2015-01-08

Pinigų aukojimo rinkimams pavyzdys: N.Puteikiui kaip kandidatui į Vilniaus merus ir "Lietuvos sąrašo" komandai Vilniuje

Siunčiu informaciją iš Vyr.rinkimų komisijos, kiek galima aukoti:
1. Fizinis asmuo, nedeklaravęs turto ir pajamų, per politinę kampaniją vienam savarankiškam politinės kampanijos dalyviui gali paaukoti ne daugiau kaip 12 Eur.
2. Savo turtą ir pajamas deklaravę fiziniai asmenys per politinę kampaniją gali kiekvienam savarankiškam politinės kampanijos dalyviui paaukoti auką, neviršijančią 10 VMDU, t. y. 6778 Eur.
Tokiu atveju bendra vieno fizinio asmens aukų suma savarankiškiems politinės kampanijos dalyviams per kalendorinius metus negali viršyti 10 procentų už paskutinius praėjusius kalendorinius metus deklaruotų metinių pajamų (kai auka teikiama po gegužės 1 d.) arba už užpraeitus metus deklaruotų metinių pajamų (kai auka teikiama iki gegužės 1 dienos). Į šiuos dydžius fizinių asmenų mažos aukos neįskaičiuojamos.
Taigi, jei norite paremti Naglio Puteikio kandidatavimą į Vilniaus merus ir "Lietuvos sąrašo" komandą į Vilniaus miesto savivaldybės tarybą, tai galite padaryti pervesdami aukščiau nurodytas sumas į politinės partijos "Lietuvos sąrašas" politinės kampanijos sąskaitą, kurios numeris yra:
LT09 010051002246075
juridinio asmens kodas: 302831861
bankas DNB bankas
Paskirtis: auka rinkimų kampanijai.

Komentarų nėra: