2013-02-25

Policija toliau globoja smurtavusius azerbaidžaniečius, jų auką – mano žmoną, kaltina melu

Kol policija mane ir mano žmoną kaltina melu (http://www.policija.lt/index.php?id=19190, http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/policijos-atsakas-nputeikis-iskreipia-faktus-ir-zemina-policijos-autoriteta.d?id=60770547 ), tie girtuokliavę , vėmę ir išmetę stiklinę per viešbučio langą azerbaidžaniečiai toliau vaikšto šypsodamiesi. Policija dar nieko neištyrusi, dar neapklausiusi nei nukentėjusių, nei  jokių liudininkų, jau žaibiškai nustatė, kad viskas įvyko NETYČIA.

Policija dezinformuoja visuomenę, nes:

1. Nutyli, kad mano žmona prašė patrulių pakilti į viršų ir nustatyti,kas metė stiklinę, tačiau patruliai tai daryti atsisakė motyvuodami nekaltumo prezumpcija ir tuo, kad negali pažeisti privatumo. Aš atvykau kiek vėliau ir kai prašiau to paties, jie pakartojo panašius motyvus ir pakartotinai atsisakė. Tik po mano žmonos daugybės pakartotinų reikalavimų ir mano šaukimo ant jų,  jie iškvietė kriminalistus.

2. Nutyli, kad patruliai atsisakė saugoti įvykio vietą, atsisakė iškviesti kitą policijos ekipažą įvykio vietai apsaugoti, matydami, kad išbėgę į lauką trys azerbaidžaniečiai bando tą stiklinę paimti, nors aš prašiau, bet ilgą laiką nesiėmė jokių priemonių tai stiklinei apsaugoti ir sureagavo tik po to, kai aš pradėjau ant jų šaukti, o į maišelį įdėjo tik po ketvirto azerbaidžaniečių mėginimo ją paimti.

3. Slepia, kad patruliai atsisakė sulaikyti tuos azerbaidžaniečius, motyvuodami tuo, kad neturi vertėjo. Tie, pasinaudoję policijos jiems suteikta proga, pabėgo ir pusvalandžio atsikvietė liudininkus, kurie aiškino, kad matė, jog niekas nieko nemetė, o neva vemdami netyčia alkūne užkliudė stiklinę, stovėjusią ant palangės,kuri yra nuožulni – stiklinė ten negalėjo laikytis pati. Vieną iš jų sulaikė tik po to, kai grįžę iš ligoninės ir pamatę vieną jų girtą šūkaliojantį paprašiau, kad viešbučio administracija iškviestų policiją, nes žmona ir dukra bijo eiti į viešbutį.

4. Slepia, kad tyrėja bandė visais būdais telefonu mano žmoną ir mane įtikinti, kad nereikia pradėti ikiteisminio tyrimo.

Visa tai nesunku patikrinti – kas sako tiesą, o kas dezinformuoja peržiūrėjus komercinės TV nufilmuotą medžiagą, nes jų operatorius atvyko su patruliais ir viską nuo pradžių iki pabaigos filmavo. Taip pat iškalbinga ir viešbučio video medžiaga, ypač dėl azerbaidžaniečių nesulaikymo, keturių jų mėginimų paimti stiklinę ir atsikalbinėjimo kad tik nereikėtų kilti į viršų apžiūrėti kas ir iš kur išmetė.

Atsakydamas į policijos pareiškimą („policija pasilieka sau teisę ir toliau visais teisiniais būdais ginti savo ir pareigūnų reputaciją")atsakau - pasilieku sau teisę ir toliau visais būdais:

1. ginti aukas nuo agresorių,

2. ginti nusikaltėlių aukas nuo policijos fizinio ir psichologinio smurto;

3. ginti žmones nuo policijos fizinio ir psichologinio smurto;

4. pulti KONKREČIUS policininkus ir KONKREČIUS jų vadovus kurie neatlieka savo pareigų

5. Vadinti daiktus, reiškinius ir KONKREČIUS pareigūnus jų tikraisiais vardais, t.y. kurie iš jų yra sadistai, bailiai, niekšai:

Kada atsistatydins žiaurusis Kauno komisaras Kaminskas, po kurio pavaldinių reido močiutė Agota Ramanauskienė pateko į komą (buvo dviejų policininkų apkaltinta prekyba obuoliais ir vaistažolėmis neva be leidimo, bėgo nuo jų, slėpėsi, buvo neteisėtai ištraukta iš privačių namų ir po kelių minučių rasta komoje kraujo baloje).

Gen.komisaras Skvernelis ir Kauno komisaras Kaminskas apgavo visuomenę, pažadėję vidiniais tyrimais tirti A.Ramanauskienės sumušimo bylą, bet jos ne tik netyrė, o išsukinėja tuos du sadistus, kurie toliau daro karjerą.

Kaminskas dar ir bailys, nes jo pavaldiniai puola nepilnamečius, paišančius žodį TIES-SOS ir dar itin GRUBIAI PAŽEISDAMI įstatymus tuos paauglius sulaiko ir apklausinėja nepranešę tėvams ir nedalyvaujant jiems ar vaikų teisių tarnybos atstovams.

Kauno komisarui Kaminskui dzin tokie įstatymų laužytojai - jo pavaldiniai, kaip dzin ir buvusiems kelių patruliams (N.P.: tikiuosi, kad visi suprantate, ką noriu apie tuos veikėjus šia informacija pasakyti?), dabartiniams policijos vadovams Skverneliui ir Požėlai, kurių elgesys vykstant tokiems žmogaus teisių, senučių teisių, vaikų teisių pažeidimams yra ne tik bailus , bet ir niekšiškas.

Bet jie ne tik netiria, tačiau dangsto kitus sadizmo atvejus.

Aš kritikuoju konkrečius policininkus už konkrečius neteisėtus jų poelgius, o jie toliau muša žmones.

Juos remia politikai, šalies vadovai, koks lieka dar būdas ginti nukentėjusius? Tik vieša kritika. O jie neaiškina, kodėl netiria.

A.Salamakino vadovaujama Seimo Etikos komisija beveik vienbalsiai pasmerkė mane už policijos kritiką: už tai, kad rašiau, jog policijos vadovas S.Skvernelis ir pavaduotojas R.Požėla dangsto policininkus-sadistus ir pažeisdami Konstituciją trukdo mitingus. Praeitos kadencijos Seimo Etikos komisijos nariai socdemas A.Salamakinas, libcentristas V.Bogušis, konservatorė V.M.Čigriejienė, socdemas Jonas Juozapaitis, tvarkietis E.Klumbys, darbietis M.Zasčiurinskas ir tvarkietė O.Valiukevičiūtė pritarė liberalsąjūdininkės D.Teišerskytės ir konservatoriaus V.Bacevičiaus parengtai išvadai, kurioje jie smerkė mane net už teismų sprendimų ir prokurorų citatas, kuriose konstatuojami neteisėti policijos veiksmai.

Taigi, valdžioje daug politikų, kurie globoja policininkus-sadistus.

Beje, kai policijos vadai rašė skundą dėl manęs Seimui, tuomet Jurbarke eilinį kartą siautėjo policininkai-sadistai. Jie tol žvėriškai mušė nekaltą vyriškį, kol jam plyšo inkstas. Iš šios per TV parodytos ir laikraščiuose aprašytos istorijos minėti Seimo nariai tiesiog išsityčiojo.

Todėl, jausdami tokį didelį palaikymą, sadistai su uniformomis siautės dar drąsiau.

Komentarų nėra: