2016-09-15

Ačiū Vladimirui Liaučiui - jis gina mūsų Antikorupcinę koaliciją nuo R.Valatkos ir G.Nausėdos puolimo.

Ačiū Vladimirui Liaučiui - jis gina mūsų Antikorupcinę koaliciją nuo R.Valatkos ir G.Nausėdos puolimo: "korumpuota politinė sistema juos nutildė, išstūmė, todėl jie jie ieško kitų būdų."
N.P.: cha, R.Valatka ir G.Nausėda atrado blogiausius :)
Bet pasidžiaukime, nes jei kai įžymybės kieme prilupa, tai prideda autoritet visame kvartale. Jei jau mus pastebėjo ir rado reikalą pulti R.Valatka, tai jau tikrai pakels reitingus bent procentu, o kadangi įsijungė net pats G.Nausėda, tai jaučiu, kad gausime antrą. Pridėjus prie esamų 3- gal šį šeštadienį Vilmorus-o reitinguose pamatysime visus 5 proc. mūsų koalicijai :)

V.Liaučius: "Noriu apginti N.Puteikį ir L.Kernagį, – replikuoja V.Laučius. – Taip, jie buvo Seime, bet korumpuota politinė sistema juos nutildė, išstūmė, neleido jiems veikti taip, kaip jie norėjo. Ir štai rezultatas – jie ieško kitų būdų." Beje, primena politologas, panašiai vienas pats į Seimą 2000 m. pateko Viktoras Uspaskichas (tiesa, su „Naująja sąjunga", bet laimėjo vienmandatėje apygardoje). Vėliau jis suprato, kad vienas nenuveiks gerų darbų Lietuvai, ir jam teko sukurti savo partiją, kuri 2004 m. laimėjo rinkimus. „Galbūt panašiai atsitiko ir L.Kernagiui ir N.Puteikiui – suprato, ką jie nuveiks būdami vieninteliai antikorupciniai politikai Lietuvoje, tad nusprendė, kad reikia burti politinę jėgą. Manau, jie nuoseklūs", – kalba V.Laučius.


Komentarų nėra: