2014-04-13

Supratau, kad teks keisti parašą:( Einu treniruotis. Kaip pavyzdį naudosiuosi tų kandidatų, kurių parašus ekspertas giria :)

Supratau, kad teks keisti parašą:( Einu treniruotis. Kaip pavyzdį naudosiuosi tų kandidatų, kurių parašus ekspertas giria :) Bet kaip politikas taip pat esu politinės reklamos ekspertas, todėl naudodamasis proga, taip pat pateikiu išvadą:
dailininko R.Bilinsko, teikiančio REKLAMOS paslaugas, analizė rodo, kad jis yra emocingas, jautrus rinkiminiams pinigams žmogus, deja, nesantis vienodai teisingas visiems kandidatams:)
Taip pat pateikiu gero komentaro kopiją:
"24. Elfė dar 2014-04-13 15:24 IP: 86.100.155.226 Išminties krislai Verbų sekmadienį: "Juk pakeitus
parašą mes keičiame ir save".:) Kiek kartų Grybauskaitei teko keisti parašą prieš Kovo 11
ir po? Sekant genialaus straipsnio logika - juk pakeitus parašą lengva pakeisti ir pažiūras. Galima pratęsti tokio lygio sapaliones TV laidoje "Pasaulis X". Šis straipsnis - tik juodieji viešieji ryšiai, aiškiai nukreipti prieš Puteikį. Nežiūrint į tai, jo parašas smarkiausiai kyla į viršų - o tai rodo, kad šis žmogus bus Lietuvos Prezidentu. Dar pagoolinau R.Bilinską: jis, kaip jau ir supratote, teikia reklamos paslaugas, renginių organizavimą, spaustuvės, leidybos, video ir audio įrašų, nuomos paslaugas. Grafologomanijos paslauga tikriausiai paslėpta už reklamos paslaugos:)"
http://m.lrytas.lt/-13972252211396627106-ką-apie-kandidatus-į-prezidento-postą-liudija-jų-parašai.htm

Komentarų nėra: