2020-10-26

Sveikiname mūsų atstovą Telšių apygardoje Algirdą Bacevičių, puikiai pasirodžiusį 2 ture, ir neleidžiantį savivaldybės taryboje susituokti uspaskiniams su landsbergiečiais.

Sveikiname mūsų atstovą Telšių apygardoje Algirdą Bacevičių, puikiai pasirodžiusį 2 ture - surinkęs net 5405 balsų, pralaimėjo tik 3, 74 proc. - 419 balsų, iš jų 410 pralaimėjo paštu. Ačiū visiems Telšių apygardos rinkėjams, balsavusiems už šaunų viešojo intereso ir eilinių žmonių gynėją žemaitį , Centro partijos - Tautininkų kandidatą Algirdą Bacevičių. Visi suprantame, kad tik dėl to, kad visos partijos , esančios Telšių r. savivaldybės taryboje kovojo prieš jį - ką reiškia socialinės darbuotojos išankstinio balsavimo metu lankančios savo globojamuosius. Va iš ten ir tie 410 balsų skirtumas paštu. O 9 balsų trūkumas apylinkėse - "ačiū" LVŽS ir LSDP vadams S. Skverneliui ir G. Paluckui už aktyvią agitaciją už uspaskiskietį V. Bukauską - pridedu jų agitacinius skelbimus. O šiandien, pirmą dieną po Seimo rinkimų dalis savivaldybės tarybos narių dar drįsta skambinėti: konservatoriai nori vicemero, socdemai administracijos direktoriaus, o darbiečiai - administracijos direktoriaus pavaduotojo - prašo A. Bacevičiaus paramos, nes tokiai stumk-trauk koalicijai trūksta 2 balsų.
Juokinga ir kartu graudu - o kur politiniai programiniai principai? Gaunasi, kad ranka ranką plauna , visos nešvarios. Linkime A. Bacevičiui už 2 metų ir 4 mėnesių laimėti Telšių r. mero rinkimus ir taip pabaigti šitą prekybą poveikiu Telšių r. savivaldybėje. https://rezultatai.vrk.lt/?srcUrl=/rinkimai/1104/2/1744/rezultatai/lt/rezultataiVienmRpg_rpgId-20756.html

Komentarų nėra: