2010-03-21

Padėjau išvaduoti automobilį iš sniego

Kaip pirštu į akį...

Gražinos skiltis ve.lt 2010 03 18 Tel.49 34 35 darbo dienomis nuo 10 iki 13 val.

Ponios Marijos centrinėje Klaipėdos senamiesčio gatvėje laukė nemalonus siurprizas: ji buvo susiruošusi važiuoti į šventę, o jos automobilis sniego valymo mašinos buvo užverstas kalnu sniego. Greta sustatyti automobiliai neteikė jokios manevravimo laisvės. Inteligentiškai poniai nieko kito neliko, kaip kiūtinti į parduotuvę nusipirkti kastuvo... Tačiau jai pradėjus kasti sniegą, priėjęs vyriškis net nugąsdino iš jos rankų perėmęs darbo įrankį ir tardamas, kad moteriai toks darbas nedera, pats įnirtingai pradėjęs darbuotis.

Poniai Marijai nieko kita neliko, kaip tik sniegą kasančiam nepažįstamam vyriškiui "saloniniu pokalbiu" palaikyti kompaniją. "Miesto valdžios politikai, užuot tauškėję apie tvarką mieste, štai taip galėtų ją palaikyti", - pajuokavo ji. Kasantysis sniegą kažkodėl poniai nieko neatsakė. Kai automobilis buvo išvaduotas iš sniego gniaužtų, ponia nuoširdžiai padėkojo vyriškiui, o šis tarsi kulka kažkur nuskuodė.

Toks praeivio gestas poniai Marijai padarė didelį įspūdį, ir ji daug kam apie ją ištikusį stebuklą pasakojo.

Tarp jų buvo ir vienos draugijos vadovė. Išgirdusi šią istoriją, ji pradėjo kvatotis: "Kai į mūsų susirinkimą vos ne valandą pavėlavęs atėjo politikas ir čiulbėjo, kad privalėjo padėti poniai atkasti automobilį, mes tik pakikenome. Pasirodo, jis nemelavo..." - sakė vadovė, omenyje turėdama politiką Naglį Puteikį.

Jeigu ir jums kas nors be prašymo ir maldavimo yra padėjęs, - praneškite mums.

Komentarų nėra: