2015-03-24

Seimo rinkimuose smogsime partijų biudžetiniam finansavimui komitetų imamais greitaisiais kreditais.

Visuomeniniams rinkimų komitetams rekomendacija dėl rinkimų taktikos: 2016 m. Seimo rinkimuose smogsime partijų biudžetiniam finansavimui komitetų imamais greitaisiais kreditais.
P.S.: dalis žmonių šį pajuokavimą suprato kaip nepajuokavimą, todėl papildau: greitieji kreditai yra blogis, nes juos ima socialiai pažeidžiami asmenys, o už juos atiduoda tuos kreditus su didžiulėmis palūkanomis jų artimieji. Bet per rinkimus nebeturėjau kur dėtis, nes buvo paskutinė diena mokėjimams, o turimų dviejų banko kreditinių kortelių bei vieno banko vartojamosios paskolos nebeužteko, todėl turėjau imti ir du greituosius kreditus. Didelė Seimo nario alga leido pasiimti 3000 eurų vienoje ir 1500 eurų kitoje bendrovėje.
Didžiosios partijos maudosi milijoninėse biudžeto dotacijose, kurias panaudoja kalėdiniams sveikinimams beveik už milijoną litų (TS-LKD kanddiatas Vilniuje per savivaldos rinkimus), arba iššvaisto milžiniškiems reklaminiams stendams. Ir ne tik maudosi tuose visų piliečių piniguose, bet dar pasiima ir kreditus bankuose, kurie laisvai juos duoda, nes žino, kad kitų metų valstybės biudžeto dotacijos leis partijoms tuos kreditus grąžinti.
O mažosios partijos ir rinkimų komitetai tokių galimybių neturi, todėl jų nariai priversti skolintis asmeniškai.
P.P.S.: jei Seimas leis rinkimuose dalyvauti visuomeniniams rinkimų komitetams.

Komentarų nėra: