2015-01-10

Gerb.vilniečiai, gal galėtumėte pasirašyti el.būdu už mane, kaip kandidatą į Vilniaus merus, kurį iškėlė partija "Lietuvos sąrašas", taip pat už A.Maldeikienę, kandidatuojančią Žirmūnų apygardoje į Seimą?

Gerb.vilniečiai, gal galėtumėte pasirašyti el.būdu už mane, kaip kandidatą į Vilniaus merus, kurį iškėlė partija "Lietuvos sąrašas", taip pat už Aušrą Maldeikienę, kandidatuojančią Žirmūnų apygardoje į Seimą?
Surinkite http://www.vrk.lt/ , kairėje pusėje bus langelis "parėmimas el.būdu".
Jį paspaudus atsiras: https://aikis.vrk.lt, spauskite ir pasirinkite atsiradusią Jūsų banko nuorodą.
Kai suvedę savo kodus prisijungsite prie Jūsų el.bankininkystės atsidarys langas, kuriame iš
visų nuorodų raskite "elektroniniai valdžios vartai", spauskite ir įeisite į savo rinkimų apylinkę, atidarys įregistruotus sąrašus - ten paremkite partiją "Lietuvos sąrašas", kartu paremsite ir mane. 
Vilniečių, gyvenančių Žirmūnuose, prašyčiau pasirašyti už Aušrą Maldeikienę kitoje to pačio portalo rubrikoje  - Seimo rinkimai vienmandatėje Žirmūnų apygardoje.
Neužmirškite atlikti paskutinio veiksmo: paspaudus"paremti", reikia neuždaryti puslapio, o nueiti dar kartą žemyn ir paspausti "patvirtinti parėmimą". Gal galite šią žinutę išplatinti Jūsų pažįstamiems?

P.S.: gal dar galėtumėt paremti ir pinigais, pvz. iki 12 eurų:
Jei norite paremti Naglio Puteikio kandidatavimą į Vilniaus merus ir "Lietuvos sąrašo" komandą į Vilniaus miesto savivaldybės tarybą, tai galite padaryti pervesdami iki 12 eurų imtinai į partijos "Lietuvos sąrašas" politinės kampanijos sąskaitą, kurios numeris yra:
DNB bankas LT09 4010 0510 0224 6075
Gavėjas: Politinė partija Lietuvos sąrašas
Juridinio asmens kodas: 302831861
Paskirtis: maža auka rinkimams


Partijos "Lietuvos sąrašas" rinkimų į Vilniaus miesto tarybą programa ir kandidatai:

11 komentarų:

Anonimiškas rašė...

negalėčiau

Anonimiškas rašė...

Geriau pirštą duočiau nupjaut, negu už Puteikį pasirašyt

Anonimiškas rašė...

Puteikis mldc zmogus.gerbiu,laukiu kol padarysi tvarka sitoj suterstoj svajoniu saly.

Anonimiškas rašė...

puteiki,nu niekad uz tave, violetini padara ,NEPASIRASYSIU! O uz Maldeikiene vien todel ,kad tave protegavo - tuo labiau

Anonimiškas rašė...

Daugiau tokiu zmoniu kaip ,Naglis Puteikis ir Ausra Maldeikiene ,tai ir gyventi Lietuvoje noretusi,ir vaikai butu salia ,nereiketu buti emigrantais,

Anonimiškas rašė...

Niekada gyvenime uz puteiki :)

Anonimiškas rašė...

Patiko anksciau Maldeikiene, bet kai susidejo su Puteikiu, tai labai pasidare idomu. Ir kokius labirintus cia sugalvojo. Tai jokiu budu nei uz viena nebalsuosim. Puteikis juk violetinis dar. Kokie slykstus tie zmones, kad sitaip naudojasi svetimomis nelaimemis.

Anonimiškas rašė...

jai puteikis veoletinis tai du tregzdaliai lietuvos irgi patikejo,tai taip gaunas kad didzioji dauguna veoletiniu.

Anonimiškas rašė...

Tik už Puteikį. Atsibodo pastovūs ir tie patys vagys, reikia permainų.

Anonimiškas rašė...

Kiti jau prisivoge, reike duoti dabar Putiaikui vokti!!!!

Anonimiškas rašė...

Jau senai turejo ateiti i valdzia tokie,kaip Puteikis ir Maldeikiene!Bet netikiu,kad jiems seni politikos korumpuoti vilkai leis ieiti i mero kede,nes ir Puteikis ir Maldeikiene dar nesugadinti ir su jais "afioru"neprasuksi.... As- ne Vilniete,bet jei buciau,tai balsuociau uz siuos du kandidatus,kurie tikrai verti to!!!