2013-03-10

M.Kuprevičius, manantis, kad dirbti VSD agentu yra labai sunkus nusikaltimas, gali priversti gen.prokurorą kreiptis į Seimą

M.Kuprevičius ir toliau yra įsitikinės, kad dirbti Valstybės saugumo departamento agentu yra labai sunkus nusikaltimas. Todėl toliau mane skundžia - jau 5-i įvairių teismų posėdžiai vyko ir jų bus dar daugiau:
"Vilniaus apygardos teismas turės surengti taikomąjį posėdį. Jei šalims susitarti nepavyks, privalės kreiptis į generalinį prokurorą Darių Valį, kad šis prašytų Seimo leisti panaikinti N. Puteikio teisinę neliečiamybę.":
"Anot N. Puteikio, masyvi plastikinė, šaldytuvo lentynos dydžio lentelė jam pataikė į saulės rezginį ir jį sužalojo" - N.P.:niekur nerašiau, nesakiau ir neteigiau, kad mane sužalojo. Buvo tik nemalonu, bet nemalonu pakankamai. Nes jei jau vaikų treneris smurtauja tiesioginiame eteryje visuomeninėje TV, tai kas atsitiks, jei jis treniruodamas vaikus dėl kažko susinervins? Pradės į treniruotę stebinčius mėtyti daiktus, pvz.špagas, kardus, štangas?

Komentarų nėra: