2008-07-02

2008 06 30 d. VE „Bulvaras“ apie Miesto ūkio komiteto veiklą

Alfonsas Šimkus: Kretingos (Nr. 36) rinkimų apygarda 2000 10 08 d. Seimo rinkimuose. Iškėlė: Lietuvos centro sąjunga.

 

Labiau kliuvo Klaipėdos m. savivaldybės Miesto ūkio departamentui

 

MŪK-o epitetai

 

Klaipėdos miesto tarybos kareiviai pramušė skylę iki tol buvusioje sienoje - pirmą kartą per visas kadencijas buvo patvirtintos Tarybos komitetų ataskaitos. Gal net pirmą kartą Lietuvoje. Valio! "Bulvaras" slapčia gavo Miesto ūkio komiteto ataskaitą, kurioje - nuostabūs epitetai. Štai ponas Murauskas "ypač pasižymėjo drąsa ir principingumu ir neišsigando kelininkų klano". O gerbiamas Plečkaitis "atkaklumu ir žiniomis smarkiai sumažino AB "Klaipėdos kartonas" skleidžiamą smarvę". Pabrėžta, kad bandyta "inicijuoti kovą su "raudonąja banga", "žalią bangą" pavyko pasiekti". Pripažinta, kad "dar galima pamėginti surengti mokymo kursus pas "išvažiuojamosios kontrolės" (lotyniškai "in situ" - vietoje") grandus ir lyderius, Tarybos narius Velykienę ir Sabataitį".  

Pats Miesto ūkio komitetas oficialioje ataskaitoje vadinamas "MŪK-u". "MŪK-o" pirmininkas gerbiamas Puteikis ataskaitoje pasikuklino ir sau tokių skambių epitetų netaikė: save apibūdino nepakankamai griežtu. Dar prisipažinta, kad "komiteto nariai bijo AB "Klaipėdos energija" ir AB "Klaipėdos vanduo" generalinių direktorių (nepaaiškinamas gamtos reiškinys)".  

"Bulvaras" mano, kad "MŪK-as" - taip pat nepaaiškinamas politinis reiškinys. Redkolegija labai norėtų, kad savo ataskaitą pateiktų ir Miesto ūkio departamentas - "MŪD-akas"... Smagu būtų palyginti "MŪK-o" ir "MŪD-ako" veiklą...

Komentarų nėra: