2016-02-10

Vijūnėlio dvaro Druskininkuose savininkai - superstatytojai, nes jie sugeba pradanginti teismo sprendimą, stabdantį statybą, o tada ją beveik užbaigti.

N.P.: Vijūnėlio dvaro savininkai Druskininkuose yra superstatytojai, nes sugeba viską taip sukombinuoti, kad teismo sprendimas dėl statybos stabdymo nebūtų vykdomas, o tada beveik užbaigia statybas. Ach, kad tokiais tempais ir mokyklas bei vaikų darželius renovuotų - gal verta valstybei tuos "dvarininkus" nusisamdyti?:
"... teismas, tvirtinęs, kad nutartis yra išsiųsta, dabar tokių akivaizdžių dokumentų neturi: „Teismas iki šiol, be jokių abejonių, mums aiškino, kad informaciją teikė visoms šalims. Dabar jis neturi tokių akivaizdžių duomenų, o Statybų inspekcija sako: voką gavome, bet ten nebuvo nutarties. Sako, kad kitus dokumentus gavo. Mes norime suvesti galus ir paaiškinti, kur yra spragos. Juk nevykdo tų nutarčių, niekas nekontroliuoja, pastatai nuo 20 proc. baigtumo iškyla iki 70-80 proc. Neteisėtų statybų kontrolė juk turi vykti." http://grynas.delfi.lt/aplinka/aiskinamasi-kas-meluoja-del-vijuneles-dvaro-teismas-ar-statybu-inspekcija.d?id=70373606

Komentarų nėra: