2022-09-29

P. Gražulis: Eilinė konservatorių veidmainystė, už kurios slepiamas abejingumas eiliniams žmonėms ir slapta pagalba Putinui.

P. Gražulis: vakar, 2022 09 28 per LRT laidoje „Lietuva kalba" buvęs patriotinių pažiūrų, o vėliau jas iškeitęs į LGBT-sitines „vertybes" L. Kasčiūnas veidmainiškai aiškino, kad gal ir reikėtų pasirūpinti lietuvių kilmės Rusijos šauktiniais ir priimti juos Lietuvoje, ypač bėgančius iš Kaliningrado. 
Bet kai užvakar pasiūliau priimti tokią Seimo rezoliuciją, ją atmetė ir dar agitavo tokius pačius skūrą išvertusius balsuoti prieš. LRT ir pats L. Kasčiūnas nė vieno žodžio nepasakė LRT laidoje, kad buvo tokia mano ir Regionų frakcijos iniciatyva. Kitas krikdemiškas vertybes kadaise išdavęs P. Saudargas, gindamas L. Kasčiūną, man išjungė mikrofoną. 
Nieko tokio –Seime numatyta diskusija šiuo klausimu, tai aš jiems kaukes nuplėšiu ir toliau visomis priemonėmis reikalausiu, kad lietuvių kilmės asmenys būtų iš Rusijos ir ypač iš Karaliaučiaus srities evakuojami į Lietuvą. 
Nes tada jie nekariaus prieš ukrainiečius – Putino armija bus silpnesnė, o mes išsaugosime lietuvius, kurių kasdien pasaulyje vis mažiau. 
Keletas Karaliaučiaus lietuvių S. Šamborskio duomenis jau žuvo kariaudami Putino pusėje – reikia gelbėti visus lietuvių kilmės Rusijos šauktinius,  įsileidžiant juos be eilės ir be kliūčių į Lietuvą!: 

Komentarų nėra: