2009-04-01

Parkomatai Klaipėdoje pinigus savaitgaliais priima neteisėtai

 

N.P.: VE humoristinis priedas „Bulvaras" šaiposi iš uostamiesčio  valdžios, kuri specialiai neperprogramuoja parkomatų, kad užsižiopsoję vairuotojai mokėtų pinigus už stovėjimą net tada, kai mokėti nereikia.

Vilniuje parkomatai sureguliuoti taip, kad monetos tiesiog iškrenta kiaurai, jei pasibaigęs mokamo stovėjimo laikas. O Klaipėdoje – visą laiką ima pinigus ir išspausdina bilietus. O kad klaipėdiškiai gali suprogramuoti taip, kad žmonės nebūtų apgaudinėjami,  rodo tai, kad bilietą išspausdina  į priekį  - pvz. jei įmeti monetas šeštadienį, tai biliete nurodomas stovėjimo laikas pirmadienį nuo 8.00, kad vėl parsideda mokamas stovėjimas.

Kompiuterių asas VE 2009 04 01

Per miesto Tarybos posėdžius po beveik kiekvieno klausimo (nesvarbu, ar būtų diskutuojama apie batus, ar apie ratus) itin mėgstantis pasisakyti politikas Naglis Puteikis, pasirodo, dar yra ir kompiuterių asas. "Juk sureguliuoti parkomatų kompiuterius, kad jie savaitgaliais ir vakarais neimtų pinigų, nėra sudėtinga. Savivaldybės trečiame aukšte sėdi keturi kompiuteristai, aš galiu pas juos nuvesti", - VšĮ "Klaipėdos keleivinis transportas" direktoriui Gintarui Neniškiui rėžė N. Puteikis. Dabar aišku, kodėl jis puošiasi akiniais. Matyt, nenori atsilikti nuo kompiuterių asų ir gadina savo akis prie žydrųjų monitorių.

Komentarų nėra: