2018-12-08

Lietuvos centro partija gausiai bus mitinge tarp žiūrovų, nes visiškai remia streikuojančių mokytojų reikalavimus. Konservatorių ten nebus.

Dėl sekmadienio mitingo - ten nėra jokių konservatorių. Bet Lietuvos centro partija bus minioje, nes visiškai remia streikuojančių mokytojų reikalavimus. O konservatoriai visada buvo ir yra  kategoriškai prieš streikus: konservatoriai užvakar Seime triskart posėdžio metu sakė, kad streikai yra blogis, ir kad juos organizuojantys  yra Kremliaus agentai. Tą patį du jų frakcijos atstovai V. Juozapaitis ir E. Pupinis aiškino Mokytojų namuose prieš dvi savaites, tai buvo nušvilpti, o man, kai ten pat agitavau už streiką, plojo.
Jokie konservatoriai žodžio negaus, jie nedalyvauja mitingo organizavime. Aš žinau, nes kasnakt vaikštau pas mokytojas į ministeriją ir turiu penkis šaltinius mitingo orgštabe. Nekalbės jokie kiti politikai. O kalbose nuo scenos bus gėdinami konservatoriai. Ateikite ir pamatysite. Arba  žiūrėkite per internetą - patys pamatysite, kad rašau tiesą.
Užtat ten gausiai dalyvaus Lietuvos centro partija. #centropartija

Komentarų nėra: