2014-04-10

S.Šedbaras, pasikėlęs algą sau eilinių policininkų sąskaita, dėl policijos skurdo kaltina ekshibicionistus ir vampyrus.

S.Šedbaras, pasikėlęs algą sau eilinių policininkų sąskaita, dėl policijos skurdo kaltina ekshibicionistus ir vampyrus.

N.P.: užuot padidinęs policininkų algas iki Estijos proporcijų, pseudoelitas nuo 2014 01 01 algas pasididino sau, o dėl teisėsaugos skurdo kaltina vampyrus:

"Vyriausioji rinkimų komisija įregistravo kandidatus į Respublikos Prezidentus. Neabejotina, kad bent vienas iš jų pagrindine savo kampanijos dalimi pasirinks būtent beatodairišką pareigūnų kritiką, jų niekinimą ir žeminimą. Daliai bendrapiliečių patiks, ypač tiems, kurie, net ir būdami Tautos atstovai, gali sau leisti dešimtimis kartų šiurkščiai pažeidinėti saugaus eismo taisykles, tyčiotis iš viešosios tvarkos. O tas kandidatas, ne taip jau ir seniai pats žvelgęs pro Klaipėdos areštinės grotas į žydrą dangų, prirašinėjantis Seime savo darbo, kurį šiaip jau ir turėtų dirbti, rodiklius ir taip apgaudinėjantis rinkėjus, turbūt jau trina rankas ir telkia komentatorius rašyti, siekdamas vienintelio tikslo – savo karjeros bet kokiomis priemonėmis. Tai tokia jo vertė.

Ką pasiūlyti skaitytojui, kuris dažnai yra tarsi specialiai įdirginamas, skelbiant neigiamas, tačiau nepatikrintas žinias, manipuliuojant skaitančio jausmais? Amerikiečių poetas Robertas Frostas (Robert Frost) kartą pasakė: ,,Išsilavinimas yra gebėjimas išklausyti neprarandant savitvardos ir pasitikėjimo savimi". Belieka įsiklausyti į šiuos žodžius – paprasčiausiai, gerbkime savo pačių išsilavinimą ir neleiskime mūsų sekinti energetiniams ekshibicionistams ir vampyrams, kurie tik taip ir gali susireikšminti, įrodinėdami abejotiną savo vertę pirmiausiai sau

http://www.delfi.lt/news/ringas/politics/s-sedbaras-kada-visuomene-pasitikes-tikrais-herojais.d?id=64483780


Komentarų nėra: