2016-09-23

Atsakymas Simonui Gentvilui į jo publikaciją "Naglis Puteikis geriau atstovauja kalinių nei klaipėdiečių interesus" - rūpinsiuosi, kad €iligijaus Masiulio žmona ir vaikai gautų ilgesnius pasimatymus.

Atsakymas Simonui Gentvilui į jo publikaciją "Naglis Puteikis geriau atstovauja kalinių nei klaipėdiečių interesus"  - rūpinsiuosi, kad €iligijaus Masiulio žmona ir vaikai gautų ilgesnius pasimatymus.

Simonas Gentvilas. 2016 09 22 14:18 · 
Naglis Puteikis geriau atstovauja kalinių nei klaipėdiečių interesus. Per 4 metus, kaip Klaipėdoje išrinktas LRS narys, N.Puteikis nepateikė nė vieno!!! siūlymo liečiančio Klaipėdos aktualijas. Atvirkśčiai jis kandidatavo į Vilniaus merus. O aktyviai komunikuodamas su Kristupo Krivicko kalėjime kalinčiu giminaičiu, bei galimai tariantis dėl kalinių palaikymo, teikia kalinių teises gerinančius įstatymų projektus. Tai yra viena iš daugelio priežasčių, kodėl keliu savo kandidatūrą Danės apygardoje, kaip darbščią ir kuriančią klaipėdietišką alternatyvą N.Puteikio tuščiažodžiavimui.

Naglis Puteikis: Jei S.Gentvilas perskaitytų visą mano ataskaitą http://puteikis.blogspot.lt/2016/04/ataskaita-informacija-apie-seimo-nario.html, tai jis pamatytų, kad kaip ir žadėjau rinkėjams pirmiausia rūpinuosi silpniausiomis visuomenės dalimis - senukais, skurstančiais, daugiavaikėmis šeimomis ir t.t. tarp silpnų patenka ir kaliniai - minimo įstatymo pataisa siekta sugrąžinti sutrumpintus pasimatymus su kalinio tėvais, bei žmona su vaikais. Nes jei tėvai atvažiuoja iš emigracijos aplankyti kalinčios dukros ar sūnaus, nebegauna 2 parų ilgalaikio pasimatymo. tai 1 proc. mano veiklos, 90 - aukščiau išvardinti antstolių kankinami skurstantys žmonės. K.Krivicko jokio giminaičio nepažįstu, jo paklausiau, tas atsakė kad smerkia nusikaltėlį ir su juo K.Krivicko giminė yra nutraukusi bet kokius ryšius ir dar pasakė, kad "nusikaltėlis turi sėdėti kalėjime".
S.Gentvilą, be abejo labiausiai suerzino mano inicijuota ir sėkmingai priimta pataisa, uždraudusi liberalų mylimam šiukšlių deginimo gigantui Fortumui deginti plastikus.

Simonas Gentvilas Gerb. Nagli, sekantis Jūsų sąraše H.Daktaras?

Naglis Puteikis: Gerb.Simonai, sekantis mano sąraše - rūpestis, kad €iligijaus Masiulio žmona ir vaikai gautų ilgesnius pasimatymus. Juk €.Masiulio žmona ir vaikai nekalti, kad €.Masiulis - liberalas.

Komentarų nėra: