2018-11-01

DĖL NUTEISTO UŽ PVM GROBSTYMĄ T. ISMAILOVO DANGSTYMO NUO ŽINIASKLAIDOS IR VISUOMENĖS, BEI SĄLYGŲ SUDARYMO NEMOKĖTI BAUDŲ

VTAĮT-ai
Editai Norkienei tv@init.lt norkieneedita@gmail.com,

DĖL NUTEISTO UŽ PVM GROBSTYMĄ T. ISMAILOVO DANGSTYMO NUO ŽINIASKLAIDOS IR VISUOMENĖS, BEI SĄLYGŲ SUDARYMO NEMOKĖTI BAUDŲ

Prašau man ir pareiškėjai el.paštu atsakyti į šiuos klausimus pateikiant nuasmenintus duomenis, išskyrus pareigūnų, valstybės tarnautojų ir darbuotojų:
1. Pačiame pirmame INIT TV reportaže apie Jūsų darbuotoją T. Ismailovą girdime, kaip T. Ismailovas sako žurnalistei, kad jis tai nėra jis ir pasprunka, o VTAĮT Kauno padalinio darbuotoja teigia, kad tądien T. Ismailovas nedirba.
Prašau pranešti, ar filmavimo momentu buvo T. Ismailovo darbo diena, jei taip, kodėl jis buvo neužsidėjęs ant kaklo darbuotojo pažymėjimo ir kodėl kita VTAĮT darbuotoja skleidė dezinformaciją  - dangstė T. Ismailovą. Jei buvo T. Ismailovo darbo diena, tai prašome nubausti ir T. Ismailovą ir jį dangsčiusią darbuotoją, pranešti jos vardą, pavardę, pareigas, bei kaip ji pasiaiškinime Jums nurodo T. Ismailovo dangstymo priežastį.
2. Žiniasklaidoje rašoma, kadkai T. Ismailovas bandė gatvėje atimti iš tėvo D. Kručinsko jo sūnų, tiek T. Ismailovas, tiek jo kolegė ant kaklo nešiojamus darbo pažymėjimus buvo apsukę kita puse, kad nesimatytų jų pavardžių ir pareigų. Kodėl Jūsų darbo pažymėjimų mitoje pusėje nedubliuojamas pagrindinis įrašas? Juk Jūs tokiu būdu sudarote sąlygas darbuotojams slėpti tapatybę apsukant pažymėjimą, kabantį ant kaklo ir apsimetant, kad neva jis apsisuko, apsivertė netyčia. Prašome užtikrinti, kad Jūsų pažymėjimai būtų dvipusiai.
3. Taip pat prašome pranešti, ar T. Ismailovas gauna pastovią algą, ar pervedimu,  ar grynais, jeo pervedimu ar į asmeninę jo sąskaitą, ar į kieno nors kito sąskaitą, ar yra kokių nors antstolių raštų dėl administracinių baudų ir teismo skirtos 20 000 litų baudos už 300 000 litų PVM pavogimą iš valstybės išieškojimą? Klausiame, nes siekiame sužinoti, kokios įstatymų spragos T. Ismailovui leidžia išvengti šių baudų mokėjimo net kai jis įsidarbina valstybės įstaigoje.
Atsakymus prašau siųsti el.paštu.

Komentarų nėra: