2009-02-11

Artūras Račas netiki, kad Klaipėdoje veltui dalinami milijonai

N.P.: Robertas Dargis kartu su Bronislovu Lubiu valdo „Jūrų Leo LT" - visas jachtoms ir kateriams skirtas krantines Klaipėdos miesto ir uosto centre. Karikatūra publikuojama autoriaus sutikimu www.daukantas.com

A.Račas: "Jūrų Leo LT" - realybė ar politinė provokacija?

Vasaris 10, 2009

Konservatorius Naglis Puteikis savo tinklaraštyje rašo apie, kaip jis pats vadina, "Jūrų Leo LT".

Skaičiau ir negalėjau patikėti - kažkokia visiškai makabriška istorija, kokia demokratinėje valstybėje net nebūtų įmanoma.

Dabar belieka laukti, kol Klaipėdos meras ir pats R.Dargis visa tai paneigs…

Priešingu atveju meras tikriausiai tučtuojau atsistatydins, o R.Dargis…

 

N.P.: Gerbiamas Artūrai, na kodėl "kažkokia visiškai makabriška istorija, kokia demokratinėje valstybėje net nebūtų įmanoma".

Labai įmanoma. Yra ir dar makabriškesnių Klaipėdoje. Ir jos vyksta beveik kasdien. Tik čia visi tyli. Todėl labai ačiū Artūrui už paviešinimą. Beje, galėtumėt atvažiuoti į svečius, papasakotumėm, parodytumėm.

"Dabar belieka laukti, kol Klaipėdos meras ir pats R.Dargis visa tai paneigs…"

Na būkite ramūs - niekas nieko neneigs, o sakys, kad viskas yra labai gerai ir tik taip turi būti.

Priešingu atveju meras tikriausiai tučtuojau atsistatydins, o R.Dargis…"

Meras neatsistatydins, o pasiūlys mudviem tą padaryti.

Na o R.Dargis taip pat nieko nedarys. Tai yra nemokės nė cento valstybei. Nes valstybė – tai jie, oligarchai. O jie niekada nieko nemoka. Nė cento. Tik mes mokame jiems. Nes jie valstybė, o mes – dulkės ant jų smokingų.

Kur Jūs matėte, kad Lietuvos oligarchai ką nors valstybei sumokėtų? Jie įmones privatizuoja , tiksliau prichvatizuoja tik išsimokėtinai – tai yra iš perkamų įmonių būsimų pajamų. Ir čia tas pats  - R.Dargis bei B.Lubys nusipirko tą patį AB „Klaipėdos laivų remontą" už kelis milijonus litų, kuriuos atgavo iš pelningai dirbančios įmonės per porą metų.

Ir dar dėl Jūsų straipsnio pavadinimo.

Kai oligarchas vagia iš nekaltų mokesčių mokėtojų pinigų, tai vadinama „subalansuota plėtra". Kai bandai sušukti „laikykit vagį", tada tai pavadinama „politine provokacija" . Ir neduok Dieve surengsi mitingą vagims gaudyti  - bus įvardinta kaip „marginalų siautėjimas".

Gerbiamas Artūrai, atvažiuokite pas mus, lauksime Jūsų Klaipėdoje su ekskursijų automobiliu.

Komentarų nėra: