2018-11-22

Visomis priemonėmis ginsiu vaikus mylinčių tėvų teisę auginti savo vaikus!

Gerb. straipsnio autore Indre Makaraityte, leiskite su Jumis nesutikti dėl kol kas beveik neribojamo vaikų atiminėjimo -  noriu patikslinti Jūsų frazę („nei į rinkimų kovą ir prieš Matuko reformą stojęs jo frakcijos kolega Naglis Puteikis, kai buvo svarstomas biudžetas, nesikabino savam premjerui Sauliui Skverneliui į atlapus ir nereikalavo skirti daugiau pinigų"):
1. Reikalavau skirti daugiau -  reikalavau daugiau pinigų socialiniams darbuotojams, kitam viešam sektoriui, viešam interesui ir nurodžiau šaltinį - sumažinti lėšas ministerijų viešiems pirkimams ir jas aplipusioms kontorėlėm, kurios „įsisavina" milijardą eurų;
2. Buvau ir tebesu už Matuko reformą (vaikų nemušimo), bet nesutinku, kad:
2.1. ją vykdytų iš tų pačių vaikų pavogę 300 000 Lt per PVM sukčiavimo schemas tebeturintys teistumą teodorai ismailovai, kurie net teismo baudų nėra sumokėję ir kuriuos dangsto kukuraičiai bei jakavonienės; Teodoras Ismailovas, beje, tose pačiose pareigose, kad ir nušalintas, toliau gauna vidutinę algą - kas nedirba, tas skaniai valgo ??? !!!
2.2. policija už neva ranka sudavimą per kombinezoną vaikui (tokio video įrašo, beje, nėra) areštuotų ir neduotų 19 valandų nei valgyt, nei gert eglėms kručinskienėms;
2.3. teismai atiminėtų vaikus iš tėvų nei tėvams, nei jų advokatams, o jei neturtingi tėvai, tai valstybės duotiems advokatams nedalyvaujant!
Todėl skubiai rengiame ir tuoj pateiksime tokias Matuko įstatymo ir Civilinio kodekso pataisas.
P.S.: kai Seimas priiminėjo Matuko įstatymą, tai nebuvo vienbalsiai - viena Seimo narė apgynė proto garbę - susilaikė, ir prieš balsavimą sakė, kad Vaiko teisių tarnyba nepasiruošusi tokiai žiauriai intervencijai į šeimą. Tai Aušra Maldeikienė! Aš kaltas, nes balsavau už. Bet aš nežinojau, kad Vaiko teisių tarnyba priima į darbą kvailus ir godžius kriminalinius nusikaltėlius. Bet kurio atveju išpirkinėjau kaltes padėdamas Mindaugui Puidokui vaduoti Kručinskų vaikus ir išpirkinėju padėdamas jam rengti Vaiko teisių apsaugos pagrindų įstatymo skubias pataisas.
https://m.delfi.lt/ringas/article.php?id=79643931

Komentarų nėra: