2008-02-01

DĖL PARENGIAMOSIOS MEDŽIAGOS NEIŠTRYNIMO IR VIEŠOJO INTERESO APGYNIMO

KLAIPĖDOS MIESTO SAVIVALDYBĖS TARYBOS
MIESTO ŪKIO KOMITETAS

Liepų g. 11, LT- 91502 Klaipėda, mob. 8 652 76 250 , el. p. naglis.puteikis@klaipeda.lt

Klaipėdos savivaldybės administracijos darbuotojams, atsakingiems už viešąjį
administravimą, paveldosaugą, architektūrą ir miesto planavimą, bei informacines technologijas

benas.simkus@klaipeda.lt; daiva.paulauskiene@klaipeda.lt; administracija@klaipeda.lt; paminklotv@klaipeda.lt; sabina@klaipeda.lt ; birute.butkuviene@klaipeda.lt ; jurgita.kasperaviciute@klaipeda.lt ; architekt@klaipeda.lt; kestutis.vaitiekunas@klaipeda.lt; vidas.trimonis@klaipeda.lt; mindaugas.petrulis@klaipeda.lt; danguole.ark@klaipeda.lt; genovaite.kazlauskiene@klaipeda.lt; j.vaitukaitis@klaipeda.lt; r.kranauskaite@klaipeda.lt; danguole@klaipeda.lt; b.lenkauskaite@klaipeda.lt; darius.kadys@klaipeda.lt; anzelika.zevnerova@klaipeda.lt; jonas.sneideris@klaipeda.lt; arvidas.jasmanis@klaipeda.lt; gintautas.sarkauskas@klaipeda.lt; nijole.lazutkiene@klaipeda.lt; tomas.bukis@klaipeda.lt; vpk@centras.lt; gjucys@takas.lt; vladniun@takas.lt; paveldo-zinios@googlegroups.com

Nuorašai: Valstybinei kultūros paveldo komisijai (dėl 2 detalių planų)
Alternatyvinei kultūros paveldo komisijai

2008 02 01 Nr.PS-T-1

PRAŠYMAS

DĖL KLAIPĖDOS M. SAVIVALDYBĖS TARYBOS 2008 01 31 D. POSĖDŽIO PARENGIAMOSIOS MEDŽIAGOS NEIŠTRYNIMO IR VIEŠOJO INTERESO APGYNIMO

Klaipėdos miestą valdančios tarybos daugumos politinė vadovybė liepia Jums po kiekvieno tarybos posėdžio ištrinti iš savivaldybės tinklapio parengiamąją posėdžio klausimų medžiagą – tarybos sprendimų projektus kartu su aiškinamaisiais raštais, pridedama medžiaga, detaliųjų planų projektais.
Taip pat Jums liepiama panaikinti nuorodas šią medžiagą ir jos jokiu būdu nearchyvuoti elektroninėse laikmenose.
Tai nelogiška, necivilizuota, prieštarauja sveikam protui, viešojo administravimo nuostatoms ir teisės aktams, europinės civilizacijos normoms.
Tokiu būdu Klaipėdos m. valdžia bando išvengti viešumo ir atskaitomybės rinkėjams.
Suprantu, kad Jūs esate savivaldybės administracijos darbuotojai ir Jums sudėtinga atsisakyti vykdyti net antiįstatyminius, anticivilizacinius savo politinių vadovų nurodymus.
Ir visgi prašau Jūsų neištrinti iš kompiuterinių laikmenų ir internetinio savivaldybės puslapio šio tarybos posėdžio medžiagos dėl žemiau pateikiamų argumentų:

Komentarų nėra: