2008-10-28

Kviečiame ateiti į 2008 10 29 d., trečiadienį, 12.00 val. į mitingą NE ŠIMKYNEI KLAIPĖDOS SAVIVALDYBĖJE

 

PAŽADINKIME SOČIAI MIEGANČIUS MIESTO TARYBOS IR SEIMO NARIUS, KURIE APSIMETA, KAD NEMATO KORUPCIJOS KLAIPĖDOJE

 

Kviečiame ateiti į 2008 10 29 d., trečiadienį, 12.00 val. į mitingą prie savivaldybės Liepų g. Nr.11: protestuosime prieš Klaipėdos m. savivaldybės sprendimą grąžinti į darbą Miesto ūkio departamento vadovą Alfonsą Šimkų.

Protestuosime prieš Klaipėdos m. savivaldybės tarybos valdančiosios daugumos ir Klaipėdoje rinktų Seimo narių amoralų tylėjimą – jie apsimeta, kad negirdi ir nemato korupcijos Klaipėdos m. savivaldybėje ir daugumoje Klaipėdos miesto įstaigų.

Alfonsas Šimkus įtariamas kyšininkavimu, todėl STT teikimu teismas jį nušalino nuo Miesto ūkio departamento direktoriaus pareigų. Tačiau miesto valdžia, pritariant miesto tarybos nariams bei pritariančiai tylint klaipėdiečiams Seimo nariams, neteisėtai perkėlė  A.Šimkų į savivaldybės Turto ir privatizavimo skyrių. Gal todėl, kad, skirtingai nei Ūkio departamente, savivaldybės turtas ten dar ne iki galo išvogtas?

Kodėl Klaipėdoje klesti korupcija ir kyšininkavimas? Kodėl apsivogę valdininkai nebaudžiami? Kodėl politikai, užuot atstovavę paprastus žmones, globoja kyšininkus?

Todėl kad miestą valdo ir jam atstovauja įvairaus plauko liberalai, laisvos rinkos -laukinio kapitalizmo proteguotojai. Jiems neegzistuoja garbė ir padorumas. Jų pasaulį valdo džiunglių principai: kas stipresnis, tas ir gauna liūto dalį, o paprastiems žmonėm nelieka nieko. Todėl valdžia maudosi prabangoje ir gina korumpuotus valdininkus.

 

Užteks keikti ir smerkti korumpuotą valdžią virtuvėje – padaryk tai prie savivaldybės.

Ateik ir tu į mitingą - pažadink miegančius - pakeisk valdžios sprendimus.

 

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų

Klaipėdos m. skyriaus pirmininkas Naglis Puteikis

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Būtinai ateisime. Vagys turi žinoti savo vietą ! Palaikome Naglį. Klaipėdiečiai.