2018-12-05

Raginu ŠMM kanclerį nutraukti streikuojančių šmeižimą ir trolinimą portalų komentaruose ir šiuos pinigus skirti mokytojų algų didinimui!

Streikuojanti mokytojų profsąjunga nereikalauja jokių papildomų 300 mln. Eurų. Šie kaltinimai apie neįmanomus biudžetui milijonus yra tik ŠMM kanclerio, bei geltonųjų profsąjungų, kuriose nebeliko narių, nes jie išėjo į A. Navicko profsąjungą, nevykusi ir melaginga propaganda: pats pabandžiau paskaičiuoti pagal ŠMM skelbtą info - jie sakė, kad norint pakelti visiems mokytojams algas 9% reikia 29 mln.€, tai iki 20 reikia dvigubai daugiau ir dar truputį, tai 9%+9%=18% , t. y.  29+29= 58 mln. Tai 20 % tada apie 60 mln. €. Kaip matote, A. Navicko profsąjunga yra bandoma tyčia diskredituoti.
Puiki streikuojančių idėja pasikviesti nepriklausomus ekonomistus - jie suskaičiuos tiksliau.
Ir dar matosi iš vienodų neigiamų komentarų streikuojančių atžvilgiu visuose portaluose, kad ŠMM nusamdžiusi juodojo piaro firmas už viešinimo pinigus. Raginu ŠMM kanclerį nutraukti šią kiseliovišką trolinimo veiklą ir tuos pinigus skirti mokytojų algų didinimui!

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Nelipk brolau pro langus, kai yra durys. Ir nemokink tautos tokių triukų. Prezidentu nebetapsi.Kaip gali būsimasis konstitucijos garantas raginti nesilaikyti įstatymų. Patalpų užėmimas nėra tas veiksmas, kuris reikalingas kurti teisingumui Lietuvoje. Tai anarchisto , trumparegio iškreiptos mąstysenos veiksmas. Po mūsų nors ir tvanas? Tikslas pateisina priemones? Nejaugi?