2020-11-19

Mano tėvas V. Puteikis sovietmečiu buvo išsitatuiravęs ant vieno peties didžiulį Vytį, o ant kito peties - ryškius Gedimino stulpus ir užrašą LIETUVA BUS LAISVA.

Pretendentės į ministres tatuiruočių aptarimas priminė kitą istoriją: mano 15-metis tėvas Vytautas Puteikis buvo nuteistas už antitarybinės moksleivių organizacijos sukūrimą, kuri platino Pasvalyje atsišaukimus boikotuoti 1946 m. rinkimus į LTRS ar SSRS Aukščiausią Tarybą. Gavo 10 metų lagerio. Ten išsitatuiravo ant vieno peties didžiulį Vytį, o ant kito peties - ryškius Gedimino stulpus ir užrašą LIETUVA BUS LAISVA. Kai buvau mažas niekaip nesuprasdavau, kodėl perpildytuose Palangos paplūdimiuose kai eidavome su tėvu kokiais 1971-79 metais, visi skirdavosi prieš mus ir nužiūrinėdavo tėvą lyg kokią estrados įžymybę. Galvodavau, kad gal todėl, kad aukštas - beveik 2 metrai ir atletiškas, nes spoksodavo į bicepsus. Tik paskutinėse klasėse būdamas susigaudžiau, kad visi apžiūrinėdavo tas tatuiruotes ir vieni stebėdavosi, kiti gal piktindavosi mano tėvo drąsa. Bet niekas nieko nedrįso pasakyti - nei palaikymo, nei pasmerkimo. Buvo pats sovietinio Brežnevymečio klestėjimas. Reikės paieškoti tokiu tėvo nuotraukų. 

2020 m. lapkr. 19 d., kt 14:50, Gedas Upe <kadagysgm@gmail.com> rašė:
Sveiki,

fain tatuiruota ministrė, lengviau ras bendrą kalbą su zekais, tie irgi tatuiruoti: "не забуду мать родную...". Galima bus nebepirkti bilietų nei į teatrą, nei į cirką. Nemokamas Cirkas nuo šiol bus seime, transliaciją galima visada pasižiūrėti....

Gediminas Merkys

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Dėkoju dr. Ogalai už tikrus burtus. Tai tikrai nuostabu ir nieko panašaus gyvenime nesu patyrusi. Prieš susisiekdamas su daktare Ogala, aš visais būdais bandžiau priversti savo santykius pasiteisinti, kad žmona sugrįžtų, bet iš tikrųjų supratau, kad man nieko neveikia, o mano žmona nedingo. išvystyta. daug manęs neapykantos .. Maniau, kad nėra vilties rasti savo buvusią žmoną ir vaikus. Bet kai perskaičiau puikias daktaro Ogalos darbų apžvalgas, nusprendžiau pabandyti ir padariau viską, ko jis manęs paprašė, ir pasitikėjau juo, ir aš vykdžiau jo nurodymus, nes jis man garantavo per 28 valandas, ir tai buvo būtent tada. žmona man paskambino .. Mes laimingesni nei bet kada. Viskas atrodo tobulai ir taip natūraliai! Labai ačiū už tikrus ir neginčijamus burtus. Ačiū, šaunioji dr. Ogala už pagalbą. Jei jums reikia pagalbos dėl nesėkmingų santykių santuokos ir pan., Susisiekite su juo El. Paštas: drogala03@gmail.com Skambinkite / WhatsApp: +2347049668119 susisiekite su juo dabar, jei reikia skubios pagalbos !!

annonymous rašė...

mes su vyru vedę 8 m. Mes buvome laimingi susituokę su sūnumi. Prieš 6 mėnesius pradėjau pastebėti keistą jo elgesį ir po kelių savaičių sužinojau, kad mano vyras ką nors mato. Jis pradėjo vėlai grįžti iš darbo, jis beveik nesirūpino manimi ar vaikais, kartais išeina ir net negrįžta namo 4 savaites. Aš padariau viską, ką galėjau, kad ištaisyčiau šią problemą, bet viskas nesėkmingai. Aš labai susirūpinau ir man reikėjo pagalbos. Naršydama sutikau liudijimą, kuriame teigiama, kad daktaras AJAYI gali padėti išspręsti mano santuokines problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi, pajutau, kad turėčiau jį išbandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis padarė man burtą. Po dviejų dienų mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytas skriaudas ir pažadėjo daugiau niekada to nedaryti. Nuo tada viskas grįžo į savo vėžes. Mano šeima vėl laimingai gyvena kartu. Visa tai ačiū dr. AJAYI. Jei jums reikalingas burtų ratukas, galintis ištarti tikrai veiksmingą burtą, siūlau susisiekti su juo. Jis jūsų nenuvils.


Skambinkite ir „Viber“ / „Whatsapp“ +2347084887094
Paštas: drajayi1990@gmail.com