2020-10-29

Liberalai valstybės privatizavimą nori pradėti duodami dar daugiau valstybės (visų mokesčių mokėtojų) pinigų Landsbergienės privačių mokyklų verslui.

Ir dar apie kelias A. Armonaitės iniciatyvas:
1. Nuo šios iniciatyvos Suomijos švietimo ekspertai pakrauptų, nes Laisvės partija planuoja Landsbergienės ir kitoms privačiomis mokykloms didinti biudžetinę paramą, įsteigiant jose VALSTYBĖS FINANSUOJAMUS mokytojų padėjėjus (N. P. manau, kad jie būtini, bet tik valstybinėse/savivaldybių mokyklose, privačiose tegul patys tėvai apmoka šias išlaidas): " Švietimo pagalbos specialistų ir mokytojų padėjėjų atlyginimus finansuoti iš valstybės biudžeto tiek valstybinėms, TIEK PRIVAČIOMS ugdymo įstaigoms ir užtikrinti jų augimą."
2. Kultūros paveldo departamentas ir Statybų inspekcija bus prievartaujamos "netrukdyti" privačioms iniciatyvoms paveldo teritorijose. Kaip suprantu, Armonaitė vers KPD-ą atsiprašyti Kaune, Perkūno alėjoje art deco stiliaus vilą griovusio veikėjo: "Iš naujo nustatyti institucijų, kurios prižiūri ir verslą, tikslus, siekiant, kad jos užtikrintų visuomeninę naudą, o ne veiktų stabdant visuomenei REIKALINGAS PRIVAČIAS INICIATYVAS (visų pirma, taikytina NŽT, VTPSI, KPD, NVSC)".
3. Nori sumažinti bausmes už korupciją - "Inicijuoti Baudžiamojo kodekso pakeitimus, mažinant laisvės atėmimo bausmes už nesmurtinius ir mažiau pavojingus nusikaltimus".

Citatos iš https://m.delfi.lt/lietuvoje/article.php?id=85607125 

Komentarų nėra: