2011-04-11

Blogos politinės Klaipėdos liberalų kultūros pavyzdys

Klaipėdos liberalų koalicija neteisingai elgiasi, iki šiol viešai per žiniasklaidos priemones ir kitais būdais nepaskelbdami miestiečiams nei koalicinės programos, nei koalicinės sutarties.

Iki šiol vis pranešimai apie kėdžių, postų dalybas, o programos viešo paskelbimo kaip nėra, taip nėra: http://klaipeda.diena.lt/naujienos/miestas/klaipedos-valdzios-postu-dalybose-pabaigtuves-343586.

Kai bandėme burti alternatyvią   - Permainų koaliciją, atsižvelgėme į programinius punktus ir radome nemažai bendro. Štai šie dalykai pas mus buvo, o liberalų koalicijoje nėra:

1. Kova su korupcija,

2. Gyventojų apklausos, pasitarimai su gyventojais, nevyriausybinėmis organizacijomis,

3. Viešumas ir skaidrumas priimant ir įgyvendinant sprendimus,

4. Kad nebūtų smarvės mieste nuo pramonės įmonių , ypač nuo LEZ-o pietinėje Klaipėdos dalyje ir nuo naftos terminalų šiaurinėje.

Toks Liberalų koalicijos programos neskelbimas yra neteisingas miestiečių atžvilgiu, todėl nekantriai laukiame paskelbimo.

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Tai gal jau ponas naglis kur nors paskelbe savo kaip miesto tarybos nario ataskaitas už 2009 ir už 2010 metus, kažko nematėme, o gal tai labai teisinga prieš rinkejus,?????????? išsiravėkite savo darže p. Nagli, o po to š kitą daržą lyskite