš buvau laiminga ir pasakiau, kad taip pat noriu jį susigrąžinti, tada nukeliavau į Kanadą pas mane Jis atsiprašė už tai, ką man padarė, dabar jis pasiūlė mane vesti ir mes abu ruošiamės greitai vestuvėms...Viskas dėka puikaus ir geriausio pasaulio burtininko daktaro ibinobos..Taip pat galite pridėkite Dr.ibinoba į whatsApp +2348085240869 arba el. paštu: dromionoba12@gmail.com

Unknown rašė...

Esu labai nustebęs dėl stebuklingos daktaro Ayo patirties ir stebuklų, kurie buvo pasklidę internete ir visame pasaulyje. Kaip jis nuostabiai padėjo žmonėms visame pasaulyje susigrąžinti prarastus meilužius. Susisiekiau su juo išgyvenęs tiek daug įvairių žmonių liudijimų, kaip jis padeda susigrąžinti buvusį meilužį, papasakojau jam apie savo vyrą, kuris mane paliko maždaug prieš 8 mėnesius ir išėjo iš namų su viskuo, ką turėjau, suglumau, kai jis man tik liepė šypsotis ir būti ramiam ir patikino, kad Jis viską sutvarkys vos per 48 valandas. Po antros dienos man paskambino vyras, aš buvau tiesiog šokiruota, aš pasirinkau skambutį ir netikėjau savo ausimis, jis tikrai maldavo manęs atleisti ir žadėjo telefonu. Jis grįžo namo ir atnešė man labai gražių dovanų, kad įrodytų savo meilę man. Buvau tokia laiminga, kad turėjau paskambinti daktarui Ayo ir padėkoti jam, jis tik liepė pasidalinti geromis naujienomis visame pasaulyje. Na, jei jums reikia veiksmingo ir tikro burtų ratuko bet kokiai problemai išspręsti savo gyvenime galite susisiekti su daktaru Ayo jo el. paštu: drayospell@gmail.com arba su juo WhatsApp telefonu: +2347055691377.

Anonymous rašė...

Jis yra geriausias burtininkas internete ir jo rezultatas yra 100% garantuotas. Mano vyras išsiskyrė su manimi po 9 metų santykių. Tai prasidėjo nuo nedidelio nesusipratimo, po kurio jis man pasakė, kad būtų gerai padaryti pertrauką, kuri, manau, peraugo į išsiskyrimą. Jis manęs nebeieško, užblokavo mano numerį ir žmonės sakė, kad matė jį su kita moterimi, tai man išbėgo ašaros, nes ruošiamės tuoktis, ieškojau pagalbos, kol sutikau šį dvasingą vyrą, vardu Dr Ibinoba. padėjau daugeliui žmonių, turinčių santykių problemų, kalbėjausi su juo apie savo situaciją ir jis man apibūdino, kaip grįžti su savo mylimuoju, aš vykdžiau jo nurodymus ir šiandien esu laiminga, nes mano vyras grįžo po 5 mėnesių išsiskyrimo ir dabar esame laimingai susituokę. Jei jums reikia burtininko pagalbos dėl bet kokios santykių problemos, susisiekite su daktaru Ibinoba ir ieškokite ilgalaikio sprendimo. WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

Vilma Matulis rašė...

Tiesiog noriu pasinaudoti dar viena proga ir paliudyti, ką šis puikus burtininkas Voodoo Lordas vėl padarė dėl manęs. Kai pirmą kartą susisiekiau su juo, jis padėjo man atkurti taiką, meilę ir laimę mano santuokoje, pastodamas, taip pat privertė vyrą nustoti apgaudinėti ir pradėti elgtis atsakingai. Ir dabar jis ką tik privertė mano vyrą gauti ilgą paaukštinimą savo darbo vietoje su kitomis išmokomis. Dabar mano šeimoje yra dar vienas laimės lygis dėl šio puikaus, galingo ir veiksmingo burtininko. Susisiekite su juo dabar ir paprašykite jo pagalbos dėl jo kontaktinės informacijos voodooconnect60@gmail.com taip pat galite naudoti whatsapp + 234 8097014925... Jis sugeba daryti stebuklus, jis jau antrą kartą man padarė stebuklus.

INESA BUDRYS rašė...

Man buvo labai liūdna ir įskaudinta, kai vyras nusprendė mane palikti dėl daug už mane jaunesnės merginos. Mano vyras yra gana turtingas, todėl daug damų jį užplūdo. Tačiau jis yra mylintis ir rūpestingas vyras, tačiau ši konkreti jauna ponia jį suėmė ypatingu būdu, kurio aš negalėjau paaiškinti. Kažkuriuo metu galvojau atimti jai gyvybę, nes mano vyras ją labai mylėjo, bet draugas mane atgrasė nuo tokio poelgio. Teko ieškoti dvasinės pagalbos iš interneto, tada perskaičiau įvairius nuostabius komentarus apie vudu lordą, daug žmonių davė skirtingus liudijimus apie jo gerus darbus ir santuokos atkūrimą. Paėmiau jo el. laišką voodooconnect60@gmail.com iš vieno iš liudijimų ir susisiekiau su juo. Aš jam papasakojau apie savo problemą, o jis davė man nurodymus, kurių reikia laikytis, ir davė pirkti prekes. Per septynias (7) dienas mano vyras nutraukė visas bendravimo su piktąja ponia priemones, gailėjosi ir maldavo mano atleidimo. Sakau didelį ačiū, vudu valdove, ir būsiu amžinai dėkingas už jūsų pagalbą. Tikiuosi, kad pamatysite šį liudijimą, nes pažadėjau pasidalinti liudijimu, jei man padėsite. Taip pat galite susisiekti su juo whatsApp: +234 8097014925

Sofija rašė...

Gyvenimas ateina su įvairiomis patirtimis. Nežinau, kokios jūsų patirties, bet tai mano istorija, daugiau liudijimas. Džiaugiuosi galėdamas tai parašyti, nes mano santuokoje vėl taika ir visa tai dėka puikaus burtininko vardu VOODOO LORD, jis yra labai galingas vyras, padėjęs sutaikyti ginčą tarp manęs ir mano vyro labai veiksmingu ir nuoširdžiu meilės burtu. . Mano vyras paliko namus ir septyniems mėnesiams apsigyveno pas kitą moterį, nesirūpindamas manimi ir mūsų keturiais vaikais, aš esu finansiškai stabilus, bet man reikia vyro priežiūros, meilės ir stabilios šeimos. Keletą kartų prašiau jo grįžti namo, bet niekas nepadėjo, net paprašiau vyresniosios sesers, kad padėtų man jį užkalbinti, o tai taip pat nepavyko. Taigi vieną dieną aptikau moters, kuri papasakojo, kaip VOODOO LORD padėjo jai neleisti vyrui su ja išsiskirti, liudijimą. Aš susisiekiau su juo ir paaiškinau jam savo problemas, jis man pasakė, ko reikia tikram ir labai veiksmingam meilės burtui. Parūpinau viską, ko jam reikėjo, ir po dvidešimt keturių valandų man paskambino vyras, prašydamas atleidimo ir paklausti, ar aš jį priimsiu atgal po to, ką jis padarė, ir taip mano santuoka buvo išgelbėta. Jei turite kokių nors problemų, kurias norite skubiai išspręsti, nedvejodami susisiekite su juo per WhatsApp: +2348097014925, el. paštas: voodooconnect60@gmail.com


Anonymous rašė...

Esu Motina Nojus ir labai džiaugiuosi, kad susisiekiau su daktare Ibinoba, kuri padėjo man susigrąžinti buvusį vyrą iš kitos moters po 3 metų išsiskyrimo. Esu labai laiminga, nes niekada netikėjau burtų rašymu ir susisiekimu su burtininkais, kad išspręsčiau savo problemą, bet po 3 metų išsiskyrimo su vyru, būdamas vienišas, turėjau susisiekti su daktaru Ibinoba, kai perskaičiau apie jį internete ir kaip jis padeda žmonėms. . Labai džiaugiuosi, kad tai padariau. Mano vyras grįžo pas mane per 48 valandas, maldavo manęs ir vaikų, kuriems reikia tėvo, ir aš esu labai laiminga. Šį vyrą radau iš liudijimų, kad jis gali išspręsti nėštumo ir meilės problemas, todėl susisiekiau su juo, kad padėtų man, ir po 48 valandų mano vyras grįžo namo ir mes laimingai gyvename kartu. WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

Anonymous rašė...

Sveiki! Mano vardas Rozė Ramūnas...Tai liudijimas, kurį visiems pasakysiu išgirsti. Esu vedęs 4 metus, o penktaisiais santuokos metais kitai moteriai užkeikimas atėmė mano meilužį iš manęs, tada vyras paliko mane ir vaikus, ir mes kentėjome 2 metus, kol turėjau omenyje įrašą šis vyras Dr.Ibinoba kažkam padėjo ir aš nusprendžiau pabandyti padėti man parsivežti savo mielą vyrą namo ir patikėkite manimi, aš ką tik nusiunčiau jam savo ir savo vyro nuotrauką ir po 48 valandų, kaip jis man pasakė, pamačiau, kaip į namus įvažiavo mašina ir štai tai buvo mano vyras, jis grįžo pas mane ir vaikus.. Štai kodėl aš džiaugiuosi galėdamas priversti kiekvieną iš jūsų, turinčių panašių problemų, susitikti su šiuo vyru, o jūsų meilužis sugrįžtų pas Susisiekite su juo WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

Anonymous rašė...

Mano vardas Sarah Jericho. Iš pagarbos tau ir tavo kerams turiu visiems paskelbti šį liudijimą. Buvau pas kitus burtininkus ir nemačiau jokio rezultato. Tiesiog norėjau, kad pas jus atvykčiau anksčiau, iš tavęs gavau viską, kas geriausia. Mano buvęs vyras buvo išvykęs daugiau nei metus ir aš ėjau visur ir kitų burtininkų pagalbos, bet jokio rezultato, kol mano draugas nesupažindino manęs su dr Akharia. Po to, kai buvo atliktas Meilės burtas, pagaliau sulaukiau jo skambučio. Jo burtai padarė stebuklus ir mano vyras grįžo kupinas meilės. Tai buvo kaip stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis, sakydamas, kad turėčiau jam atleisti, buvau tikrai nustebusi ir šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleidimo, kad galėčiau priimti jį atgal.. Man tikrai trūksta žodžių ir džiaugiuosi, tu esi Dievo siųstas man ir visai mano šeimai.. Ir dabar aš vėl esu moteris.Labai ačiū daktare Akharia. Visiems, ieškantiems tikro burtininko, susisiekite su dr Akharia el. paštu: doctorakharia@gmail.com , WhatsApp +2347014241417

Melody Walker rašė...

DĖMESIO, MANO VARDAS MELODY WALKER:
Ar ieškote būdo, kaip susigrąžinti santykius arba susigrąžinti buvusį meilužį? Jei taip, jums pasisekė. Internete mačiau liudijimą apie daktarą Ogundele, kaip jis padėjo kažkam susigrąžinti žmoną, ir susisiekiau su juo dėl pagalbos. Esu tokia laiminga, kad mano vyras grįžo su manimi. Daktaras Ogundele per 24 valandas sugrąžino mano vyrą su savo burtais, o jo galios yra nekenksmingos. Jei jums reikia pagalbos susigrąžinant buvusįjį ar santykius, galite susisiekti su juo WhatsApp, Viber arba telegrama: +27638836445. Jis tau padės, jis sugrąžino mano vyrą po 9 metų išsiskyrimo, susisiekite su juo šiandien ir vėl būkite laimingi savo santuoka ar santykiais.

FYI: Šis įrašas yra mano įvertinimas, padėk man padėkoti dr. Ogundele už pagalbą.

Florence Hooper rašė...

PRIVALOMA PERSKAITYTI DĖKINIMO ĮRAŠAS.
Mano vardas Florence Hooper, esu gero daktaro Ogundele darbo ir sąžiningumo liudininkas. Jei jums reikia pagalbos susigrąžinti savo meilužį, atkurti nutrūkusius santykius? Susisiekite su gydytoju Ogundele. Šis žmogus yra sąžiningas ir galingas. Jo „WhatsApp“ pokalbis, „Viber“ pokalbis arba telegrama: +27638836445. Galite jam padėkoti ir už mane, šis vyras atnešė ramybę mano santuokoje ir jo burtai nekenksmingi.

Anonymous rašė...

Sveiki visi! Mano vardas Gabija Benas.. Mane įskaudino ir plyšta širdis, kai prieš septynis mėnesius mano santuokoje tarp manęs ir vyro įvyko labai didelė problema. taip baisu, kad jis kreipėsi į teismą dėl skyrybų. jis pasakė, kad daugiau niekada nenorėjo likti su manimi ir kad daugiau manęs nemyli. Taigi jis išėjo iš namų ir privertė mane ir mano vaikus išgyventi stiprų skausmą. Išbandžiau visas įmanomas priemones, kad po ilgo maldavimo jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Jis patvirtino, kad priėmė savo sprendimą ir daugiau niekada nenorėjo manęs matyti. Taigi vieną vakarą, kai grįžau iš darbo, sutikau seną savo draugą, kuris paklausė mano vyro. Taigi aš jam viską paaiškinau, todėl jis man pasakė, kad vienintelis būdas susigrąžinti savo vyrą yra aplankyti kunigą, nes tai tikrai pasiteisino ir jam. Nors aš niekada netikėjau burtais, bet neturėjau kitos išeities, nei sekti jo patarimu. Tada jis davė man kunigo, kurį aplankė, „WhatsApp“ numerį. Taigi kitą rytą nusiunčiau žinutę numeriu, kurį jis man davė, ir kunigas patikino, kad kitą savaitę susigrąžinsiu savo vyrą. Koks nuostabus pareiškimas!! Aš niekada netikėjau, todėl jis kalbėjo su manimi ir pasakė man viską, ką turiu padaryti. Tada kitą savaitę, labai keista, mano vyras, kuris man neskambino pastaruosius 7 mėnesius, man paskambino ir pranešė, kad grįš. Taip nuostabu!! Taip jis tą pačią dieną grįžo su daugybe meilės ir džiaugsmo ir atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir mano vaikams. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni nei anksčiau, padedant kunigui. Taigi, aš jums patarsiu, jei turite kokių nors problemų, susisiekite su daktaru Ibinoba, suteikiu 100% garantiją, kad jis jums padės. WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

missy rašė...

Ačiū visatos DIEVUI Tai buvo stebuklas, kai Adu šventykla padėjo man per septynias dienas sutaikyti mano iširusią santuoką, čia yra jo informacija. (priestadu@gmail.com) Jis sugeba išspręsti bet kokias gyvenimo problemas.

«Seniausi ‹Senesni   201 – 261 iš 261   Naujesnis› Naujausi»