2015-03-01

Portalas lrytas.lt, minėdamas kandidatus į merus Klaipėdoje, nutyli N.Puteikienę.

Portale lrytas.lt, matyt, dėl programinės įrangos klaidos, neretai išsitrina pavarde "Puteikis":
Pasirodo, kad besikartojantys techniniai gedimia eliminuoja ir pavardę "Puteikienė" - portalas lrytas.lt, 2015 03 01 d. minėdamas kandidatus į merus Klaipėdoje, nutyli N.Puteikienę - žr.print screen'ą.
Taisydami klaidą  įrašydami N.Puteikienė pavardę, kažkodėl ištrynė ir prieš tai buvusią prognozę, neva patys populiariausi yra A.Bilotaitė, V.Grubliauskas ir L.Petraitienė:
"Klaipėdoje varžosi 9 kandidatai Klaipėdoje pagrindiniais laikomi Agnė Bilotaitė (Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai), Vytautas Grubliauskas (Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis), Lilija Petraitienė (Lietuvos socialdemokratų partija), kiti: Artūras Razbadauskas (partija „Tvarka ir teisingumas"), Ivanas Romanovas (Darbo partija), Irina Rozova (politinė partija Rusų aljansas), Marius Šileika (Tautininkų sąjunga), Viačeslavas Titovas (Lietuvos rusų sąjunga), Rimantas Cibauskas (Klaipėdos visuomeninis rinkimų komitetas)".

Pacituosiu ir vieną komentarą:
179. Stebėtojas Matelis
2015-03-01 18:23
IP: 94.244.90.35
 3
 -1

Keistoka, kai rinkimų dieną, kada agitacija draudžiama, Lietuvos rytas ramiausiai užsiima agitacija. Štai šio straipsnio 4 puslapyje rašoma "Klaipėdoje varžosi 9 kandidatai Klaipėdoje pagrindiniais laikomi Agnė Bilotaitė (Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai), Vytautas Grubliauskas (Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis), Lilija Petraitienė (Lietuvos socialdemokratų partija), kiti: Artūras Razbadauskas (partija „Tvarka ir teisingumas"), Ivanas Romanovas (Darbo partija), Irina Rozova (politinė partija Rusų aljansas), Marius Šileika (Tautininkų sąjunga), Viačeslavas Titovas (Lietuvos rusų sąjunga), Rimantas Cibauskas (Klaipėdos visuomeninis rinkimų komitetas)" Vėliau, nusistebėjus ir paskambinus budinčiam redaktoriui, redakcija pasako, kad žino jau tą klaidą ir įrašo Niką Puteikienę. Kas tai? Klaida? Na ne, labai jau abejotina ar kas nors visos Lietuvos kandidatų sąrašus rašo iš atminties ir todėl suklysta. man atrodo, kad tai yra ne kas kita, o dienraščio agitacija: "TIK nebalsuokite už Puteikienę". Bet negi redakcija tikisi taip atimti rinkėjų balsus? Nešvariai kvailas elgesys. Be kita ko vertas ir VRK dėmesio.

Komentarų nėra: