2018-10-16

Apklausos kaip pinigingų pretendentų į prezidentus manipuliacijų įrankis - įtraukime ir Čaką Norisą.

UAB „Spinter tyrimai" vadovui I. Zokui  info@spinter.lt
DĖL ČAKO NORISO ĮTRAUKIMO Į JŪSŲ APKLAUSAS DĖL PREZIDENTO RINKIMŲ
2018 10 15 delfi lt portalas paskelbė jų užsakymu bendrovės „Spinter tyrimai" rugsėjo 19-26 dienomis atliktos apklausos rezultatus apie pretendentus į prezidentus: https://m.delfi.lt/aktualijos/article.php?id=79293573
Iš konteksto akivaizdu, kad Jūs paduodate  apklausiamiems asmenims  lapą su pretendentų pavardėmis, kurias atrenkate 
pagal labai keistus, o tiesiai šviesiai tariant - tiesiog juokingus kriterijus. Pvz. pasiskelbusių, kad kandidatuos, arba partijų iškeltų A. Juozaičio ir P. Auštrevičiaus neįtraukiate, bet sąraše paliekate prieš pat apklausą iš kandidatų patį išsibraukusį ir viešai apie tai pranešusį Ž. Pavilionį. 
Siūlau įtraukti į šias apklausas ir  JAV kovos menų meistrą ir Holivudo aktorių Čaką Norisą, nes jis surenka nemažai balsų per rinkimus Lietuvoje (kitų kandidatų pavardės rinkimų biuleteniuose nubraukiamos ir įrašomas šis Teksaso reindžeris, kai kuriose rinkimų apylinkėse jis renka net iki 5%).
O jei rimtai, tai suprantu, kad Jums gal keistai pasirodyti, kad rūpinuosi konkurentų žinomumu, bet Jūsų apklausos be abejo daro poveikį rinkėjams, todėl taisyklės turi būti vienodos, o Jūs privalote būti vienodai teisingas visiems kandidatams, nepriklausomai nuo jų turimų pinigų kiekio. Todėl prašau iš Jūsų apklausų išbraukti tuos, kurie viešai pasiskelbė, kad nekandidatuos į Lietuvos prezidentus - Ž. Pavilionį ir įrašyti tuos, kurie pasiskelbė - Arvydą Juozaitį, arba yra partijų iškelti - Petrą Auštrevičių.

Komentarų nėra: