2014-04-14

Egidijus Nasevičius: „visi Jos Ekselencijos priešininkai yra balčyčiai, tik šitas yra Puteikis“

Egidijus Nasevičius: „visi Jos Ekselencijos priešininkai yra balčyčiai, tik šitas yra Puteikis"

Bendrinama viešai  -  11:09

https://plus.google.com/110375413948927229637/posts

Ketvirtasis kandidatas: jo violetinė ekscelencija - Naglis Puteikis, kovotojas už teisibe ir prieš klanus (o gal atvirkščiai, supaisysi čia).

Jūs juoksitės paskutiniai, kada tas titulas, tik be purpuro, o jam vis tik atiteks. Tai dabar dar juokinga, bet antrame ture taip juokinga gali ir nebūti – prisiminkite Paksas vs Adamkus, nors ir situacija Paulauskas vs Adamkus nebuvo viena iš maloniausių, ir iki šiol rasis žmonių tikinčių, kad rezultatas nebuvo nusvertas išeivių balsais, o buvo gi suklastotas, tad jei Puteikis surinks panašiai kaip Balčytis (šiedu realiai tarpusavyje ir konkuruoja, nors mano, kad konkuruoja Paulauskas su Balčyčiu už tuos pačius – ką sau mano Zuokas su Rope, tai jau psichiatrų darbo laukas), VRK amžinasis pirmininkas Zenonas Vaigauskas gali ir infarktą gauti nuo to spaudimo ir insinuacijų, kad tokį patyrė, kad į antrą turą turi patekti "klano atstovai", o ne šis nesisteminis. Tad Nagliui nereikia tapti antram, kad patektų į antrą – reikia tapti trečiam ir po to garsiai rėkti bei kojomis trypti.

Sakote, kad jis negali iki antro turo nusigauti? Bijau, kad tikrai gali, jei (!) tos jo isterijos dėl sąmoningų apklausų rezultatų klastojimo turi bent menkiausią pagrindą arba jomis tiki pakankamai didelis kiekis rinkėjų nuo purpurinių klonių iki atominių dirvožemių. Nes visi Jos Ekselencijos priešininkai yra balčyčiai, tik šitas yra Puteikis™. Ir jis renka nepatenkintųjų dabartine balsus, kada visi kiti šios konkurentai iš tiesų yra nykūs balčyčiai su ropėmis ar iš galiojimo išėję gražuoliai paulauskai su zuokais.

Tačiau jei į jo galimybes užimti šį postą galima žiūrėti tik man su nerimu arba visuotinai demonstratyviai nerimtai (be kaklaraiščio, jei suprantate, apie ką aš), tai va rimtai man, tarkime, į šio žmogaus galimą patį buvimą šiame šalies vadovo poste žiūrėti visiškai nebeišeina, ir, spėju, ne man vienam taip? Ar bent jau įsivaizduojate, kokių nesąmonių pridarytų violetinės karštinės atveju? O kaip įsivaizduojate jo būsimą darbą su teisėsauga ir teisėtvarka, teisėjų paskyrimais ir teismų priežiūros kontrole (matau, kaip jo gerbėjai liumpeniškai klykia, kad kapiec klanams, aha)? Čia toks Konstitucijos garantas, kuriam aplink sąmokslai ir "blogi mentai" vaidenasi, priminsiu.

O apie kokią nors adekvačią užsienio politiką beprasmiška iš viso kalbėti, kuomet tik balvonui ir gali Žaliojo tilto balvonai būti istorinis paveldas ir meno vertybės. Iš viso, kokios vertybės gali būti žmoguje, kuriam ideologinės okupantų kruštsmegenių klišės yra saugotinos (balčyčiai bent jau apsimeta socdemais, o šitas ilgai apsimetinėjo krikdemu)? O gal jums reikia blėnių apie Vakarų imperialistų kėslus, siekiant ištąsyti vargšę Lietuvėlę? Lenkams karą skelbsim per kokį trumpiausią laiką po jo inauguracijos, ar savo kalboje jau iškart visuotinę mobilizaciją paskelbs? Tad jei rusų strategams Kremliuje truputį proto būtų kas įkrėtęs, tai Naglį Puteikį, bronzinių balvonų ant Žaliojo tilto gynėją ir saugotoją, kontūzytą sovietiniame Afganistano kare, jie paremtų pirmiausia – nes naudingas idiotas, jūsų kilnybe, štai kodėl.

Ir oi, ponai iš GRU ir FSB, nepergyvenkite skaitydami tokį mano pasiūlymą, kad šis kandidatas yra loose cannon on deck – tokiu boulingo kamuoliu dešiniesiems buvo ir praeituose kandidatė, kuri paskui išrinkta prasirito per visų jėgos struktūrų vadovų galvas tarsi kėglius (užprogramuodama tuo ir neveiklumą kedofilinėje isterijoje, tarp kitko). Kažkuo jiedu panašūs – gražia porele žiūrėsis antrame ture, aha.

Ironiška, kad tai, deja, vienintelis kandidatas, apie kurio kažkokias politines, nors man ir nepriimtinas, pažiūras iš viso diskutuoti išeina, nes bent jau yra apie ką diskutuoti, kai kiti, tikrai – tik viena Sniegena su šešiais balčyčiais. Ir šiuose rinkimuose dabar – dar vienu nagluSOS-yskinu kompanijoje ir kampanijoje. 

Kas už jo stovi kaip simbolinis vice (Grybauskaitė feat. Švedas; Balčytis feat. Kirkilas; Paulauskas feat. Uspaskich, ir t.t.)? Aišku, mums gal ir ne pati patraukliausia Lietuva su lobotomijos pasekmės simptomais, bet aš ne apie tai.

Liūdniausia man, kad antroji Puteikio pusė ir yra antroji jo pusė – žmona Nika. Labai miela ir geranoriška moteris, su kuria man tekę bendrauti (tądien ant jos jau vakare užvirto stiklinis stogas, vos neužmušęs jos ir dukros, ir, pasakysiu, Puteikis anąkart buvo santūrus toje situacijoje, nes aš tikrai būčiau ką nors nudobęs, matydamas visišką policijos nekompetenciją ir, svarbiausia, abuojumą – bet už kiek jiems mokame, už tiek jei ir vaizduoja dirbantys).

Toks Puteikių šeimos dueto yin ir yang. Ko gero, tai yra geriausia, ką ponas Puteikis turi pasiekęs savo gyvenime, tik kažin, ar tai supranta ir brangina.

O juokingiausia bus, kad jei vis tik nuspręsiu ateiti balsuoti šitame nykiame Ozo šalies kaliausių farse, tai beliks man atiduoti va būtent jam savo balsą, kaip anąkart už generolą Česlovą "Terminatorių" Jezerską, vertinant šio nuopelnus ir poziciją 1991 metais, kartu mums vilkint uniformas tuomet Parlamente (tiesa, nepasidalinus juodųjų, iš sovietų sandėlių į degtinę mainytų, berečių, paskui jis užsimaukšlino sau ir savo vilkiukams žaliąją pagal JAV Special Forces, o mūsų Vadelis mums prirašė raudonas pagal JAV Army Paratroopers, kurios tapo, sprogstant iš pavydo burokams štabe, viso SKAT galvos apdangalu).

Nes – už ką gi daugiau, kad mano balsas, pasinaudojus pilietine teise rinkti šalies valdžią, ir šįkart būtų pasekoje išmestas į šiukšlyną, kada lemingai vėl kažką čia man ant galvos pagal savo supračių dėl charizmos ar aklą protestą išrinks?

Jei jau šie rinkimai yra farsas, tai kaip kitaip, jei ne pa-prikolu, elgtis pagal žanro taisykles? Ko gero, jei jau tik už Puteikį belieka, tai susirasiu prasmingesnės veiklos, ir skaičiuoti vienu balsavimo biuleteniu bus mažiau.

--
Naglis Puteikis
www.puteikis.lt; tel. 8-652-76250
www.facebook.com/puteikis

Komentarų nėra: