2008-10-28

Aciu visiems nariams, remejams, draugams, kolegoms, simpatikams ir talkininkams

 

Rinkejai suteike sansa sugrazinti zmonems vilti ir lukescius del doros valdzios

 

Aciu visiems nariams, remejams, draugams, kolegoms, simpatikams ir talkininkams vienu ar kitu budu prisidejusiems prie Klaipedos TS-LKD pergales 1 ir 2 Seimo rinkimu turuose.

Rinkimu su Jusu padejimu rezultatai:

2004 m. Seimo rinkimuose keturiose klaipedietiskose Danes, Baltijos, Mariu ir Pajurio (ieina ir Neringos bei Palangos miestai) apygardose uz tuometini TS sarasa balsavo 8600 rinkėju, už LKD  – 472, taigi  is viso 9072 rinkeju.

2008 m. Seimo rinkimuose uz TS-LKD – 12194, o tai yra daugiausiai balsu is visu partiju siose  klaipedietiskose apygardose , t.y. 3122 zmonemis, arba 34,4 proc.daugiau.

A.Bilotaite per daugiamandate, P.Zeimys ir E.Jurkevicius – per vienmandates rinkimu apygardas buvo isrinkti i Seima.

Nedaug iki seimo nario mandato per daugiamandate truksta N.Capui (5-iems seimo nariams atsisakius seimo nario mandatu, Nerijus taptu seimo nariu).

O tokiu "atsisakeliu" gali buti del ivairiu priezasciu, pvz. Alekna pretenduoja i VLN merus, yra keletas norinciu buti apskriciu virsininkais ir/ar uzimti panasias pareigas, kurios reikalauja atsisakyti seimo nario pareigu.

Tokie rezultatai leidzia sustiprinti Klaipedos TS-LKD isipareigojimu vykdyma rinkejams.

Kartu tokie rezultatai mus visus  - Klaipedos TSL-KD atstovus visose valdziu grandyse ipareigoja saziningai dirbti zmonems ir juos tinkamai atstovauti, grazinti pasitikejima valstybe, jos institucijomis, partijomis ir pacia TS-LKD.

Rinkejai su Jusu padejimu mums suteike sansa sugrazinti zmonems vilti ir mes privalome sia vilti ir zmoniu lukescius del doros valdzios bei del geresnes ateities pateisinti, nes gavome tam pasitikejimo mandata ir puikias galimybes.

 

Dar karta aciu visiems.

Pagarbiai,                           Naglis Puteikis

Komentarų nėra: