2011-03-23

Dėl mitingo ir eitynių „MELAGIŲ VALDŽIAI – NE“ organizavimo

Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos

direktoriui Aloyzui Každailevičiui                                     

2011-03-21

Dėl mitingo ir eitynių „MELAGIŲ VALDŽIAI – NE" organizavimo

 

Pranešame, kad 2011-04-01 nuo 17 val. iki 18 val. Atgimimo a., Klaipėdoje norime surengti mitingą „MELAGIŲ VALDŽIAI – NE" ir eitynes.

Šio mitingo ir eitynių tikslas - viešai protestuoti prieš tas valdžios institucijas ir jų atstovus, kurie pažeidžia Lietuvos Respublikos Konstitucijos 25 straipsnio 4 dalį, draudžiančią  nusikalstamus veiksmus, t.y. dezinformacijos skleidimą.

Taip pat protestuosime prieš numatomą „Klaipėdos energijos", „Klaipėdos vandenų" ir Klaipėdos regioninio atliekų centro direktorių pavaduotojų skaičiaus didinimą, nes tai didins komunalinius mokesčius už šilumą, vandenį ir šiukšles.

Planuojama mitingo vieta – Atgimimo aikštė nuo 17.00 iki 17.40, po to nuo 17.40 iki 17.55 - eitynės nuo Atgimimo a. per perėjas (arba kitaip, kaip nurodytų policija) į Liepų gatvę ir ja iki J.Karoso gatvės dešiniąją Liepų g. eismo puse.

Planuojamas dalyvių skaičių – 170. Mitingo ir eitynių dalyviai naudos ir neš vėliavas, transparantus, šūkius, rankinius garsinimo prietaisus.

Prašome , kad akcijos metu policijos pareigūnai palaikytų viešąją tvarką, padėtų pereiti iš Atgimimo a. į Liepų gatvė, palydėtų eitynes viso maršruto metu.

Remiantis Lietuvos Respublikos susirinkimų įstatymo 9 str. 5 d. ir 11 str. 1 d. 1 p., prašome išduoti pažymėjimą dėl suderintos susirinkimo vietos, laiko ir formos.

 

Mitingo organizatoriai:

 

Klaipėdos m. savivaldybės tarybos narys  Naglis Puteikis

mob. 8 652 76250 puteikis@gmail.com

 

Klaipėdos m. savivaldybės tarybos narys  Viačeslav Titov

 mob. 8 699 31026 prusijos@gmail.com




1 komentaras:

Senolis rašė...

Hmmm, o gal kada bus mitingas ir eitynes pries visokius puteikius ir kitus kvadininkus? Su transparantais ir garsiakalbiais. Labai noretusi sudalyvauti.