2013-03-10

Policijos gen.komisaras S.Skvernelis meluoja, kad policija atliko visus veiksmus po stiklinės išmetimo viešbutyje Green Vilnius Hotel

N.P. pasirodo, kad reikalaudamas apsaugoti nusikaltimo vietą ir svarbiausią jo įrankį - per langą išmestą stiklinę, bei reikalaudamas sulaikyti nusikaltėlius, kurie ją bandė sunaikinti, TRUKDŽIAU policijai ir REIKALAVAU IŠSKIRTINIŲ SĄLYGŲ (ir dar policijos gen.komisaras S.Skvernelis drįsta meluoti, teigdamas, kad visi veiksmai buvo padaryti):
"Seimo nario (Nikos Puteikienės sužalojimas - red. past.) istorija. Vėl jeigu pažiūrėtumėte filmuotą medžiagą, pareigūnai tikrai padarė tai, ką privalo padaryti. Negali būti taip, kad Seimo narys (Naglis Puteikis - red. past.) reguliuoja, nori kažkokių išskirtinių sąlygų ir trukdo atlikti tuos veiksmus. Visi veiksmai buvo padaryti, įvykio vietoje atlikti, įtariamieji asmenys sulaikyti, procesas vyksta. Tiesiog arba norima pasakyti savo tiesą, arba dalį tiesos, paskui apipinti gandais, interpretacijomis, užtat taip ir atsitinka."
- Abejonių kelia ir filmuota medžiaga liudija, kad iš viešbučio išėjo žmonės, kurie vėliau tapo įtariamaisiais.
- Iš pradžių žmonėms, kurie išėjo, jokių pretenzijų, jokių įtarimų nebuvo. Pirminė informacija buvo, kad iš šešto aukšto (mesta stiklinė - red. past), paskui pasirodė, kad devintame aukšte. Tik tada buvo atlikti būtini veiksmai, atsirado pagrindai įtarti, tie asmenys buvo paimti ir išvežti. Mes negalime kiekvieną griebti, sulaikyti ir apkaltinti. Mūsų veiksmus reguliuoja procesiniai veiksmai, įstatymai.":

Komentarų nėra: