2018-12-06

Kokiu būdu Vaiko teisių tarnybos darbuotojas Teodoras Ismailovas, dirbantis pagal sutartį su valstybės įstaiga ir gaunantis algą, sugeba nemokėti teismo skirtos 20 tūkst. litų baudos?

Teisingumo ministerijai
Vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybai

DĖL GALIMYBĖS VALSTYBINĘ ALGĄ GAUNANČIAM IŠVENGTI BAUDOS SUMOKĖJIMO

Prašyčiau paaiškinti, kaip Vaiko teisių darbuotojas Teodoras Ismailovas, dirbantis pagal sutartį su valstybės įstaiga ir gaunantis algą, sugeba nemokėti teismo skirtos 20 tūkst. litų baudos? Ar nėra uždėtas antstolio areštas ant jo sąskaitos? Ar Vaiko teisių tarnyba jam išmoka algą grynais į rankas? Ar Probacijos tarnyba nuėmė T. Ismailovo kontrolę, juk ta bauda skirta už PVM grobstymą baudžiamojoje byloje.
Apie tai rašoma šios dienos 15min.lt:
„Trečiadienį teisėjas Bronislovas Liatukas dar kartą priminė, dėl ko pareiškėjas anksčiau buvo nuteistas. 2013 m. birželio 10 d. Kauno apylinkės teismo nuosprendžiu T. Ismailovas buvo pripažintas kaltu dėl apgaulingos buhalterijos. Nuosprendžiu buvo paskirta 20 tūkst. litų bauda, tačiau nuteistasis per penkmetį sumokėjo tik 181,89 euro":
https://www.15min.lt/m/id/aktualu/lietuva/naciu-simbolikos-megejas-t-ismailovas-i-vaiko-teisiu-apsaugos-tarnyba-tiketina-nebegris-56-1070376

Komentarų nėra: