2015-01-17

A.Visocko komanda Šiauliuose žlugdo nomenklatūrines partijas: ji pirma LT savivaldos rinkimuose surinko visus parašus el.būdu

A.Visocko komanda Šiauliuose žlugdo nomenklatūrines partijas: A.Visocko komitetas pirmasis LT savivaldos rinkimuose surinko visus parašus el.būdu.
N.P.: visą laiką pranašavau, kad Šiauliuose nomenklatūrinės partijos patirs triuškinantį pralaimėjimą ir po to turės rinktis - arba partijų aktyvą komplektuoja iš viešą interesą ginančių, arba jos neatlaikys konkurencijos ir nunyks, užleisdamos vietą žmones, o ne nomenklatūros kišenes atstovaujančioms partijoms ir rinkėjų komitetams. Pirmieji ženklai - A.Visocko vadovaujamas rinkėjų komitetas "„Artūro Visocko nepartinis sąrašas" Šiauliuose vakar aplenkė biudžetines partijas didžiuliu skirtumu ir pirmieji Lietuvoje savivaldos rinkimuose  surinko vien tik el.būdu visus reikalingus jiems parašus (570), o juk dar renka ir popierinius (D.Grybauskaitės komanda per prezidento rinkimus taip pat buvo surinkę visus reikalingus parašus vien tik el.būdu).
Liaudis palaiko, politikai nekenčia:
Vienas kandidatų, nepriklausantis jokiai partijai, jau surinko visus reikiamus parašus. Nieko ypatingo? Jis tai pirmasis šalyje padarė elektroniniu būdu, šitaip įsirašydamas į Lietuvos rinkimų istoriją.
„Esu labai laimingas lyg gavęs išankstinę gimtadienio dovaną. Užsirašysiu šio penktadienio datą. Man reikėjo surinkti 570 parašų, o surinkau 578. Dar trys dienos liko iki termino.
Pirmą kartą mano šalyje savivaldos rinkimuose rėmimo balsai surinkti tik elektroniniu būdu. Iki šiol tai buvo pavykę tik prezidentei Daliai Grybauskaitei", – džiūgavo kandidatas į merus Artūras Visockas.
Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/naujiena/aktualu/lietuva/tiesioginiai-mero-rinkimai-siauliuose-spyris-apsamanojusioms-partijoms-56-479073

Komentarų nėra: