2013-10-07

Trys neteisingumai viename - antstolės Vaicekauskienės ir advokato Černiausko triumfas

LT teisėsaugos apoteozė ir gulbės giesmė - trys viename: buvęs prokuroras, skandalingasis advokatas ir nepakartojamoji PRIVATI antstolė.
Galbūt tie 220 000 itin slaptai Vyriausybės skirtų litų, kurie, kaip žmonės šneka, turėjo būti skirti L.Stankūnaitės dukrai ginti, per Kauno rajono Vaikų teisių tarnybą atiteko G. Černiausko advokatų kontorai, buvo jai paskirti būtent Kauno apygardos vyriausiojo prokuroro K. Betingio teikimu ar siūlymu? Tai retorinis klausimas, nes LT teisėsaugininkai yra pati slapčiausia ir paslaptingiausia įstaiga Europoje, kuri dėl baisios arogancijos ar iš principo su visuomene nebendrauja ir nebendradarbiauja. Juk jeigu kas nors sužinos tai, ką žino teisėsaugininkai, pastarieji nebebus dievais Lietuvoje:
"Buvęs Kauno apygardos vyriausiasis prokuroras Kęstutis Betingis įsidarbino Laimutę Stankūnaitę gynusio advokato G.Černiausko advokatų kontoroje, rašo „Kauno diena“. Pastarasis savo klientams rekomenduoja tik antstolę Sonatą Vaicekauskienę.
"G. Černiauskas imponavo tuo, kad yra drąsus, neišsigando tų įvykių Kaune, spaudimo, gynė mergaitę, gynė motiną. Sužavėjo jo sugebėjimas atsispirti visokioms įtakoms",- sakė K.Betingis."


Trys neteisingumai viename:apie jų ryšius kol kas nieko nesužinosim,nes LT teisėsauga yra pati slapčiausia visoje ES: http://tiny.lt/mm5byt

Komentarų nėra: